205

анархо-монархист

преди 15 години

Втасахме я!Да видим сега кви са ги надробили - Ременчо и Сергейчо подкрепяни от Гоце Трипера - какъв договор са сключили с Кремъл!Обикновено, когато едната страна не изпълнява поетите задължения - възстановявява щетите и равенството! Или нашите кремълски еничари ги е било страх да искат такава клауза в Договора .Станишев да не се прави на улав - да излезе и да говори или дапубликува договора - стига са го крили - там процентите комисиона не се отбелязват.ВИНОВНИ ЗА НАС СА ТЕЗИ, КОИТО НЕ ОСИГУРЯВАТ ГАЗТА СЪГЛАСНО ДОГОВОРА - НАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО И РУСИЯ.ЗА НАШИТЕ - НЯМА ОПРАВДАНИЕ! РУСНАЦИТЕ МОГАТ ДА СЕ ПРАВЯТ НА АБДАЛИ, КОЛКОТО СИ ИСКАТ - ЦЕНАТА НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ НА ЛЕТНИТЕ СТОЙНОСТТИ. УМРЯ МАРКО!Освен всичко друго - миналата година бяхме пред подобна криза - нашите управляващи трябваше да имат готовност за подобен развой.Абе, знам си аз - човек дето няма семейство, къща и деца - неможе да нарежда свястно нещата в държавен мащаб!супата - сами си ги избрахте!НА 14 ЯНУАРИ ДА ГИ ПОЧЕРПИМ С КОКТЕЙЛ - ама "***"!

204

evtnjos

преди 15 години

продавам фтино газови котлониззззззззззззззз

203

преди 15 години

Украйна не пускаше през нейна територия превоз на уран за Козлодуй с някакви смехотворни мотиви.Спомняте ли си за това? Българи! Украйнското правителство е виновно застуда във вашите апартаменти!

202

преди 15 години

Европа си е наред, България е от Азия.

201

преди 15 години

напълно си го заслужаваме всичко което ни се случва в тази "държава" защото сме свикнали да търпим...очедушието ще ни погуби,ако не се чувствате роби то на 14.01.2009г. нека да покажеме какво искаме и можем!!!!!!!!!

200

Anonimen

преди 15 години

трябва да измисли ответни мерки. ако не сега, то поне за в бъдеще

199

преди 15 години

sega akto se razbere che tam tam ima gaz za 4 zapalki i che komunista i turchina sa go prodali .................she stane pukoteviza ............che ima pak vlizane v parlamento no tozi pyt se nadiavam da ima pone 4 ubiti deputati..............bylgarina tyrpi no ako pochne she ima mnogo kryv

198

-

преди 15 години

за тази ситуация голяма вина има нашето правителство.постоянно се споменава в медиите че в чирен има 570 млн куб газ,а българия и трябват 12-13 млн куб газ за нормална работа на всичко-значи месец и половина трябва да черпим газ оттам а те ни казват 5 дена!!!!!!явно газа там е почти изчерпан-от кой , защо???

197

преди 15 години

СПОКО ВЕ,ТЯ ЗИМАТА КОЛКО Е ТАМ,КЪМ 2-3 МЕСЕЦА,ВСЕ ЩЕ ИЗКАРАМЕ ДО ПРОЛЕТТА,А ПОСЛЕ ЩЕ МУ МИСЛИМ КОЙ ДА ТРЕПЕМ

196

фантом

преди 15 години

Никакъв трети блок на АЕЦ. Сакън да не се разсърдят от EU-ропа.За да се харесат на фермерите си , и да не ги замярат с домати,EURO-господарите ни накараха да си затрием селското стопанство, и вместо да изнасяме стока, сега им купуваме ябълките и патладжана. А ,за да са още по-доволни EURO-фермерите,сега им пращаме роби с висше образование, да им прибират реколтата. Да не си цапат ръцете.И да се изживяват като робовладелци.

195

преди 15 години

часната фирма на " Първанов ...От: Анонимен! * Спазвай правилото : - Да се пазиш от кон отзад, от вол отпред, а от Украйна отвред ! Как ще коментирате изявлението на президента Георги Първанов за пускане на един от спрените блокове на АЕЦ "Козлодуй"? - Президентът Първанов ми е ясен. Той от сутрин до вече се събужда само с една идея - как да осигури допълнителни печалби на групата олигарси около него. Нека Първанов днес като се събуди да мисли за българския народ, а не за г-н Богомил Манчев. Това е единственият ми коментар. - А смятате ли всъщност, че повторно пускане на блок от АЕЦ "Козлодуй" е възможно? - НЕ, нито смятам, че е възможно, нито смятам, че е правилно. Но Първанов най-сетне трябва да се досети, че е президент на България, а не шеф на борда на директорите на фирма "Рискинженеринг" АД или на подобните такива, които оперират в енергийния сектор.

194

преди 15 години

агент доносник " Гоце " Първанов ,да не ни праща да се караме с EU за АЕЦа, и да ни настройва с/у Европейците, а да каже за Русия защо ни рекетират и колко $$$ дойдоха в джобовете им и в черната каса на комунистите от БСП ?!

193

Няма значение

преди 15 години

Има климатик за отопление и бойлер за топла вода,който разчита на въпросната газ да си търси алтернатива.

192

kyky

преди 15 години

ареее на *** *** и за крадливите украинци им е виновно правителството, президента, парламенна, комунистите и въобще.....а бре, момчета, вие у ред ли сте?

191

преди 15 години

Когато разсекретят договорите с Газпром, подписани от червените синчета и внучета, тогава ще настане голямата патаклама... Има да плачааат, ама Бог високо, а Цар Путин далеко...

190

преди 15 години

Бре, кой ли ще да е бил този някой, дето ни развали рахатлъка? Дали не са били гнилите капиталисти, дето Партията щеше да ни пази от тях, па накрая самите партийци се обърнаха на капиталисти, бе да пукнат една пушка насреща... Язък, че бабите и дядовците ни бачкаха толкова години да хранят Политбюро и семействата им... Ха сега ние пък да храним внучетата на Политбюро, че белким ни управляват по-добре,а?

189

преди 15 години

Русия трябва да плати обезщетение на Б-я и Бойко го каза. Чух по радиото, но няма защото миналата година Овчаров е подписал договор с Газпром в който няма такава клауза. В предишният договор който е бил сключен от Евгени Бакърджиев е имало такава клауза, много евтин газ и е бил до 2011, но предателите се подали на искането на Газпром за нов договор.

188

преди 15 години

Боже какво изкаразване на един дърт комунист

187

Бай ИВАН

преди 15 години

Не се косете граждани. Някой реши на 10.10.89- та и заповяда да ни бъде съсипана държавата. Просто, социализма безкрайно ни разглези и ни скроиха шапка. НА НЯКОГО НЕ МУ ХАРЕСА, ЧЕ БЯХМЕ НА ПО ЖИЗНЕН СТАНДАРТ. Това е истината няма какво да се дърлите.Да си пускаме блоковете и да си .....м..м... та европейците и техните приятели.

186

Петко Тодоров

преди 15 години

Странно защо никаде в пресата не се писа за това как и защо се подписа договорът за работа на ишлеме между Кремиковци и прославутите ДАМБОВЦИ (братя Стоянови). Може би отговорът се крие зад "закрилниците" на братята Стоянови, които "работят" с Кремиковци от дълги години, но продажните драскачи не са написали и ред за това. Безбройните им, разноименни фирми, дължат на Кремиковци милиони, но въпреки това, широкоплещите младежи остават "най-добри приятели на мениджмънта". Каква мистерия...