31

хах

преди 3 часа

троловете на величие вчера много се стараха в канала на Карбовски

30

Анонимен

преди 4 часа

С 21 процента по лихвите Русия е на 12-то място в света. Генерал-полковник Сергей В.Чемезов, Председатель Союза машиностроителей России, член бюро Высшего совета Единной России, настоя за намаляване на лихвените проценти, предупреди за опасност от индустриален колапс. С растежа на инфлацията цените на храните се покачват и има криза на потребителските цени. Държавният дълг остава непогасен, а бюджетът страда от нарастващите субсидии за ипотечни кредити и увеличените акцизи върху горивата.

29

Хей

преди 4 часа

До Анонимен 28. Е, заради такива *** като тебе сме на тоя хал. Ако не си *** значи не разбираш от политика и си пий ракията. Има една дума компромис, или да избереш по-малкото зло, има математика кога едно действие е възможно. Ако не се отреже главата на двуглав ата ламя ще се ходи само по избори. Ето защо Радостин е прав и няма друг полезен ход. Боко взе да вдига глава, а Шиши препуска към властта. Кое може да ги спре? Мандатът на ПП с другите шест и каквото такова.

28

Анонимен

преди 4 часа

Меч другият път, аз мислих лъжливият Радостин бил против ПП с той с тях и възраждане ще прави съпротива. Време е да спреш дрогата както и се научи да паркираш поне наглеци!

27

Ха, сега да ви видим

преди 5 часа

Най-после нещо умно предложено от Меч. За да си върнем държавата е нужна коалиция анти корупция. Без Герб и ДПС е най-точното решение, което е практика на запад. 6 срещу 3, това е решението и ако Пеевски не е успял да впримчи други освен Боко, ще се получи. Ако някой изпорти поне ще е ясно за тоя неверен народ. Иначе м'анго ще ни определя дневния ред.

26

И сега?

преди 5 часа

Със здрависване ли ще произвеждат, ще ремонтират, ще лекуват, ще обучават?... Изиграли си картите...???...... Това да не е игрална зала за покер?....Само Борисов и ГЕРБ/СДС са истински загрижени за, България - насреща са персонала на арестуваните червени олигарси...

25

Величие

преди 5 часа

е бъдещето, така както бъдещето беше на АТАКА, но партийката им се спомина. R.I.P.

24

Бравус

преди 5 часа

На Великите

23

баба Пена

преди 5 часа

Потресаващо зле сме и ставаме още по зле. Потресаващо е нивото на интелигентност по малките населени места и селца. Какви са тея партии меч, *** и т.н. Всеки со-пол у бг-то с партия, явно така е модерно вече за пред мацките да имаш партия е като да имаш бмв. Потресаващо зле зме, сигурно в Уганда и Конго са по добре

22

Избори 2025

преди 5 часа

ЗАЩО вотът да е купен, когато простотията и чалгата са издигнати в култ, а интелектът и музиката - анатемосани сред голям процент от т.нар. "избиратели".

21

до 11

преди 5 часа

Пак са управлявали повече капитал от 99% от другите нови депутати.

20

Bizona

преди 5 часа

Хубаво че тези *** не влезнаха в парламента !

19

Анонимен

преди 5 часа

Буда никого не е победил! С купени гласове от гетата и изнемогващите хора не е победа, а е изнудване и рекет. Не може лице - лидер на партия, чийто рейтинг е по нисък от 10 процента, а на Дебелан е дори 2 процента при сегашните избори за тях да гласуват - за Буда 25 - 26 процента, а за Магнитски над 10 процента. Това са доказателства, че вота е купен от Буда и Дебелан и е престъпление. И ако другите партии им позволят да направят правителство, това ще е най - голямото престъпление срещу народа.

18

ДНЕС Величие

преди 5 часа

Утре, безличие, като партийката на пчеличката Мая Манолова. България е нaдyпeнa бръмтия, която всеки политически мераклия гледа да нашляка.

17

KOPH 54

преди 5 часа

CPAM za BG.

16

Избори 2025

преди 5 часа

Напред! Да, разиграването при Бриджа се извършва от шерпите, а анонсирането е дело на лордовете. Анонсират Баце, Шиши, Доган. Разиграват МЕЧ и Величие. Играта свърши. Следващото разиграване през 2025. Българският език е без значение.

15

ЩЕ БЪДЕМ САБОТЬОРИ

преди 6 часа

..РЕЧЕ ВЕЛИЧАВИЯТ ИВЕЛИН- ТА ЗА ТОВА ЛИ СЕ ПРОВЕЖДАТ ИЗБОРИТЕ- ДА СЕ СЪБОТИРАТ ПРОЦЕСИТЕ В НС- ПОЗОР СТЕ ВИЕ И МЕЧ, ЗА ВЪЗРОДЕНИТЕ ЗНАЕМ ЧЕ ИСКАТ ДА НИ ЗАВРАТ В МИЗЕРИЯТА БРИКС- КОЯТО ДА РОДИ НОВИ МИЛИОНЕРИ/МИЛИАРДЕРИ, А НИЕ РАБОТНИЦИТЕ В КАЛТА- ИНДИЯ- НА 131 МЯСТО ПО ИНДЕКС НА ЧОВЕШКО РАЗВИТИЕ, КИТАЙ - НА 86- ДО КУБА, РАША - НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КАК ИЗБУТВАТ РАБОТНИЦИТЕ С 370ЛВ И СРЕДНА 1800ЛВ МИН ПЕНСИЯ 200ЛВ, СРЕДНА 400ЛВ- НИЕ ОСТАВАМЕ В ЕС, ВИЕ ВЪЗРОДЕНИ ВЕЛИКИ МЕЧОВЕ В БРИКС,

14

Анонимен

преди 6 часа

Пеевски е този, който спечели. Величие се показа в предишния парламент.

13

Галя от EmbassyTO

преди 6 часа

Естествено - малките партии " секти " се продават най - скъпо

12

Анонимен

преди 6 часа

Проруските компании в България са НЕДОНОСТЧЕТА...както каза бай тошо навремето