13

mi

преди 15 години

УБИИЦИТЕ И ЗДРАВАТА ПСИХИКА НА УБИТИТЕ,Невесто мари убава ,от гюл гьол ли си паднала или от цинизма военен,който сълзи рони и те довършва заради кума и кумата,Мадонината усмивка представлява лекото протягане на устните в една посока,особено ,когато знаеш какви неприятности си създал на съседите *** -недемократи,

12

преди 15 години

Подкрепям 5. По тези програми Да винчи и Еразъм би следвало да проверяват и университетите. Хабилитираните играчи са като мухи щтръклици, повечето от тях са евреи и/ или агенти на службите. комунисти.

11

anonimen

преди 15 години

Близо 20 години в музикалното училище властва един директор,който ограбва децата,родителите и държавната собственост.Притежава "частна" концертна зала в центъра на София и краде от парите по проектите за пътуванията на учениците в чужбина.Няма кой да попречи на това...Министерството на културата си затваря очите,дори сега,когато е образувано досъдебно производство за финансови нарушения.Защо се обръща внимание на тези проблеми, само когато парите са европейски?А когато са български,това не е ли престъпление?

10

Данчо на 63г.

преди 15 години

"РУШВЕТ" му казват на това,сега модерното "лобиране".Не е останало от "османското присъствие",на всякъде по света-от цигара до съучастие в патент.Разлайват кучетата и се отвлича вниманието на публиката"електорат".Някъде го казват"бля,бля", при нас-всяко чудо за три дни.Като не сте разбрали това до сега,много време ще ни плацикат с подобни шмекерлъци.

9

преди 15 години

1 милион не са ли много пари за такава програма?В смисъл колко хора трябва да са пратили в чужбина така, че да са се събрали толкова пари? Питам, защото не съм запозната с темата...

8

DevilishSoul

преди 15 години

Това не е новина - отдавна се знае и е публична тайна...

7

karina

преди 15 години

За 2-това е една от образователните програми по които Европа отпуска много пари за стипендии в чуждестранни университети.За конфликг на интереси говорим когато тези който подбират кандидатите са роднини или изпращат такива по програмата в чужбина.

6

преди 15 години

защо ходите по дискотеки бе ***.Родителите ви за това ли си харчат парите по вас.Да би мирно седяло не би чудо видяло.Цвета на нацията-пфу ***.

5

Калин

преди 15 години

По тези програми Да винчи и Еразъм би следвало да проверяват и университетите.Там такива игрички се въртят такива похвати прилагат,че най малкото ощетяват.Те крадът и присвояват!

4

Дима

преди 15 години

Как какво бе? означава : дай напред 10 % , уреждаме те , после още 10 %... Така е по всички структурни фондове на ЕС.. отивам аз .. да си подавам документите по една програма.. и ми се казва така: аз не искам, ама мойте хора ще искат! Кои са твоите хора? питам.. Ми там в Министерството-ми се отговаря.. отивам в икономическа полиция да подам жалба- накараха ме да повярвам, че нищо нямало да променя, дори ме заплашиха с некви членове за набеждаване... незнам кво да правя в таа държава ... писала съм писмо до Комисия по Етика.. на ЕП.. да видим..

3

Rektor Dekanov

преди 15 години

Който е дошъл да учи, да учи, който е дошъл да пие да си ходи на село. Студентският град да бъде град за хора на които България да разчита за бъдещето си, а не за вся останлая ***!!!!!!!

2

eli

преди 15 години

какво ще рече конфликт на интереси между оценител и кандидат

1

dynamo

преди 15 години

Оставка и право във вашите родни страни -> Турция, СССР и Америка!!! Мръсни чужди ***, агенти и предатели! Ууу!!!ВЪН МУТРИТЕ ОТ СТУДЕНТСКИ ГРАД!!!ИСКАМЕ ДА УЧИМ ЗАТВОРЕТЕ ДИСКОТЕКИТЕ!!!