103

пътник в трамвая

преди 15 години

ами то нямаше парно в трамвая и преди Нова година, когато нямаше още криза?!

102

Радко

преди 15 години

Борисов, вали сняг, внимавай, че пак ще се осереш!

101

Т.К.

преди 15 години

Пак почна да вали сняг. Тъпанара Борисов да изкара снегорините, докато София не е заприличала на Лапландия!

100

Yosarian

преди 15 години

Какво е това "улично осветление"? В някои квартали?! Вероятно имат предвид, че като премине кризата ще ИМА улично осветление в НЯКОИ квартали! Но пък може да изгасят новата отсечка на околомръсното, която така гордо светна наскоро;)

99

razgradski pop

преди 15 години

kakva koledna ukrasa???...8 Januari e..

98

r3v0lv3r

преди 15 години

Къде го видяхте това отопление в автобусите,колкото пъти съм се возил миналата зима винаги съм мръзнал.Бойко Борисов жалък както обикновенно.

97

Пешо

преди 15 години

поради технически причини светлината в края на тунела се отлага за неопределено време

96

dzver nekоff

преди 15 години

Погледни от хубавата страна - като си стоим повече по къщите може да се увеличи и народонаселението;) Едно време, като имаше режим на тока какво правеха хората основно, знаеш ли?И нещо кратко за Костов искам да напиша, явно хората наистина имат много къса памет... По времето на Виденов пенсиите бяха средно по 2 (два) $. Костов не само успя да спре хиперинфлацията, но и тръгнахме нагоре. Защо забравихме за този период от най-новата ни история?!?

95

Костовист

преди 15 години

То какъвто ватмана, такъв и трамвая ! Как не ви е срам бе, червени ***? Народа вече тегли тегло заради вас, цели квартали са на студено заради вас, а доколкото чух по радиото в Бургас вече и на тъмно....В 21-ви век сме срамота !На изборите ще си идете с подвита опашка, сигурен съм !

94

преди 15 години

ще настане отново рай за престъпниците .Тъмнината ще ги улеснява ,не че досега нещо ги е спирало, ама ако спрат и уличното осветление ще трябва да си стоим в домовете само.Ех ,какъв живот ни осигурява доган, а за себе си- летяща чиния.Ама и за летящата чиния е виновен костов а вече и бойко борисов.Само преди няколко дни сергейчо се беше самопохвалил ,че се справяли изненадващо добрe.

93

A.c.a.B

преди 15 години

треа смурт за всеки 4ужденец бе видя се какви помиари са !

92

преди 15 години

В момента в Перник сме без парно, а коледната елха и лампичките отвън , светят ли светят...

91

преди 15 години

То в трамвая е едно отопление - мани беги, направо да изгориш от жега.

90

преди 15 години

Прибирам се аз с колата и минавам покрай Метро/Техномаркет, след това Технополис и Билла и навсякъде свети, свети, свети. Защо големите потребители не си изгасят рекламите за две, три вечери, а карат обикновения народ да пести. Целият град е осеян с осветени реклами??? Защо не се спрат за няколко нощти??? Защо аз да пестя, който съм с малки деца, а магазина за техника да харчи като луд??? Кмете защо спиш??? Издай заповед за бързо и адекватно спиране на излишното потребление на ток??? Рекламата на Каменица (простираща се от 10 до 18 етаж на блока) отсреща защо свети???

89

да ви е*а държавата

преди 15 години

аз до сега не съм се возил в един рейс на който селския шофьор да е пуснал парното-ще го преживея и сега

88

a

преди 15 години

До 85 (19:11) не дей да говориш без да знаеш.Проучи въпроса за Сръбско-Българската война.Я ми кажи тогава кой ни е помогнал?

87

преди 15 години

И това ,ако е държава.СРАМ.И ние сме едни....,ако бяха други досега да са измели управляващите

86

аз,аз

преди 15 години

Поправете ме ако греша, но при нас хората тва се повтаря напоследък: 1. живеем си и все повече ни се иска да си скочим един на друг и да се избием. 2. Скачаме си един на друг да се избиваме. В тоя момент всеки е много ербап, пее бойни песни, вярва че няма да го отнесе и т.н. 3. Плачем за тва колко сме били глупави и се заклеваме да поучим децата си никога, ама НИКОГА да не скачат да се избиват. Ама забравяме. И децата повтарят същата грешка.

85

и сега на къде

преди 15 години

Студено,тъмно а и гладно(хляба ще е с 5% по скъп) май ще става!Нали нямаше да има криза у нас?Другарите социалисти ни обещаха светло бъдеще,а то май се върнахме век назад!!Често се питам защо нашия народ няма нито една победа в своята история която да е извоювал без чужда помощ или намеса!?!?Защо сме страхливи,защо сме зависливи,защо се задоволяваме да преживяваме вместо да живеем??

84

преди 15 години

Dnes v drujba 1 uli4noto osvetlenie rabote6e prez celiq den.Ako na tova mu kazvat ikonomii ????????????????????