41

Анонимен

преди 8 години

До Така беше. И да не мътят главите на младите с лъжи за миналото. По 2-3 пъти излизахме "навън" сега имаме САМО право, но.. си стоим. И на море 25 г. не ходим, нито на балнеолечение. Защото цените са непосилни за честните хора. Дори "ежковците" плажуват за 4-5 дни, за разлика от преди - 15-20 дни. А тия дето разправят, че сега повече ядем, да вървят на м.. си. Есенно време на балкона винаги имаше щайга с домати и друга с прекрасно БЪЛГАРСКО ГРОЗДЕ, сега - 1 път в седмицата ЕДИН грозд за двама

40

Анонимен

преди 8 години

"С главния архитект Петър Диков разглеждаме няколко такива случая и след изясняването им ще ги оповестим пред медиите"Какво разглеждате, бе г-н Борисов, с ГЛАВНИЯ АРХИТЕКТ ДИКОВ?! Та той благославя всичко. Я погледнете, че под една или друга форма, всичко е с негов знак, дори по общините за дребни имотчета, и във вопиющо нарушение на урбанистични и екологични норми. Този човек е и лош професионалист и лош човек. Ама го държите несменяем до памперс, защото на всеки "фактор" е послужил с нещо.

39

blabber

преди 15 години

.. s otgovorno otno6enie kym nacionalniq kapital ni dokaraha do pod krivata kru6a. Sega ne ni trqbvat nikakvi politici, a padari. Moje da e EU, moje da e BB. Osven tova edin prestypnik nai-dobre znae kak da raboti s prestypnici.pp, ne severen, holandski vqtyr mi vee mejdu u6ite :)

38

преди 15 години

А съвсем нормална за България и София ...скандална щеше да е ако беше прецедент... а тя не е, просто е показана на яве по стечение на обстоятелствата

37

никога нямам

преди 15 години

Тук скандалите не са в букета,а във всяка китка.я па аз ще съм най-убава.Самосъдбата на неориентираните е вечна.Тях все на бог се молят да ги опази,а свое не са постигнали,защото те са си все най-убаве,без граматика у главата,но винаги само те знаят.

36

преди 15 години

Номер 31, какви ги дрънкаш?Не забравяй, че повечето сме живяли достатъчно дълго и преди 1989-та година и добре знаем как стояха нещата тогава и как са сега, Е, сега имаш свободата свободно да пътуваш, ако ти дадат виза разбира се, но я ми кажи къде ще отидеш с заплатата си от 200 лева? Или може би си хващаш парите и отиваш в магазина да си купиш НОВА лека кола? Едно е да го има като възможност, съвсем друго е да можеш да си го позволиш. Ако не схващаш, както си мисля, тук важи един *** принцип - търсене и предлагане. В случая предлагане голямо, търсене няма, поради огромната бедност. Как е било преди - ами обратното, пари имаш, но не веднага успяваш да си купиш това, което искаш, но в крайна сметка всеки успяваше. Примерно цветните телевизори - уж няма, уж с записване, уж не знам какво си, но поне в София всички имаха. Как става тази работа? Все пак да не изместваме въпроса - 10 лева сега са с покупателната способност на 1 лев преди 20 години, т.е. все едно имаме 30 лева доход на човек през 1987. Чудно ми е как все още сме живи.

35

преди 15 години

сега е много по-зле от преди 1989 г. вземаш кредит за да си купиш нова кола. а не се знае дали утре частника на който слугуваш няма да те съкрати и да ти вземат къщата колата и други неща и да загубиш и парите внесени по заема който си плащал досега. има много неща ама на заем. единствено наркодилърите, леките жени, сводниците и рентиерите като посочените Бойко, са добре но те пък се трепат и избиват помежду си. работник ако си, забрави. най-много да си изкараш тежка болест и после не може да се и лекуваш понеже здравеопазването стана много скъпо и е непосилно да покриеш само сметките за лекарства ***

34

D

преди 15 години

Еми N30, мисля, че това е нормално.Ти като ходиш да играеш футбол, не ходиш с костюм предполагам.Това нещо се нарича dress code.Не че защитавам Бойко, но кой друг в този момент е алтернатива. Той плюе другите, но и те не остават нужни. Нека краде. Във всяка държава има корупция, но разликата там е, че паралелно и правят нещо за самата държава. Нека краде, но досега никой не беше правил ремонти в София, никой не се бе сетил да освети Софийския университет. Малки неща да - но и те правят впечатление. Предочитам Витошка да е затворена за пешеходци, предпочитам да има метро.Дай ми пример, когато БСП е била на власт и сме били ок - няма.При Виденов - тотална инфлация.Предпочитам Бойко пред Станишев, Овчаров и Доган.

