30

do 27

преди 15 години

ne nejiveqt samo turci pak i da jiveqt kakvo ot tova i tesa hora kato nas,ako iskash da znaesh kogato stava vapros za neshto tragi4no nqma zna4enie koi ot kade e.

29

Тединка

преди 15 години

Да *** турците. И техните деца!

28

преди 15 години

Golemi zashtitnici na turcite se izvydihte,a posle shto ni upravlqval Dogan....

27

преди 15 години

DA V KARDJALI JIVEQT SAMO TURCI ;)

26

Антирасист

преди 15 години

Затова драги българи - за да не ви управляват комунистически *** и партийни дъщери на БКП, а именно ДПС и АТАКА - гласувайте ! Иначе български и турски псевдонационалисти, но по своята същност съветски болшевики ще ни управляват ! Какъв расизъм какво нещо !

25

преди 15 години

В Смолян забраняват дейността на ОИРК. Пуснете поне тази новина, да могат комплексарите да пишат там, поне коментарите им няма да звучат толкова нехуманно.

24

преди 15 години

Okaza se 4e avtobusa ne bil Bus4ee .. i 4e e bilo prazo ..

23

:)

преди 15 години

Не се шашкайте, расистките коментари се написани от разни 12 - 13 годишни пуберчета, които си пишат ей така да се направят на интересни и да си се кефят после как хората коментират оригиналното им изказване. Естествено, че не знаят значението на думата дете и още по-малко значението на децата за техните родители. Ако някой от тях е по-голям от 15 годишен няма да си признае и без друго щото е срамно, грам мисъл да нямаш в главата си

22

Зайо Байо

преди 15 години

Опомнете се,бре ,братя и сестри.Как може да давате толкова *** коментари и да изливате толкова злоба?Децата са си деца,независимо от произход,религия и т.н.Дано всичко е наред!

21

zoro

преди 15 години

ako se sluci s tebe ili tvoyte detsa ste te pitam az dali te e jal

20

преди 15 години

Как пък в тая измислена партия се събрахте най-големите и бе !?Какво са ви направили децата , че толкова ви е кеф , бе *** смотани ?Досега не съм видял или чул , и най-злобния турчин да се е кефил на нещастието на някое дете ! Няма значение българче , турче , или незнам си какво !Вие сте *** !!!

19

europe

преди 15 години

какво ви са виновни децата нима забравихте за Лим кой спаси децата от смърт

18

hasan

преди 15 години

Не мога да си обясня що за "човек" би се радвал на подобни инциденти ! Но от господ да си го получите , няма по-голям съдник от него. Успех ;)

17

преди 15 години

От края на статияте се разбира, че още не се знае каква е ситуацията, а само предполагат. Дано наистина да е само скъсана верига! И какво ако децата са мюсулманчета? Нали са деца все пак.

16

Лили

преди 15 години

Направо ме е срам от "хора" ,които мислят по такъв расистки начин.Какво са ви направили децата бе изпржнения с изпржнения,какво са ви направили родителите на тези деца.Ако утре стане нещастие с българчета и един болен мозък ,тоест изпржнение от "***" напише подобни ви глупости хубаво ли ще се чуствате!?п.пцензура!!!От предишния ми коментар е цензурирано синоним на човешко изпажнение ,та затова изпращам 2-ри коментар.

15

преди 15 години

..много *** народ. Тия журналисти се чудят откъде да си напълнят новините!!! Разликата между "Скъсал верига на гума" и "Паднал в пропаст" е от небето до земята, ама народа си коментира и му дреме каква е новината и колко е вярна....то отдавна се знае - "Хляб и зрелища" и всичко на 6.....

14

Лили

преди 15 години

Направо ме е срам от "хора" ,които мислят по такъв расистки начин.Какво са ви направили децата бе с ,какво са ви направили родителите на тези деца.Ако утре стане нещастие с българчета и един болен мозък ,тоест от "***" напише подобни ви глупости хубаво ли ще се чуствате!?

13

ALPI

преди 15 години

Скъпи люде нали знаете народната поговорка: Който зло мисли, зло намира.

12

Radko

преди 15 години

Iskah da kaja, 4e mi e gadno da umrat malki de4ica!!! O6te ne sum se razsunil!

11

Radko

преди 15 години

no puk ne e gadno da umrat malki de4ica! A ina4e rezanite gi nenavijdam,ama to Bog si znae rabotata!