149

анонимен

преди 15 години

не знам дали такситата имат криза но ако не пуснат газ ще гладува целия народ

148

keke

преди 15 години

За да няма вдигане трябва да не се ползва за известно време услугата и цената даже ще падне..Все пак живеем в капитализъм и знаем как става образуването на цената господа бакшиши

147

ww

преди 15 години

защо ще трябва да сменият газовите уредби като койта е на метан може да кара и на бензин.......ако вдигнат цената заради газовата криза като започнат да карат отново на метан едва ли ще върнат старите цени...айде не ни правете на

146

K.

преди 15 години

хм...тва са големи измислици за поскъпване на такситата...не е реално ! нали цените на всички бензини паднаха и то драстично за последните няколко седмици ! на какво основание те ще вдигат цените !!!...лично аз вече почти не ползвам таксита...

145

преди 15 години

От последниото вдигане на цените, започнах изключително рядко да ползвам тези услуги. Намалих разходите за такси в пъти. Тези лозунги - "Да бойкотираме такситата!" не са нужни. Нужно е само да си дадем сметка за това, колко пари "почупваме" за такси и това ще е достатъчен повод да се откажем от това удобство...Помислете си и вие!Съберете 2 и 2. и това ще ви помогне да вземете крайно решение!

144

К.

преди 15 години

Какви са тия глупости?! Катосе вдигаше бензина се повишаваха и цените на билети, таксиметрови коли и т.н. Сега като газа спря пак се повишават цените, нали минават на бензин, а на бензина пък му пада цената. А като са карали преди време на газ защо се повлияха от увеличението на бензина. Смотана работа, да ти писне на шапката от простотии, а в крайна сметка патят децата ни. му майката

143

pkf

преди 15 години

Какво значи това че трябва да си подменат газовите уредби.Ние не караме на газ нали и сутрин сигурно колата ми не работи на бензин.Стига сте лъгали народа бе еи НЕЩАСТНИЦИ.

142

pkf

преди 15 години

Какво значи това че трябва да си под-мент газовите уредби.Ние не караме на гас нали и сутрин сигурно колата ми не работи на бензин.Стига сте лъгали народа бе еи НЕЩАСТНИЦИ.

141

преди 15 години

toa pa.. ne bilo za vseki.. abe ti ot koe selo se prykna i doide da ni davash akyl be, mirizlivec?det vika edin po dolu, kato ti e skyp metana, po edna tendjera bob v kolata i monshtuk v gyza i she vi e evtino. i bez tva si mirishe na pradnq v taralqsnicite vi

140

elmundo

преди 15 години

абе като не ви уидисжат цените не се качваите на таксита това не е маршрутка таксито не е за всеки само за хората с пари а тия каде си карате собствените коли и си пижате като ви земат книйките пак до нас ще стигнете :))))))))))))

139

shony

преди 15 години

kakvi gazoovi uredbi be tova v evropa e zabraneno

138

Александър

преди 15 години

Който повишава тон си понижава авторитета. Какъв е тоя Caps Lock бе братя българи ? :)

137

Някой

преди 15 години

Гледам интервю от таксиджия след празниците. Питат го защо увеличавали цените двойно за празниците, а той отговаря без да му мигне окото че хората сами му давали двойни бакшиши.И коментарът му към недоволните от цените: "Ми като не искате да плащате двойно не се качвайте на такси!". Еми аз съм от тея многото, които не се качват на такси, и си карат собствената кола на бензин, който между другото поевтиня доста около кризата. Така че и вълкът сит и агнето цяло. Таксиджиите като са доволни да си карат без мене!

136

преди 15 години

бойкот на наглите крадливи бакшиши-ше ви отказват да ви закарат от автогарата до НДК или ще ви искат 20-30 лв до там аз от 8 месеца не съм се качвал на тахи и смятам занапред така да продължавам

135

баткото

преди 15 години

Тука някои хора ще вземат да напишат и есе на тема "Бакшишите като част от обществото". Смях, смях и пак смях.Без бакшиши всички може да минем спокойно. Да но бакшишите не може да минат без нас да минат. Помислете си колко пъти тази "част от обществото" (мислех да кажа "***", но ще се направя на културен) нарушава и вреди на обществения интерес. Затова спрете да ги храните. Белким понамалее бройката им. И без друго всички имате коли, и без друго бензина вече е на далавера :0)

134

преди 15 години

Боят настана, тупкат сърца ни, ето ги близо наште душмани.Кураж дружина, вярна сговорна,ний не сме вече рая покорна!Нека пред света да се покажем,нека му гордо братя докажем,че сме строшили мръсни окови,че сме свободни, а не робове!Припев:Дружно братя българи, в боя да вървим!Дружно, братя българи, враг да победим!О, майко моя, Родино мила, ний не сме вече рая покорна!С гняв и дързост днес да издигнем глас,времето няма все да чака нас,нека във битка славна влезем ний,нашта десница Бог ще подкрепи!

133

Умини сме

преди 15 години

Здравейте циркаджии! ЕВРОидиотизмите продължават!

132

преди 15 години

ОТ ВИ НЕ МАЙКАТА, БАКШИШИ КРАДЛИВИ И МЪРЗЕЛИВИ

131

ivelina

преди 15 години

ТЕЗИ НЕ ВДИГНАХА ЛИ ЦЕНИТЕ КОГАТО УВЕЛИЧИХА БЕНЗИНА А КАТО ГО НАМАЛИХА МИНАХА НА ГАЗ ДАЙ БОЖЕ ДА СВАЛЯТ И НЕЯ И СЛЕД ТОВА НА БИСТРА ВОДИЦА...В ЧУЖБИНА ТАКСИТАТА СА ЛУКС А ТУК ЕЖЕДНЕВИЕ НЕКА ПОСКАПНАТ ДРАСТИЧНО ТА ДА НЯМА ТАРСЕНЕ ТОГАВА ПОНЕ 50% ОТ БАКШИШИТЕ ЩЕ СЕ НАЛОЖИ И ТЕ ДА ВИДАТ РАБОТА НО НЕ В ТОЗИ СЕКТОР :))))))))))))

130

Нола

преди 15 години

Благодаря за анализа, много ми беше полезен! Да ти се връща ситостта и охолството на "бакшишите" и тяхното "йедене и пийене"...,братко.