57

преди 15 години

За борбата срещу организираната престъпност Станишев тук казва: "Основният проблем не е в това, че престъпните групировки и корумпираните служители не се изправят на съд, а че процесът е прекалено дълъг." С прости думи казано - няма смисъл да пращаме на съд пръстъпници и корумпирани, щото много дълго се мотае процеса, а и докато съда не ги признае за виновни, те са си де юре невинни, на свобода и пак си вършат престъпления. А по бързата процедура съдим само разни супер дребни риби.

56

преди 15 години

въпреки тези 12 платени страници, които струват цяло състояние, немците повече вярват на собствените си медии, както и на техни съседи и приятели, които вече са се "парили" у нас. вместо да пишат похвали слова, политиците да се стегнат и да свършат някаква полезна работа за страната.

55

cv

преди 15 години

1. ВПЕЧАТЛЯВАЩ НАПРЕДЪК е... твърдението, на А.Догановия премиер, че: - "В Европейския съюз страната ни е в ролята на дежурен виновник...", макар че от три месеца, ТОЙ ВОДИ ТОЗИ СПОР С ЕВРОИНСТИТУЦИЙТЕ, още не е признал ЛИЧНАТА СИ ВИНА за спрените пари!!! А защо Европа спря парите - ЗАЩОТО Българската КЛЕПТОКРАЦИЯ, която няма политически цвят, с енергичната помощ на ПРАВИТЕЛСТВОТО И ЧАСТ ОТ ПАРЛАМЕНТА, КРАДЕ, при това не в Европейски, не и в Световни, а в КОСМИЧЕСКИ РАЗМЕРИ!!!2. ВПЕЧАТЛЯВАЩ НАПРЕДЪК е..., че "..."това, което се случва в света се усеща вече и в България, та "това го знае всяко хлапе"..., и САМО Премиера на А.Доганов ОЩЕ НЕ ЗНАЕ, че "това", се нарича Световна (а всъщност Американска) криза и продължава да твърди..., че КРИЗАТА НЯМА ДА ЗАСЕГНЕ БЪЛГАРИЯ...(В същност КОЙ ЛИ МУ ВЯРВА...).3. ВПЕЧАТЛЯВАЩ НАПРЕДЪК е... това, че: - "Парите били спрени за това, че нямало проекти..." Само премиера на А.Доганов не знае и неразбира още, че: Партийте спечелили избори, чрез УПРАВЛЕНСКИТЕ СИ ПРОГРАМИ и държавните инструменти - Правителство и Парламент, създават в икономиката и обществото "ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА"... ПРИНЦИПА Е МНОГО ***..., ВСИЧКО СТАВА С ПАРИ, А ТЕ СА КАТО ЕЛ. ТОК - ВЪРВЯТ ПО НАЙ-МАЛКОТО СЪПРОТИВЛЕНИЕ... СЛЕДОВАТЕЛНО..., Трябва да се създават ИЗГОДНИ УСЛОВИЯ ЗА ИНВЕСТИРАНЕ, в отрасли и производства с "НАЙ-МАЛКО СЪПРОТИВЛЕНИЕ" (ЗА ПАРИТЕ)... А ПРОЕКТИ ИМА МНОГО И САМО ТОЙ НЕ ГО ЗНАЕ!!! ЗАТОВА ТРИ ПЪТИ ДА, НА ИСТИНАТА, ЧЕ ТОЧНО правителството на А. ДОГАНОВ, Е ВИНОВНО, пред цялата ни НАЦИЯ за това, че ПАРИТЕ от Еврофондовете и бюджета, са ОГРАБЕНИ или са отишли в БЕЗПОЛЕЗНИ НА ИКОНОМИКАТА НИ ОТРАСЛИ..., АБЕ... ВНУШИТЕЛЕН НАПРЕДЪК... 4. ВПЕЧАТЛЯВАЩ НАПРЕДЪК е... това, което знае всяко бебе в България - ФАКТА, че НАЙ-ГОЛЯМОТО "СЪПРОТИВЛЕНИЕ", което едни пари могат да срещнат е КОРУПЦИЯТА... Премиера на А.Доганов, възприе от "патрона" си, ТОВА НАЙ-УРОДЛИВО ОРИЕНТАЛСКО ЯВЛЕНИЕ, творчески го доразви и сега, тя избуя у нас в ГАЛАКТИЧЕСКИ РАЗМЕРИ... ДА-А-А, ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН НАПРЕДЪК... 5. ВПЕЧАТЛЯВАЩ НАПРЕДЪК е... и това, че: ...ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ вече е ясно, защо сме НАЙ-БЕДНИТЕ, НАЙ-ОГРАБЕНИТЕ И НАЙ-ЛЪГАНИТЕ, ЕВРОПЕЙЦИ ЖИВЕЕЩИ В ЕДНА ОТ НАЙ-БОГАТИТЕ ДЪРЖАВИ!!! А правителството ни е, НАЙ-КРАДЛИВОТО, НАЙ-БАНДИТСКОТО И НАЙ-ЛЪЖЛИВОТО В ЕВРОПА!!! Това обаче се знае и от марсиянците... и затова тези дни пристига, от тях за Мандатоносителя А.Доганов - "ПОДАРЪК" - ИСТИНСКА ЛЕТЯЩА ЧИНИЯ, срещу ДРЕБНАТА услуга, България да направи с тях СЪВМЕСТНИ КОСМОДРУМИ..., но... това има и едно предимство - след изборите лесно ще изпратим Триглавата ламя - от където е дошла!!!

