14

КАТер

преди 15 години

Следващите 1000 човека така и така сме ги прежалили, мен ми е мъчно за хилядите осакатени, които са оставени на мизерното ни здравеопазване - все пак не всеки го е бутнал Стависки, че да извади късмет с лечение в Израел или Москва (не, че са най-добрите места, ама за нас най-достъпните...)

13

Иван

преди 15 години

Давай народе летвата е висока, но не и невъзможна за прескачане! 1000 човека какво са за такива таланти! Жалкото е че за да умрат или се осакатят 100 *** повличат поне 200 невини с тях! И ми се струва като с мутрите, колко повече измрът толкова повече нови се появяват на тяхно място!Вече започвам да се чудя дали да не карам и аз бясно, като се замисля миналата година повече от 70% от тежко ранените и умрелите бяха от нормално каращи хора, а малка част от *** умряха или се раниха тежко.... жалко, жалко....

12

anti

преди 15 години

Карайте внимателно и спазвайте правилника! Толкова е елементарно и толкова малко хора го спазват. Това е главната причина за убитите над 1000 души по пътищата през изминалата година. Другата причина е корупцията, заради която лошите шофьори са по пътищата. Спрете да давате пари на полицаите, а започнете да си плащате глобите като отговорни хора. Страшно много е 1000 човека - това е популацията на 2-3 села, убити за 1 година. Карайте внимателно...

11

преди 15 години

кучето скача според тоягата. Ако има глоби и радари положението ще се подобри. В щатите как ги вкарват в пътя всякакви джигити, негроси и латиноси? Тука някои *** ще чакат да се промени мисленето на хората. Ще има да почакате още стотина години минимум. Другия вариант вместо да чакате промяна на мисленето е радари и глоби.

10

преди 15 години

всички луди не са в лудницата.Точно за такива като тебе става дума.

9

teko

преди 15 години

Абсолютно си прав карат като луди и се мислят за безмъртни като са с по хубава кола лошото е че когато такива направят катастрофа обикновенно се отървават само с драскотини.трябва много сурови закони за такива ***.

8

преди 15 години

ФАрове и колани и сте безсмътни

7

преди 15 години

От софия до варна -4 пъти бяхме в ситуация на опасност от челен удар.Изпреварват и летят срещу нас без да са преценили възможностите си и без да имат видимост. Нашият шофьор правеше всичко възможно ,за да им даде възможност да минат.Ами ако някой път не успее да избяга от такива камикадзета...Не беше заледено ,нямаше дупки по пътя, имаше убийци -шофьори.Няма да се промени нищо в движението докато фукльовците не променят мисленето си.За жалост обаче загиват и абсолютно невинни хора.Никога не трябва да бъдат оправдавани шофьорите причинили катастрофа.

6

Ти

преди 15 години

Преди 50 години е имало още по-малко двулентови пътища / магистрали, но май загиналите са били по-малко. Защо винаги трябва някой друг да е виновен !?П.П: на дедо жигулката вървеше без проблем със 130, което е най-високата __позволена__ скорост в страната, а и в повечето страни...

5

преди 15 години

Ттъпо ми е като знам,че още 1000 души,че умрат тази година. сега си хапват, пийват,веселят се , ама няма да са живи.-*** на ден,това е статистиката. пътищата са много зле. Трябват повече пътища без насрещно движение. Най-жестоките катастрофи стават при изпреварване.

4

Do 3

преди 15 години

Anti,az su6to sum 6ofior i moga da ti kaja 4e ne samo 6ofiorite sa vinovni.jiveq uj Eliten kvartal - Dragalevci,no mi pisna kogato e zima kolata mi da podnasq na vsi4ki strani,ili da ne moga da izkaterq baira,za6toto e zamruznal putq.no ako nedai si Boje se udarq nqkude,KAT nqma ne pi6e - PTP zaradi led na pitq,a pi6e,ne dostatu4en kontrol vurhu kolata.Stranno imali nqkoi koito da ima kontrol vurhu kolata si na led????????

3

anti

преди 15 години

Mims, не са виновни пътищата, а шофьорите, които карат безразсъдно. Като караш внимателно, то е от ясно по ясно, че никакви челни сблъсъци няма да има - независимо дали караш на сняг, лед, с дупки, без дупки и пр. Не са ви виновни пътищата, разберете го веднъж завинаги.

2

Mims

преди 15 години

emi kak nqma da ima klane.V4era se pribirah ot nesebur i v St.Zagora ni hvana zadrustvaneto , zaradi nepo4isteniqt put 2 koli se bqha udarili 4elno.da ne govorq za Magistralata v produljenie na 40km v posoka Plovdiv,tq ne be6e iz4istena.Be6e po4nala i leko da zamruzva.nai- mn mojeh me da se dvijim s 50km.I posle kak da nqma katastrofi , kato puti6tata ne ni sa v red.

1

преди 15 години

Честито! Клането за новата година започна. Догодина декември месец ще четем пак за над 1000 убити по пътищата за годината. и откачения народ сме.