203

dimitrov566

преди 15 години

Извадки от личното тефтерче на Дякона* Аз съм посветил себе си на отечеството си: да му служа до смърт и даработя по народната воля* Чисто народният човек се бори, докато може... Ако не сполучи...трябва да умре в народната си работа* Братство с всекиго, без да гледаме на вяра и народност* Заклевам се пред нашето отечество България, че ще изпълнявам точнодлъжността си* Ако спечеля, печеля за цял народ - ако загубя, губя само мене си* Дела трябват, а не думи .Елате и ни подкрепете на 04.03. от 11 ч

202

Хаха

преди 15 години

Много жалки ако си мислите че с това ще промените нещо жестоко се лъжите.Това не е протест а губене на време или правите нещо като Хората което ме съмнява или нищо не правите.Второто е по вероятно.Все едно ще кажете че никой не е посетил едно заведение в Студенстски град след злополуката?Е неможе да не стее пийнали.Ревулюция му е майката.

201

Аззз

преди 15 години

1. Нищо на никого не сме показали!2. Мутрите вън, защото ни е*ът в г*за, но да не забравяме кой ги вкара вътре!3. Нямаше над 1000 студента! Е*ати лъжите! Нямаше и 500 човека!

200

tanq

преди 15 години

Mladi sme, silni sme

199

местен частник от Дъ

преди 15 години

което не е ваше и къде ли не е така. Местенцето е добро за бизнес /особено сив/ и затова се навряха там без пари все другарски протежета - уж реститутки. Това не може да не даде отпечатък върху атмосферата там!;(

198

Comment

преди 15 години

Ами протестирайте, протестирайте! Може и молебен за премахване на убийствата при Арменския поп да направите! Белким помогне!

197

Калин

преди 15 години

Реституцията била виновна ама друг път!Тя ли накара мало и голямо да се вдигне от сала и паланки и да отиде на изхождане в Столицата?Значи може да си студент и същевременно келнерче или барманче по заведенията,какво правят такива в общижитията на квартира бе да си плащате!Вие за работа ли сте дошли неуважайми "колеги" или да следвате!Ако ще следвате моля правете го и ходете на работа само в ваканциите или по часово!Не съм жител на Столицата далечко съм и от нея ,но ви познавам психологията и за това що за студенти сте.Съжелявам ,че сте принудени на ,какво ли не.Но да опрете до реституцията много моля жалки сте!После що не са ви поткрепяли ама мислещите и истинските студенти няма да ви поткрепят.Искайте си условията за живот и за качествено обучение.Не глупости от сорта мутрите вън или реститутите.Те са в пъти повече в правото си от вас.Избирайте или келнери и бармани или студенти!

196

местен частник от Дъ

преди 15 години

изходете се всички върху въпроса :D Студентите ви го забиха макар и само с едно от исканията си и се разкрякахте. Хайде може и да ви оставят, но след като си платите какво сте пили безплатно!:)))

195

alco

преди 15 години

gadni malki komunisceta.doshli ste ot selo i iskate da opraviate studentskia grad.1000 dushi na protest. ha ha ha

194

Bobo

преди 15 години

Ти пък защо си против реституцията. Вярно че по принцип беше тъпня, но ако тръгнем да я отменяме ще стане два пъти по-голяма тъпня. Така че да гледаме напред не виждам смисъл да се протестира против минали и заминали неща!

193

sofianec

преди 15 години

Значи протестът в крайна сметка е бил против реституцията така ли?

192

Калин

преди 15 години

Нещо не схвана,какво съм написъл.Казах ,че *** придобиха собственост по постановления на М.Съвет по давност и по заслуги!На тях им бяха раздадени терени за вили и подобни писуари!Тези трябва да връщат те и наследниците им!Но хората с стари натариални актове от царско време са си в правото да разполагат с имота си.Те ,какво са виновни ,че бандитите от партията са се настанали там де що не тяхно!Реституцията ,ако е проблем на т.нар Студенски град много ви здраве!В бетонни здания по 4-*** в стая образование не се прави то не върви.Студенски град никога не е бил място за истинско образование.Кампуси нещо сте скарани с това що е кампус измислици пробутвате.Относносно това що ме наричаш другар ми ти мислиш,като такъв!Не реституцията е виновна а сбъркана система и начин на образование!Не може да си разносвач или барман и да ми следваш ама то така не става ,никаде го няма това.Не чух веднъж някой от т.нар студенски представители да назове проблемите а именно ,качеството на обучение,липсата на стажове и опит сериозен проблем.Мизерията лошите битовио условия,как 4-*** в стая ще ми следват и ще се образоват.Другарски пич си ти :)

191

местен частник от Дъ

преди 15 години

Те искат отмяна на незаконната реституция, с която другари и мутри си присвоиха обща собственост БЕЗ ПАРИ. Нещо го усука по другарски;)

190

Калин

преди 15 години

Да преди другарите да възседнат "подареният" им народ.Било е мера т.е зелени площи и нивя.Не ме онтересува,кой какво е фалшифицирал ,но факт е ,че *** от *** станаха собственици!Но хората натирени по панелки и изселвани за да се отжори място на комунистическата *** докарана от немай ,каде оставиха след себе си бащини дядови земи и площи.В правото са си да си искат!Никаде по света го няма това да те ородят от имот в името на общотото благо,кое е това общо?Някои комунисти станаха собственици факт ,но факт ,че те си присвоиха терени и земи по разни постановления на М.Съвет по давност и заслуги ,към партията!Взеха онова що не е тяхно и що не са събирали!Скапани комунисти!

189

местен частник от Дъ

преди 15 години

голямо другарско лапане, Калинчо ле, момче зелено. Защото земята в Студ. град беше изцяло държавна и общинска мера. А "реститутките" там са все другарски протежета с дебели вратлета с фалшиви свидетели и документи.

188

метлата

преди 15 години

И всякви глупости как "не може" са най-често от лукавия /чети другарски гяволета/ Докато има робство, има борба за свобода. Да не спираме да мислим КАКВО ни трабва и КАК да си го вземем. Не им се връзвайте - *** да си ядат сами помията! :р

187

Калин

преди 15 години

Най отпред в протестите бяха студентчета комунисти!В вместо да искат нормални условия за живот и образование.Вдигнали ми някви плакати Не на Реституцията.Тя ви е виновна бе консумоли.Ами да не им бяхте отнемали земята на хората!Да не ги бяхте натирили по панелки и в стая от 2 на 2 кв.м по 4-рима.Опростачихте хората направихте ги не а полу .Сега с наглост им хжърляте прах в очите!Разумните хора няма да ви поткрепят ,нищо ново нищо едекватватно на ситуацията не предлагате и искате .Поредният балон и поредната подмяна на искания пробутахте!Ми успехи!

186

кера

преди 15 години

Студентите са най-доброто нещо,което имаме-най-малко за това,че това са нашите деца,нашите внуци.Да им помогнем ,за да направят живота си по -смислен,по-добър.Да им помогнем,утре техните деца и наши внуци да живеят в един нов свят-без комунисти,без ДС,без мутри.

185

"СТУДЕНТСКИ &qu

преди 15 години

Отдавна това място не се свързва със студентите !МАЛКИЯТ " ЛАС ВЕГАС " !!!!

184

преди 15 години

Това че ти не разбираш,защо протестираме си е твой проблем.Ние си имаме ясни искания и вчера на протеста пред парламента бяха прочетении внесени при Пирински.Така че не коментирай някакви глупости без дори да имаш представа за какво става въпрос....И престанете да намесвате за или против дискотеките в студентски град.Студентите не са ***,за да не им е ясно,че дискотеки ще си има..