11

преди 15 години

Тези министри ходили ли са в Ахелой? Щото аз - да. И никакъв град не може да бъде това. Да не е Мелник! Толкова глупости се вършат, че нямам думи. Бе що не се изнесем вкупом и да ги оставвим да се самоуправляват?

10

еделвайс

преди 15 години

На кой *** е тази идея да направят тая *** град???Някой стъпвал ли е в Ахелой,изобщо?Пълна мизерия,за кви заведения говорите бе имат 2 пропаднали кафета където се събират нарко-пласьрчетата на Митьо Очите,половината там над 20-годишна възраст за били по затворите,имат най много 3 асвалтирани улици,курорт ли :) какъв курорт бе,кой ходи в Ахелой само работниците от строежите спят там,и някъв умрял къмпинг където още мирише на комунизъм.Изобщоооо толкова умряло село,ми е смешно как става град!Един селянин-гражданин не става,особено с манталитет на прихично-болни хора!

9

Bob

преди 15 години

си има т.нар. "градове" от по 2 000 - 3 000 жители...

8

преди 15 години

Eiii, gospodin Kosara 6te stane grajdanin!

7

преди 15 години

Горна Оряховица е гара що да става град :D

6

гошо

преди 15 години

Има само една причина едно село от 2000 души да стане град - защото е на морето и така може да се застроява с високи сгради. Защо иначе си съществуват доста села с по 5-6000 души, които не стават град. Защото са в затънтената провинция.

5

Петър

преди 15 години

На 19 съм. И горна си е село. Най-голямото. Само Етър!!!

4

преди 15 години

Петърчо Горна Оряховица е град с 40 000 жители, може да стане квартал на Велико Търново, ама село пак няма да стане.Междр.кой набор си - 22ри?35?

3

Петър

преди 15 години

А Горна Оряховица кога ще стане град?

2

преди 15 години

Да живей!!!

1

преди 15 години

КОЯ МУТРА СИ ГО КУПИ ?