439

Име

преди 6 минути

На сводниците им се присрА

438

ПОКАНА

преди 8 минути

Заради множеството фалшификации и безпрецедентния в историятана България купен вот, днес вторник ще има митинг пред Президентствотов 18:00 часа > https://tinyurl/3kas58re

437

Гадняр

преди 18 минути

Другите партии, които са уж срещу модела Винету - Шиши мълчат като риби. Явно не им прави впечатление, че масирания купен вот и гаврата с Величие вреди и на тях самите.

436

До 429-Време е за ка

преди 49 минути

Хахахахаха.....време е да си пиеш хапчетата,цървуланко!

435

Случаен минувач

преди 59 минути

Просто си фалшифицират изборите, както им е угодно! Това стана ясно на всички нормално мислещи хора! Ама и без Величие не ги виждам как ще сформират работещо мнозинство! Делян си го каза - сега съм незаобиколим фактор! Кирил и Асен си държат на равноотдалечен премиер. Глупости на търкалета. Само да вземаме семки и да гледаме...

434

Кирчо

преди 1 час

Единствената хубава новина днес !

433

Случаен минувач

преди 1 час

Аз не съм гласувал за Величие. Но начинът, по който искат да ги изфъчкат от парламента, е гаден. Това показва пълно беззаконие, всяка партия, която е близо до четирите процента, могат да й спретнат този номер. Така направиха и с ИТН на петите поред избори. Вечерта говореха, че имат 4,5% и изведнъж сутринта паднаха под 3,90%. За мене това означава прави се ала-бала с машините. Една жена, която е била в изборна комисия, ми каза следното: Достатъчно е да скъсам листа на принтера не където трябва!

432

Идеалист

преди 1 час

Тази дивотия е нагласена от Коалицията на войната, изхвърлят ги за да вземат по оше няколко депутата. Такъв шмекерлък до сега не се е виждал. Гласовете трябва да се преброя отново по първичните документи. Тези избори бяха заченати в грях, не донесоха нищо добро и няма да донесат и добро на новата сглобка. Мошениците са си мошеници!

431

Анонимен

преди 1 час

До АнонименНяма да ги пропилеем, оранжевата Хелуинска тиква, няма да управлява повече! Ще има още едни избори на пролет!

430

Анонимен

преди 1 час

Последните15 години ги пропиляхме . Румъния ни изпревари с 200. Очевидно и. следващите 15 години ще ги пропилеем . И Албания и Северна Македония ще ни изпреварят..

429

Анонимен

преди 1 час

Време е за кабинет Борисов 4

428

Анонимен

преди 1 час

Вие сте луди, през управлението на герберите, бяха разболяни и убити десетки хиляди хора в цяла България, това са фактите! Луди сте!

427

Анонимен

преди 1 час

Гледайте видеата на Киро Брейка.Той е против порнографията.За да се роди бебе са нужни жена и мъж,а не...да лъскаш бастуна.

426

Анонимен

преди 1 час

изтървахме генерал морков втора част. ивелинча му трябвали 5 мелеона за да върви пирамидяка и щяха да му ги дадат на порко кметовете и дебелянча. сега ще гледаме пукането на бальоня.

425

Анонимен

преди 1 час

Сектантът си отива на село.Сутеньори-Збогом!

424

Анонимен

преди 1 час

Искам някой да ми обясни кои са евро-атлантическите ценности и как те ми осигуряват по-добър живот.

423

ЯМБОЛИЯ

преди 1 час

Едни русофили по-малко. Чудесно се получи.

422

Анонимен

преди 1 час

Чекмеджан, Кокоран и Дебелян смачкаха племето отново. Седем часа мътиха, тиkви пушиха как да намалят маймyните на клона и ги измътиха - 25 гласа шашарма и една партийка с почти 100 хиляди гласа не влиза, да не им разваля достлука. Обяви там хиляда-две хиляди гласа за недействителни, щото драснали хикса като кръст, а той е християнски символ и дискриминира - значи невалиден глас! Още хиляда наум - кой ще ти контролира! Не сте ли чели "Бай *** прави избори" как стават тези неща...

421

Анонимен

преди 1 час

Разбирам ги до някъде хората, който не гласуват - то е просто пародия, цялата тази работа - ама като гласуват само турците и ромите в БГ , какво очаквате да се случи? Искам някой да обясни как ще се промени нещо в БГ , докато на българите не им пука за държавата!? Защо пак чакаме някой да ни спаси?! Като дойде такъв , после мрънкаме - 45 години мрънкане колко е лоша Русия , 35 мрънкане колко е лоша Америка и ЕС!!!....500 мрънкане турците колко са лоши....Няма оправия!

420

Анонимен

преди 2 часа

Пеевски е велик ! Окраде средностатистически по 1000 лв от всеки българин и за благодарност баалъците му дадоха 12%! Хаххахаах, а на крадливата Тиква 26%. Евала, ашколсун