10

1346

преди 50 минути

"Куб с 400 метрови ребра и височина 300 метра"!! Въй, интересен куб ще да е това! Нещо липсва за да се дефинира фигурата. Дали не сте пропуснали хипотенузата?!

9

Геометър

преди 2 часа

Ти не си разбрал, това са не просто 300 метра. Сградата е куб. Това са 300 кубични метра!

8

ЯМБОЛИЯ

преди 3 часа

Надпревара,за какво? Мегаломански простотии. А Земята може ли да издържа?

7

Анонимен

преди 3 часа

"Това ще бъде супервисок небостъргач - сграда с височина над 300 метра и съвсем логично ще бъде най-високата не само в Рияд, но и в света", пише New York Pos. Схванахте ли какви глупотевини сте преписали. Днес най-високата сграда в света е почти 3 пъти повече от тези жалки 300 метра.

6

Анонимен

преди 3 часа

Хахахаха а като свърши нефта шО ке праИм?!?Кщакто дубай... Появиха се от пясъците и ще потънат пак в пясъка.. Тия араби са като наЩе братя роми - има ли пари харчат като за последно, а утре кво шЕ праим няма значение.... И то пА една сграда!!!! Кубче.... Все едно си пльоснал една тухла в пустинята. Срамота за всеки архитект, ама имат излишни пари арабеските та нека си харчат!!!!

5

Гаспаров

преди 3 часа

Това при Хадж-а им - колко маангалета е необходимо да се хванат за ръце, за да го обикалят екзалтирано в свински тръс, припявайки маанета?

4

Анонимен0011

преди 3 часа

С цените на имотите в София, нищо чудно да се окаже по-евтино да си закупиш на зелено имот в тази сграда от колкото в Люлин.

3

Тошко

преди 3 часа

Цялата амбиция идва от човешката суета, а арабите претендирт за много най-, като най-голяма сграда, най-висока, най-.. Ако я построят, сградата след 100 г ще б ъде един паметник на суетата всред пустинните пясъци. Вътре щяло да има хотелски стаи, магазини. Също като лакомите инвеститори в София. Хотелите са полупразни, обаче строят още хотели.

2

ЗОРО

преди 3 часа

А къде сме ние?

1

Емо

преди 3 часа

Аз за това повече от 45 милиарда не бих дал.