33

Вуте

преди 15 години

бе като го гледам как пуска езиче на пурата на тая снимка не знам дали е точно мъж

32

НФБ

преди 15 години

BlabberBB e to4en pi4 ni6to 4e e mutra..."....Ние се нуждаем от политици , от национално отговорен капитал а не от "пичове и мутри"!така че мисли преди да пишеш глупости или между ушите ти духат северните ветрове...

31

D

преди 15 години

А ти нали се сещаш, че тогава си се блъскал по цял ден във фабриката и си знаел, че трябва да работиш 40г. на едно и също място без право на реализация и увеличение на заплата, а също така с тези 100 или 1000лв както казваш ти си можел да си купиш само боза, баничка и лимонада, не си имал възможност да излезнеш в чужбина (освен страните от комунистическия блок), чакал си за една Лада, Шкода или Застава 20 г. и корекомите не са били за всеки, защото не всеки е можел да обмени левове за долари. Така че почети малко, сравни как са другите страни, които не са живеели в комунизъм, излез малко навън (извън България), дори и на екскурзия и сравни самото отношение на хората едни към други, после направи равносметка как е в България, виж как живеят хората там и как тук.Чак след това може да си поговорим

30

преди 15 години

Хора, като гледам мненията на доста от вас съвсем се отчайвам! Слушам и разни мои познати напоследък... уж интелигентни и млади момчета, и момичета, а тотално са им промити мозъците. По конкретната тема мога да кажа, че Бойко Борисов е фигура в българската политика, която се опитва чрез медийни прояви и оплюване на останалите да се докопа до властта. Не че е по-кофти от останалите, всъщност дори е по-добър варинат от коалиция БСП+ДПС, обаче е поредната мутра, която ще ни окраде. И все пак това не е най-лошото, най-тъжното е че народът не може да се отърси от простотията си и се прехласва по подобни личности. Наистина няма как да се оправи тази страна като единственото, от което се интересуваме е Бойко Борисов, Биг Брадър, Мюзик Айдъл (и хилядите вариации), чалга и Слави Трифонов. Пак казвам - няма нищо лошо нито в Слави, нито в този тип предавания или музика, но не може с това да ни се изчерпват потребностите. Тотално сте се издухали повечето и затова си заслужавате съдбите. Задайте си поне веднъж въпроса какво е свършил даден управник, а не изтъквайте плюенето срещу останалите като негов плюс. А относно Бойко Борисов и това как ви манипулират ще ви дам конкретен пример. Помните ли как се обличаше преди? Дънки или спортен панталон и някаква обикновена тениска, а прическата му беше горе-долу 0 номер. Напоследък си остави малко по-дълга коса и ходи облечен с костюми. Така изглежда доста по-мъдър, интелигентен и респектиращ. Именно по това се прехласвате вие и тактиката му е много хитра. Лошо няма един политик да се грижи за имиджа си, но когато всичко опира до визия и упрекване на останалите, то би било нормално всички да си зададем въпорса дали той има качествата да ръководи и изобщо какви са му целите.

29

ГОРСКИ

преди 15 години

Объркал си пич:))))))))))) Не братята,а Кенеди баща е много гъстак с Джо Бонано ;)

28

преди 15 години

Хайде сега да видим какво ще направи бургаският кмет със стадион Черноморец, който май вече не е много общински...

27

преди 15 години

Незнам за Лъки, но двама от братята Кенеди са били.....Освен това все още са едни от най-обичаните Американски президенти.

26

преди 15 години

Под всяка пусната тема,абсолютно винаги хората успяват да се "скарат",обидят,не помислят и сведът всичко до "селото" и неговите разновидности.Не чак толкова интересно,но факт. Опитайте да се придържате по темата,а не за хората "под " нея .Тогава ,това би било една нормална дискусия,имаща смисъл,а не просто безплътни коментари изписани от няма-ме-какво-да-правим. Помислете все пак и за автора на статията. С уважение Р. Ч.

25

преди 15 години

Поредната мафиотска далавера. Е, то на практика почти всичко в София беше мафиотски "усвоено" още при предишинте кметове - Мафиянски и Янчулев, а те от коя партия бяха, че не помня?

24

преди 15 години

Номер 17 и 18, нали се сещаш, че тогавашните 100 лева, са над 1000 лева сега. Е, кой на какво се радва?

23

asd

преди 15 години

АЛОООО СЕЛОООО!!! осъзнай се *** ***. ДЕЕЙБА И НЕГРАМОТНА ТА ТИ *** ОВЦА!

22

преди 15 години

Къде продават - и аз искам да си купя???