52

Анонимен

преди 15 години

25, Разбрах, че "ставаш за всичко".Тогава направи нещо. Не можеш.Можеш само да говориш глупости и простотии за руснаци без да познаваш този народ. А те не само не те виждат, но дори и няма да чуят твоя прпосташкия писк. Агресия и злоба ще изедът тебе и такива като теб преди да се свърши газовата криза. А руснаците ще се останат с тяхното самочуствие, достоинство и чест и никога няма да паднат до нивото ти, каквото и да не се случи.

51

4ori

преди 15 години

ПУСНАХА ГАЗТА ОТИВАЙ ДА СЕ КЪПЕШ

50

Желязко Желев jele

преди 15 години

.........Да се проверят пещерите в каква пригодност са.

49

Желязко Желев jele

преди 15 години

............Ами ако спрат и нафтата.

48

Желязко Желев jele

преди 15 години

............Ще пуснат газ.

47

преди 15 години

27% ми се видат множко... при положение, че са се записали 77% украинци и десетина процента руснаци...

46

Рудолф-пияния елен с

преди 15 години

Ще ми пратиш ли сателитните снимки?

45

Kamilopard

преди 15 години

Немскоезично население има в Украина от около 700 г.насам,Отвори най-простия географски справочник и ще видиш че са към 27% и са все католици.А по темата: Аз бе виждам място за паника."Вовата"(бъдещия руски цар-ако си изкара тоя мандат и още един като министър председател ще му се съберат колкото на Бай Тошо) в момента е в коледна ваканция и няма никакво намернеие да си я прекъсва.Представителят на "Газпром" Алексей Милер е привикан от Европейската комисия в Брюксел.В момента върви и някакво НАТО-вско учение в Северно море.Според сведениея от "Зюддойче Цайтунг" два самолетоносача от Шести американски флот в момента порят водите на черно море.Мисля че ще имаме отново шанс да видим как някой някъде пали война за кеф.Все пак Обама още не е президент, а в юрисдикцията на командващия силите на НАТО в Косово италианец може да му кипне.А и да не забраввяме че базата Диего Гарсия не е е вече най-голямата щатска база а тази която се "води" натовска в Косово.

44

преди 15 години

breyyyy ot kade pak se vze ti be umen.....bahtiii vazduha det si....viri se skriy nyakade ta da ne ti 4etem tapite komentar4eta.....vie balgarite se mislite za mnogo umni pa nakraya yadete drijkiteee aaaaa?:):)

43

redkiril

преди 15 години

Ударихте го на чат тука... простотия на шия.Какви си тия обиди с расома насоченост и етническа нетърпимост!? Я,осъзнайте се малко.Не всички българи са културни.И пак *** и турци под общ знаменател... аве я съобразявайте се какво пишете.

42

преди 15 години

mainata ti i naa tebe seljanin

41

преди 15 години

zashto mlaknahte A?cnyg

40

porshe cayenne

преди 15 години

mnogo ste prosti vsichki be *** *** i turski.pone pishete po temata a ne gluposti.tolkova se jadosvam kato cheta che me karate da pisha takaP.S.izvinjavam se na kulturnite balgari

39

Baj Fuj

преди 15 години

"Хуманитарно" плъхче,не нагазвай в непонятни за тебе неща. Ама си ми сладък с тези соАрни панели! Ти ли ще ми говориш за енергртиката на Финландия,бе мушмурок? На мене?!? Говориш "алтернативни" глупости на човек,който е специализирал 9 месеца във Финландия и 4 месеца в Швеция,познай какво специализирах! Познай с какъв кеф ги скубя такива "умници" като тебе! Ще ми разправя той за алтернативни енергийни източници! Боже прости,какво доживях...

38

преди 15 години

Kакво немскоговорящо население в Украйна, бе, г*з?

37

преди 15 години

това е най-простия новинарски сайт

36

Бай Ганьо Форевър

преди 15 години

Не, тази титла била заета - от теб. Аз пък на вилата си имам соарен панел, кво да ти кажа, сложна работа... Та, си попъбрехме за друго. Ето малко цифри - зависимисто на държави от Запад към руския газ - Австрия 63%, Германия 43%, Италия 31%, Франция 18%, Холандия 6%... А, че има алтернативни източници - наистина има и, пак повтарям (понеже съм по хуманитарните, а не по точните науки като теб, където прогресът и технологиите са вятър работа - със сигурност все още се возиш в каруца - или си няква мутра с Q7), не е моя работа да ги назова. Просто подчертах, че Бг (и Финландия) са двете държави 100% зависими от руския газ. И дори споменах Египет - вариант за доставяне на газ! Ти, освен че не умееш да измисляш един нормален пиниз, а "цитираш" от МЕН (за което благодаря) и пишеш пълни глупости... Назови ги ти кат си толкоз умен! А, че Европа разполага с алтернативни източници - не се притеснявай... те си знаят! Ти си живей с спомените за матрьоша... И още нещо - никът ми подчертава хумора в поустите ми (лека английски, сори!), явно при теб си сбъркал първата буква на втората дума - правилно беше Х, нали...

35

Baj Fuj

преди 15 години

"алтернативен източник (както например - вятър, море...)".В главата ти духа вятър,***! Като не си компетентен по въпроса,не говори глупости. Енергетика е сложна материя.Това,че си видял на картинка соларен панел или вятърен генератор не ги прави незаменими и изгодни! Прогрес,технологии...вятър работа,ако беше толкова просто и лесно цяла Европа щеше да "засее плантации" от пропелери или фотоволтаици и да прати руския газ по дяволите.Ама това става много бавно и трудно,познай защо! P.S.Предполагам,че академичната ти титла е "инджинер по лаптопи".

34

Бай Ганьо Форевър

преди 15 години

Пшиейки, не съм забелязал, че админа явно е изритал мнение, което з коментирах... Но... И новото мнение 32 е на, горе-долу - същото ниво. Та, дали ще въртим вятърни мелници - не знам. Но определено съм наясно, че не съм аз този, който трябва да назове алетративни източници - бих могъл да спомена газ от Египет - но това не е 100% алтернативен източник (както например - вятър, море...) Иначе не ми бери грижа - образовал съм се достатъчно, а и нямам ПиСи, а лаптоп (вече съм по гръб от смях). Подчертавам - последната дума не е псувня! Не съм имал предвид нещо да палаш... Просто да ти е ясно... миличък!

33

Бай Ганьо Форевър

преди 15 години

Ето най-добрият пример за тон на "***". Когато нещо не им изнася почвят с псувните, обидите и нецензурните изрази. Миличът, всеки може да псува, не си открил топлата вода. Зависим ли? Може би само ти - към наркотици, по начина за писане и любимата партия - по посока - демек (ех, кеф...) Изток! България би могла да си НАМЕРИ други източници! Именно Бг е единственната страна, която е вързана 100% към руския газ към ДНЕШНА дата. Но нещата могат да търпят промени (ех... 10 януари 1997 г, хахахаха)! Тогава газът на Русия ще си го завре Путин и червените *** в Бг дето си искат! Чувал ли си за прогрес, за лтернативни източници? Аре, да не те шашна, че сигурно вече имаш пяна около устата...