164

РУСКИТЕ БЛЯДКИ И ПОД

преди 15 години

ЩОМ НЯМА МОДЕРАТОРИ , ТА ТЪРПЯТ РУСКА РЕЧ В БЪЛГАРСКИ САЙТОВЕ ! Е, МОЖЕ И ДА СЪМ СБЪРКАЛ , САЙТА МОЖЕ И ДА Е РУСКИ , ПЪК НИЕ ДА НЕ ЗНАЕМЕ !

163

14 . 01 . ПРЕД РУСКО

преди 15 години

............... И ЩЕ ВИЕ ОТ ГЛАД !

162

Скитник

преди 15 години

1/Благодарим ти партийо любима за "топлата" и "светла" зима!Този виц-лозунг от 1985 година, ако си спомнят по-възрастните беше по татово време по време на кризата с тока през зимата на 1985г.Сега на кого да "благодарим"?На техните наследници ли-(разбирай Станишев & Co)?!2/Тук отново лъсна простата истина от една бг поговорка:"Беден ли си дядо попе в газа да те е......!Голем кеф е,предполагам и на *** да гледат как се джафкат като зли кучета пишещите във форума за един газ.Нема смисъл от писания,щото само с протести чрез писане газ няма да има.Целокупният български народ сам си е виновен,щото не е пожелал промени и само роптае и псува срещу мизерния си живот.Да си е гласувал през последните 20 години за "правилните" управляващи , а не за такива като предишните и сегашните клонинги на бившите ***. 2/"Сибирячка-та" откъде такава злоба към българите?Какво са Ви(ти) направили.Задай си въпроса и помисли защо "средните" руснаци "напират" да емигрират в ЕС и щатите, а не си стоят при олигарсите.Да не би да се опитваш да ни убеждаваш,че "жизнь в России лучше нет" в сравнение с Life-а в нормалните държави.Трябва да се "лекувате" от един синдром, от който страдат много руснаци още от брежнево време.Синдромът на :"Первьий/ лучший в мире".Макар,че за разлика от Брежнев сега олигарсите се опитват да ни убеждават в това.

161

БУНТАР - ПАТРИОТ

преди 15 години

ГЛАВОРЕЗА , ТЕРОРИСТА , РЕКЕТЬОРА И ПРЕСТЪПНИЯТ ОЛИГАРХ ПУТЬОНКИН ВКАРВА РУСИЯ В ТРЕСАВИЩЕТО ! КАК Е ВЪЗМОЖНО ПРЕЗ 21 ВЕК ДА ИМА ТОЛКОВА НЕНОРМАЛНИ ПОЛИТИЦИ ! А ЗА НАЩТЕ РУСКОПУТКОПОКЛОНИЦИ НЯМАМ ДУМИ ! ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР МОЖЕ ВЕДНАГА ДА ПОВДИГНЕ ИБВИНЕНИЕ ЗА НАРУШАВАНЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА И УГЛАВНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ИЗМЕНИЧЕСТВО , ДА НО НЕ СИ Е НА МЯСТОТО ! И ТОЙ Е КУКЛА НА КОНЦИ ! СРАМ МЕ Е ОТ СОБСТВЕНАТА МИ ДЪРЖАВА ! А И КАКЪВ ТЪРПЕЛИВ НАРОД С РОБСКА ПСИХИКА ! НЯМАМ ДУМИ ! АКО ТОВА БЕШЕ В ГРЪЦИЯ ИЛИ ФРАНЦИЯ ПУХ И ПЕРУШИНА ЩЕШЕ ДА ХВЪРЧИ !

160

Селянин

преди 15 години

Нали знаеш: Като свършат аргументите, почват обидите :)

159

лудото куче

преди 15 години

е селянино моляте не се излагаи и да бъдеш такъв тъпчо. на село има много умни хора но за жалост ти не си от тях .като ти виждам начина ти на изразяване е правописа съм сигурен че си от някое село но в Африка и току що си слазъл от някоя палма .така че можеш да емигрираш пак на някоя палма.остави мисленето на умните хора ТИ НЕСИ ОТ ТЯХ ТЪПЧО

158

Селянин

преди 15 години

"защо никои *** пишеш в този форум не си зададе въпросът как би реагирала България ако Турция ни крадеше газът ако случаино бяхме в ролята на Русия"Абре, мaлoумнико! Не виждаш ли, че тази теза е прах в очите. Специално за таквиз бaлъци, кат' теб. Толкоз на дребно ли мислиш, че игрее кумирчето ти Путин?Вече сериозно се замислих за имиграция. Толкова прocт народ, бива ли. Тъпчат ги, обират ги, държат ги на студено. А те се кефят. Eгa ти....

