19

преди 15 години

тос детоказва в румуниа са 20 леи обуфки атои какво купува нач и тоя яде от лаината

18

Християн

преди 15 години

" Въййй таз пуста криза ... " :) На мен си ми е много добре: 1)бензина падна с 50% и продължава на долу 2)Всички цени падат 3) Докторантската ми стипендия НЕ ПАДА !!! :)))) КЕЕЕФФ, батее !

17

кики

преди 15 години

Врумъния на китайския пазар е пълно с обувки за 20 леи вървете и си купете от там има голям избор !По -голямата част от асортимента на всички магазини са от там!Аз редовно ходя и зареждам от Румъния ,но не обувки и виждам какво става ,купуват за по 2лв и след това продават по 20 лв !Далавера братче страшна!Търговците от Илиенци и те пазаруват от там!

16

:))

преди 15 години

Да, спомнят си добре забравеното старо. Навремето, в далечната 1991-а година първообразите на търговците продаваха обувки, предназначени за погребения. Та нищо ново под Слънцето...

15

Sasho

преди 15 години

"за да привлекат клиенти към магазините си, особено в условията на финансова криза."Само от това изречение, спрях да чета статията...

14

jorjo

преди 15 години

ami da tyova sa obuvki za umreli neka si gi nosqt

13

Жан

преди 15 години

Обувките са истински. От изкуствена кожа. Хората ги зареждали от склад където били застояла стока

12

Acho

преди 15 години

Сигурно човек като влезе въре ще му кажат че един чифт е 50 лв. , не е 1.50.

11

кати

преди 15 години

доста чудно какви трябва да са тези обувки за да струват 1,50..според мен става вупрос за някакви домашни чехли и само и само магазинът да привлече клиенти ги е обявил като обувки..това е невузможно по 1,50

10

преди 15 години

iskam takiva tabeli da se poqvqt i na vito6ka ;)

9

Надя

преди 15 години

На 100% сигурност знам че това са абувки за погребение.Още от преди 20 години знам как ходеха на екскурзии до Гърция и се хвалиха че си купили евтини обувки и после разбрали че са за погребение и голям смях падаше.

8

анонимен

преди 15 години

Това сигурно са погребални обувки.

7

pfu

преди 15 години

Toq grad trqbva da go zakriqt!ne za drugi, da ne se mu4at horata i da prestanat da priijdat selqnduri i turci ot okolnite sela!

6

karina

преди 15 години

Грешка -това е коментар за друго събитие.Извинявам се.

5

karina

преди 15 години

Не е зле студентите в градчето да си издигат свой кандидатури на изборите и да поемат управлението му в свои ръце.

4

незнайния войн

преди 15 години

Номер 2 и 3 говорите глупости. Аз не съм се занимавал с обувки но съм бил фин. мениджър на текстилно предприятие. А нещата и в двете индустрии са едни и същи почти. Цифрата, която споменава номер 2 е възможна само при нискокачествена продукция. При добра продукция /особено пък споменатата от 2 крокодилска кожа/ ти си ограничен от цената на материала, която няма как да намалиш. Така, че остава да намалиш само разходите за труд. Затова шивашките и обувните предприятия се изнасят на оутсорсинг към забутани градове и/или държави, където разхода за труд е малък.

3

миасдса

преди 15 години

това е търговията брат. на производителя не му е скъпо, обаче тази стока минава през един куп ръце. Всеки слага отгоре отгоре и докато стигне до магазина цената става няколко стотин % отгоре. Напълно нормално. примерно кокаина.произвеждат си го и го продават чист. после този който го е купил му слага още надценка и примеси за да увеличи количеството, после го продава, препродава и така от 100грама чист кокаин става незнам колко точно повече но да кажем 1кг.. и се продава доста по-скъпо

2

преди 15 години

Като стана дума за обувки да ви кажа какво ми каза мой познат, който се занимава с това. Много се очудих когато ми каза, че производствената цена на чифт обувки, най-скъпите възможни, маркови, от крокодилска кожа ако щете, не може да надхвърли 12 долара. Не знам дали е прав, вие какво ще кажете?

1

Ivanova

преди 15 години

Tova sa obuvki za pogrebenie!Taka edin moi priatel-morqk otivaiki navjn ,popadnal v magazin i re6il da kupi obuvki za 1 $.V pjrviqt djgd te stanali za ni6to!Kolkoto da te pagrebat,tova e,za da ne si bos:))