10

BG

преди 2 часа

Не че оправдавам шофьора . Но някои замисляли се че има пешеходни пътеки не на място и необозначени както трябва. Не пиша само за този случай.

9

Алекс

преди 2 часа

Шофьорите в София се понаучиха да спират на пешеходни пътеки,но в Пловдив още са далече от цивилизацията.

8

Тенгри Кан

преди 2 часа

Слънцето е в максимума си и фффф Филибелата сичку е изпатладясало здраво, движението в града е кошмарно-катасрофално, града е претъпкан с народ и по илиците секи сантиметър е зает с паркирали коли! Те ограничават видимостта и за другите и за пешеходците. Това, че времето е много топло за сезона е голям минус, защото поощрява движението. Безброй дъртаци са по колите си и поради магнитни бури са безкрайно неадекватни. Един такъв щеше да опере козият крак, ама жената ме натискаше и дръпаше;)))

7

Троян

преди 3 часа

Шоферчето на таралясника, не видяло пешеходната пътека. Не видяло, че пред него има хора. 5 годин затвор ефективно.

6

Анонимен

преди 3 часа

За всичко са виновни тези дето издават документите !!! По пътищата има толкова много -нечуващи , невиждащи и откровенно луди шофьори, като се сложи и посредственото обучение...

5

Анонимен

преди 3 часа

До Анонимен 2 Също така и от БМВ с шофьор, облякал суичър и сложил качулката докато шофира ...

4

Анонимен

преди 3 часа

Проблемите започват от школите. Срещу 2000лв. всеки прабългарин си купува книжка, а се чудим после , защо минават на пешеходни, не си ползват мигачите / освен когато спират на пешеходна/ , как се влиза и излиза от кръгово, а и като застанат на кръстовище и се гледат един друг и пръв минава този с по-скъпата кола. Скоростта не е най-големия бич по пътищата.

3

Пародия на държава

преди 3 часа

Държавата да започне да прилага адекватно законите и да отнема книжки.. да налага глоби и да вкарва в затвора всички неадекватни хора.. каращи коли!!

2

Анонимен

преди 3 часа

По нашите пътища се кара безобразно, без никаква съобразителност и толерантност. Много арогантност и ниска цивилизованост има. Пазете се от шофьорчетата с голи глави, това са хора от друг свят.

1

Гербаджии

преди 3 часа

Празнуват