36

Бития бит, ебания .

преди 15 години

Каква държава сме дами и господа след като това, за което всеки честен българин плаща се краде и то показно...И като за капак на повишаването на стандарта ни на живот на фона на всеобщото обедняване ще студуваме...Чудя се на търпението на народа-какво още трябва да се случи на Българина в собствената му държава?Каква гавра трябва още да изтърпим за да почне да се действа правилно и отговорно?

35

men

преди 15 години

Яне, Янееее, икономиката от лукановото време дори и в България дръпна напред, какви купони, каква първа необходимост......то, ясно, че ви трепери под лъчижката, че ще сте само участници на следващите избори и ще гледате топлите местенца в парламента през крив макарон, ама хайде спрете се малко с тъпоумните изказвания, такава лакомия за власт.....а, че ония са ***,две мнения по въпроса няма, но, по-лошото, е,че пак ще има бая пътници за "трамвая" на Г*е*я*!!какво ли трябва да се случи, че да спрем да ги избираме....

34

преди 15 години

=хората стоят без отопление, без транспорт, без работа, а политиците си правят купона, като се обвиняват един-друг за неща, които не зависят от никой от тях. ГЕРБ още малко и ще обвини Станишев за глобалното затопляне.

33

Някой си...

преди 15 години

"30. - 07.01 23:53 - От: bauКак ще ги стигнем Американците ? Като хванем Руснаците за топките !"Доста голяма уста трябва да имаш за да ги лапнеш.

32

преди 15 години

Ще ходим да пазаруваме от Румъния, какво толкова. Ама ха, ще ни плашат ли? хаххаха Дотам ни докараха, плюха румънците, че заради тях няма да ни приемат в ЕС, ама какво се оказа? Да си заровят главите в пясъка и да мълчат! Ние ще ги ОТучим от навиците им.... като ги зачеркнем до един на изборите!

31

котарака в чизми

преди 15 години

Кофтито е, че износът на наша продукция ще пострада.Приятелю, айде светни ме каква продукция изнася България, за кого, и на къде собствена ми е мисълта...като излючим тази на плът,оръжие, и некоя и друга такивка благинки...

30

bau

преди 15 години

Как ще ги стигнем Американците ? Като хванем Руснаците за топките !

29

ei,horaaa

преди 15 години

kakvo,o6teee,tribva,da ni se slu4i,za da se ,pone,razmardamee,a

28

edno,ne moga da razb

преди 15 години

kakvo o6te mu triabva na balgarina.......za da za6titi svoita 4est,ako...,ima takava,ama mai

27

prikazkiii

преди 15 години

I PAK PRIKAZKI...ZA NAIVNIZI

26

преди 15 години

Глупости! За разлика от Лукановата зима сега продоволствено снабдяване не е централизирано, а границите са отворени за търговски обмен, както въртрешнообщностен, така и външнотърговски. Турските плодове и зеленчуци няма да спрат да се появяват в магазините,защото на някой му трябвала политическа платформа. Ще си внасяме траен немски хляб, гръцко сирене, египетски картофи и прочее благинки както досега. Кофтито е, че износът на наша продукция ще пострада.

25

преди 15 години

то винаги си е така - като са на власт комунистите има купони и други простотии

24

неверващ

преди 15 години

какво се пънат тези двамината низвергати.Просто народа е много лъган и вече на никой не верва с изкл бетонните чутори.

23

F

преди 15 години

Не мога да разбера защо ме цензурирате?Да не би да имаме свестен политик, че да ми триете определенията за тях?Всичките са @#$%%^^.

22

alto

преди 15 години

дадоха ни гьз (газ) за газ и пак ни е вьтре

21

Фани

преди 15 години

тази опозиция всички са .Нема един свестен политик в тази България - до .Такова чувство имам. Само плямпат и лапат. Не мога да ги гледам.Така ме нерват, че ще строша телевизора.

20

Десебар

преди 15 години

A oня Абаджиев отзад какво е казал или е само за украса?Ае журналята - отучете са да пишете такива глупости "и двамата казаха"! Как го казаха? В един глас ли?

19

муспи

преди 15 години

Моля ви братя българи, аман от това ваше парно, - моля ви спрете с некоректното - еврейн, - асоциира се с интелектуалното, ***. Викайте ми просто - ***.И&С Паси

18

преди 15 години

АБЕ ТИЯ НЕЩО ИЗТРИХА И 12 СТАНА 11

17

преди 15 години

Абе 12 ти в кое време живееш та ти си по-зле от *** бе, че те твоите хора ни докараха до този хал бе пич ти още ли им верваш бе наивно чадо.