19

Анонимен

преди 4 часа

бойко борисов е вреден за България и Българите..

18

Анонимен

преди 5 часа

"Мицкоски отбеляза, че е провел искрен и приятелски телефонен разговор със своя колега Борисов." Това ми дойде в повече. Не заради другото, те просто не са колеги. Иначе са еднакви симпатяги.

17

Анонимен

преди 5 часа

Днес за победата, след три дни за деня на Свети-Тиквуний. Жицитге между София, Скопие и Будапеща ще прегреят от поздрави!

16

Анонимен

преди 5 часа

Cъвceм нackopo, тoчнo cъpбoмaнckuя ncuxonaт c npoтuвнaтa мyтpa, uзnлювa цялa kaнoнaga c oбugu, pyraтнu u клeвeтu cpeщy Бoйko, a cera нa 180...?

15

Анонимен

преди 5 часа

Това е похвално, но коя думичка използваха за поздрава. Конграчулейшън...

14

Анонимен

преди 5 часа

Когато имаш само ЧукЗаЧукане в ръка, смяташ, че може да решиш всеки проблем чрез гвоздей.

13

Анонимен

преди 6 часа

Орбан се опитва да се превърне във фактор в ЕС , а и във велик миротворец,но за момента е досден търговец, който се опитва чрез изнудване да получи максимум от всички. Такъв е и стремежа на Мицко , да извие ръцете на когото може и да получи повече от онова което му се полага. И двамата гледат с надежда към Москва, очаквайки да им подхвърлят някой кокал.

12

Анонимен

преди 6 часа

Влизането в ЕС става след като се изчистят със съответние договори и с отказ от взаимни претенции спорните въпроси между отделните членки. Така е било, така е, така ще бъде. Само Мицко смята ,че при него практиката ще е друга, че ще влезне в ЕС с нерешени спорове и утре ЕС ще започне да се тресе от спорове междъ Скопие и София.Очевдино за всички е ,че това няма как да стане.

11

Анонимен

преди 6 часа

Орбан пристигна в Грузия .

10

венци

преди 6 часа

Никога повече шайката Герб.Изборите са купени и манипулирани.Случилото се с Величие е пример за това.Утре в 18ч.всички пред президенството.

9

Номер2

преди 6 часа

А Путин?

8

Стоко

преди 6 часа

Какъв победител е Боко? Онзи лежи болен в Банкя и не знае как ще плаща на толкова много партийни ядра кешовица за да играят в помията с него и Делян. Много пара се похарчи да купен вот на тези избори и тиквун ще продава островите в Гърция.

7

Боко Тиквата

преди 7 часа

"което ще допринесе за премахването на пречките, които забавят македонския път към Европейския съюз", каза Мицкоски."------------------Аз чух само "Конграчулейшън" и нататък спрях да слушам.

6

торта сахер

преди 7 часа

хаххаха. отдалеч се вижда външно-политическото ниво на тиквууун великолепни! мицко и орбан го поздравиха, сеа чакаме путин и ердоган да го поканят на чай!

5

Анонимен

преди 7 часа

борисов е политически труп :)))

4

Анонимен

преди 7 часа

Ооо Мицко започна да мяука като коте , като разбра, че генералът е отнесъл розовите понита.

3

анонимен

преди 7 часа

И да се подмазваш, все тая. Поправки в контитуциата, иначе няма ЕС

2

Зозо

преди 7 часа

Хахаааа, казаха одеве Величие не влиза, 3,90% :))))))))))))))))) Пастор Ивелин е аут. Важното, че дръпна едни проценти от Копейката.

1

Погром

преди 7 часа

А Джуджетата??