25

Анонимен

преди 4 часа

възраждане отива на сметището

24

Анонимен

преди 4 часа

1 Няма рубли няма и възраждане 2 БСП расте възраждане се смалява електората им е един и същ

23

Стига,бе

преди 4 часа

ГЕРБ и ПП не се понасят,електоратите им също.И някакви "експерти" все напират да ги женят .И после да плюят по ПП .Няма да им се получи тоя път.Борисов да си прави правителство с Пеевски .

22

Анонимен

преди 6 часа

София е най-голямото село. С най-некомпетентните избиратели. Те са от партията на един олигарх, с медийна олигархична империя , радват се на рушене на антифашистки паметници, ***, клрасово неосъзнати хора на труда, и си вярват че са елит. Елит е оня с медийната империя а вие овци на елита.

21

Анонимен

преди 6 часа

Пеевски честно и почтено си купи гласовете.Никой не гъкна дори, а полицията охраняваше парите;)))

20

Анонимен

преди 6 часа

Руските олигарси и приятели на Путин- Абрамович,Ротенберг,Милер,Авен, Мордашов,Чорни, Дерипаска ,МикелсонФридман и Викселберг са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!

19

Анонимен

преди 6 часа

Кой гласува за ПП ДБ? Абсолютна манипулация!!!

18

Анонимен

преди 6 часа

До Анонимен 17 В твойто село,ако никой не е гласувал за ПП , това не означава,че на други места не са гласували за тях.

17

Анонимен

преди 6 часа

До Народна воляКОЙТО НЕ ГЛАСУВА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ. КОЙТО НЕ ГЛАСУВА ДА ОТИДЗЕ В РОМСКИТЕ СЕКЦИИ И ДА ХОДИ ПОСЛЕ ДА НЕ ГЛАСУВА ПАК. ЗАРАДИ НЕГАЛСУВНАЩИТЕ ОТ 2 МИЛИОНА ГЛАСУВАЛИ ПОЖЛОВИН МИЛИОН СА КУПЕН ВОТ И 200 ХИЛЯДИ КОРПОРАТИВЕН. КОЙТО НЕ ГЛАСУВА Е ПО-ЗЛЕ ОТ ПРОДАЖНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ

16

Анонимен

преди 6 часа

Руди Гела позор е кой гласува за този

15

Анонимен

преди 6 часа

Пак манипулираха изборите ...бях в комисия,най много бюлетини имаха герб и възраждане и в другите секция е така ,на ПП предателите с украински паспорти ,бюлетините се четяха на пръсти и тарикатите крадци ПП на второ място пълна лъжа)))

14

Анонимен

преди 6 часа

Хаха ха!Познавам хора от Германия,Франция,Англия гласуващи за Възраждане и Величие.Можеш да напуснеш Максуда и Неофит Рилски ,но те НИКОГА няма да те напуснат....

13

Анонимен

преди 6 часа

срещу Величие се обединиха всички партии. С това показаха че са една партия. https://youtube/@kirobreakofficial

12

Анонимен

преди 6 часа

Следващите партии ще са Кол и Гилотина.

11

до народната воля

преди 6 часа

Защо се гневиш толкова. Този народ това може, това произвежда. Негодуват хората, отиват да живеят в Щатите, Канада, Англия, Австралия, ядосват се, и гласуват отдалеч за възраждане.

10

РудиГела

преди 6 часа

е само 50 000 гласа по-малко от Бившият си Вожд - СлавиЧалгаИзмамата, дето има 2 000 000 Зомбирани-Фена-ЧалгоПоклоника! давате ли си сметка - колко Зле е ИТН на база само тоя Факт?!

9

Анонимен

преди 6 часа

Не разбирам Борисов ,свали от власт пп ...сега отново че е ПП мушениците

8

Анонимен

преди 6 часа

Честито на тоя народ - благоденствие с партии като възраждане, итн, меч, сеч, величие и т.н и т.н. Щом в тях вижда Спасителя, това е.

7

Реалист

преди 6 часа

Крадците и мошениците са от ГЕРБ и ДПС - ново начало!

6

Народна воля

преди 6 часа

Меч, брадва, секира, гербанки, шишкоранки, чалгаплюнки... няма никва разлика. Български народ 70% гласувал с голям вот на НЕДОВЕРИЕ!!! Почти тотален бойкот на измислените "избори" в анти-народно събрание. При това положение, нито една "партия", особено герб, няма морално право да съставя правителство.