54

Български патриот

преди 15 години

Как не Ви е срам бе?! До там ли я докарахте - да плащаме за лъжехвалбите Ви! Както тук, така и там Ви знаят, нали и те са потърпевши от комунистическото зло??!! "С дявола ортак, но в наша полза!"- това ви е морала. Кога ще се осъзнаете! Кога ще спрете да менторствате? Стига вече! Не Ви искаме! Скрийте се. С вас се срамуваме. В света комунизма го забравиха, а нас комунисти /болшевики/ ни още управляват! Как да не се срамуваш?! Съглашателството с комунистите е престъпление! За какво зове президента - Гоцето?! Скрийте се някъде вече! Не можем да Ви гледаме. Не се показвайте вече и по телевизиите! Не ходете по чужбините! Срамота е! Възкръснали паметници!

53

преди 15 години

Ето това имаше предвид Президентът в новогодишното си слово. Едва ли има друга нация, дето с такова опиянение да се самооплюва. А кой ли плаща "платените публикации" на правителствата напр. на Словакия или Холандия? Дали пак българското правителство или собствените им?

52

преди 15 години

az sam v Germania v momenta i otkrovenno bih kazal che tazi pliturka pochti nikoi ne q e prochel.Tuk horata znaqt kakvo e v BG,mnogo ot horata sa opareni po edin ili drug nachin ot BG politici,mafiq ili obiknovenni djepchii.Imich se pravi sas smeli deistviq sas golqm efekt a tova koeto sa napravili e propilqni pari hvarleni na vqtara.

51

Паисий

преди 15 години

О неразумни йуруде! поради що се срамиш да се наречеш Българин, ами само спамиш и от рода си на приказки се делиш, а на улицата като се срешнем *** по деяния си ти. Бегай оди у "европа" ние Българите отдавна сме тук! и когато "европейците" с конете си спяхя и ядяха слама ние злато обработвахме и централизирано отопление на крепостите си имахме! Аиде юроде аиде бегаи махаи се и остави нас бедните Българи спокойно да си живеем!!

50

преди 15 години

14.01.2009 е датата,да спрем тоя срамен маскарад

49

lisygera

преди 15 години

колко е платено и то кои джоб искам да знам аз и за каква кризса говори комуснита като имаме криза от 20 години

48

666

преди 15 години

някой българин вижда,усешта,пречили му таз криза България от както съществува е в криза

47

преди 15 години

Ако беше жив Паисий, щеше да каже "Поради що срамиш EU, българино ! Пари ли не ти дадоха, границите ли не ти свалиха, хуманитарна помощ ли не ти пратиха...и все *** и варварски народ си остана !"

46

а

преди 15 години

Тоя явно живее в паралелна действителност

45

преди 15 години

Това заглавие докато го схвана трябваше да го прочета 5 пъти

44

преди 15 години

Щото умря ***,дето ги хвалеше...

43

стига стига

преди 15 години

ООО неразумни юроде, поради що се срамиш да се наречеш българин? ... това го е казал Паисий Хилендарски и сега важи с още по голяма сила от когато и да било ние си го правим така приятели ние и никои друг

42

Нямам

преди 15 години

хора спрете се малко съдете ги никой не е казъл да не ги съдите но все пак се опитват да направят нещо това не е с цел само да казват колко е "хубата" страната ни казват за проблемите ни (цел съм цялата статия) това е цел привличане на финанси и туристи то ако не е Сергей Станишев ще е друг какво ако това го беше направил Бойко Борисов - какво пак щяхте да плюете нали хайде да ви видя станете депутати и какво вас ще плюят , и в крайна сметка нищо все едно и също . Хайде ! Хайде да ви видя като сте толкова на ясно с политиката като сте толкова отворени защо не се вдигнете на ПРОТЕСТИ аааа кажете ми де всички плюят ама си натискат и парцалите и си мълчът , не е ли така ???!?!?!?! Аз имах да кажа нещо преди вече почти 12 години и го казах бях на блокадите на Парламента бях от хората които се вдигнаха и имаше ефект ама сега не е е така докато НИЕ народа си мълчим нищо няма да се промени . Ама БЪЛГАРИНА е *** ще се остави до последно да го мачкат нали така ?

41

Batko Bobi

преди 15 години

Вие, управниците, начело с със серГЕЯ, не знаете ли, че наглостта и глупостта нямат граници. Вие, наглите лъжци, не знаете ли, че народа не пасе трева. Вземайте си шапките и си заминавайте! това е най-доброто, което можете да направите за България.

40

Дядо Петър

преди 15 години

120-годишната терористична организация си прави международен PR.Докога ще търпим това безочливо, лъжливо и крадливо племе да продължава да смуче соковете на нещастната ни Родина?

39

.

преди 15 години

Колко е платил българския данъкоплатец за рекламата на тази крадлива шайка?

38

преди 15 години

Господ да ви убие