157

лудото куче

преди 15 години

в Москва сигурно голям смях е паднал от съобщенията които идват от ЕС.но немога да разбера *** дето се сърдят на Русия че не позволява на Украина да краде от газът им.но ние българите сме топ *** на света и винаги търсим телето не там където трябва.защо никои *** пишеш в този форум не си зададе въпросът как би реагирала България ако Турция ни крадеше газът ако случаино бяхме в ролята на Русия.дано да помислят но се съмнявам защото ние българите спряхме да мисли а чакаме ЕС и САЩ да го правят вместо нас .е ще чакаме газ от тях. да ни е топло българи с еврапеиски газ честито

156

Gargamel

преди 15 години

ama oti opraviame vci4ki a cebe ci ne poglejdame .ot kolko godini niama komynizam vBG i ima camo demokracia ,na na6ta darjava itraba edin prevrat <voenno polojenie>i vci4ki koito ca ypravlavali cled Bai To6o da badat gramnati kato 4ay6ecky -izmennici na Podinata .

155

АЗ

преди 15 години

Не се каите с рускините, те са на всички:)) Умеят страхотни неща.....:))

154

VAZDUHAR

преди 15 години

DA JIVEE RUSIA SPASITELJA NA SVETA ! POZOR ZA VSICHKI BALGARSKI LAKEI - ATLANTICI ! TAKA I SHTE BADE !!!

153

VAZDUHAR

преди 15 години

IDVA VREMETO NA RUSIA ! VSICHKI VRAGOVE NA RUSIA TRJABVA DA SE PRIMIRJAT S POZICIJATA NA GUBESHTI ! GUBESHTITE V BG DA SE SARDJAT NA SEBE SI - NAPRAVIHTE GRESHEN IZBOR .

152

иван

преди 15 години

вместо да гледаш България дали се е оправила последните 20 години последствията от руските възпитаници , убедени малумници във болшевишката идеология си справете с пияниците си и евреите къдетъ ви изсмукаха природните богатства и почти всички руски милиардери са евреи

151

СИБИРЯЧКА

преди 15 години

Что то вы никак за 20 лет сами не оправитесь... Живте вс хуже и хуже... А в русском рабстве..... процветали...:))) Стотинки в кошельке не считали.... :)))

150

Опять Кавалер

преди 15 години

136. - 20:18 - ДЛЯ 106. . .От: СИБИРЯЧКА..да вы сдохнете от голода без русских!!! К вам из нормальных стран уже в этом году туристов мало ехало.. Это русские терпят ваше хамство и грязь! А ЕС на вас наплевать.. ничем они вам не помогут... :)----------- Доколкото разбирам руски, Сибирячката не слага Россия в категорията "нормальных стран"... :)) Руснаците от обич ни търпят свинщините... Братушки, убирайте си пятата колона бивши комунисти и оставете болгарский народ да се оправя сам. Цялото хамство и гряз са резултат от 45 години руско робство и още 15 кагебейско влияние...

149

Пак Кавалера

преди 15 години

Модератори... *** са някакви саксийни цветя, какво може да ми каже някакъв си ***. Нормалните мъже не дебнат кой какво е казал, за да изкарат жълти стотинки... От едни и същи "халюцегенни" гъби ядете и ти и те. И вземи да се изразяваш нормално на български, сигурно от 20 години живееш тука.

148

Борис

преди 15 години

Така е,но докато ни управляват руски възпитаници няма се управим,здраво пазят руските интереси българското правителство,те и за това така натискат за всичката руска инфраструктура,явно имат келепир от тази работа и то все едни същи.........нищо хубаво не идва от север,погледнете времето :)))))

147

АЗ

преди 15 години

Руснаците посроиха Аец-а. Не го спряхме заради тях. Спряха ни го други. Можем да измъкнем полза от ситуацията като поне се хванем да разберем дали кои е крал от хранилището ни в Чирен например.

146

преди 15 години

140, украинците не се възползват от минаващия тръбопровод, този тръбопровод си е тяхна собственост, а не на Газпром или който и да било. И никой не им го е подарил. Това им е наследството от СССР. Русия взе газа и ракетите, Украйна - тръбите.

145

beliEvil

преди 15 години

Руска ***!Заради техните идиотщини страда цял един континент!Нищо-нашите велики министри им лизаха..... когато подписваха договора.Сега да им ядат....Пускайте Козлодуй,щото става страшно и им....майката на всички,щото никой няма да ни помогне,ако НИЕ сами не си помогнем!Козлодуй поне си е наш и никой не е в състояние да го вземе!Сега господа министри и политици-разбрахте ли каква невероятна грешка направихте,подписвайки спирането на блоковете в НЕК-а!?От независими ни превърнахте в наведени васали на Дядо Иван.Честито!Тоя път и за вас няма да има топло...