12

ДПС--НН

преди 4 часа

Ще новият любимец на народа...защото Делян е умен и може всичко!

11

Смех...

преди 4 часа

ВЕЧЕ НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ ДРЪНДАРСКИЯ ТУТЛЯК.....ШИШИ ГО ИЗВАДИ С КЛЕЧКА , КАТО МРИБАРСКИ *** ОТ САРАИТЕ....ХАХАХА

10

Казано е

преди 5 часа

Турчин със сабя да ги помилваш,със куршум да го изпатиш.Кръвта вода не става.

9

haha

преди 5 часа

Демек, за да има правителство не стига един златен пръст, ами два средни пръста...

8

До 11

преди 5 часа

Аз пък гледах един,който е гласувал за президент,друг не знаеше за какво е гласувал,а една не разбра какво я питат.Друга пък искала да и увеличат пенсията и т.н.Защо не се забранят изборите в чужбина,като само точат ресурс и никаква полза от тях?

7

Анонимен

преди 6 часа

Демек,пак до тях опряхме.

6

Lina

преди 6 часа

Сутринта гледах един " българин" от Туркия, гласувал за ДПС, защото това е дюан. Весело е да се гледа объркването им. Но след като им е позволено, защо не?

5

Анонимен

преди 6 часа

До Изборна кашаИскам да ти кажа умнико, че с лозунга всички са маскари вие павирате пътя на най-мафиотските партии да са на власт. Вие 70 те процента сте абдикирали и безотговорни и сте по-малоумнии от ромити които си продават гласа.

4

Анонимен

преди 6 часа

Защо за купуване на гласове се наказват хората а не се наказват партиите, които е очевадно кои купуват и кой е шампиона по покупки? Кога ще се въведе елементарен образователен ценз да се напише един ред пред комисията после да се гласува. Кога ще се въведат глоби за системно негласуващите правещи се на умни докарващи с мързела мафията на власт?Прочети още на: https://dnes.bg/izbori-2024/2024/10/28/cik-pri-98-3-obraboteni-protokoli-gerb-sds-s-26-31-velichie-na-ryba.625010#comment-newest

3

Изборна каша

преди 6 часа

Дъпъсо, Апъсо... Гербанки, шишкоранки... няма никва разлика. Български народ 72% и този път гласувал с голям вот на НЕДОВЕРИЕ!!! Почти тотален бойкот на измислените "избори" в анти-народно събрание. При това положение, нито една "партия", особено герб, няма морално право да съставя правителство.

2

Посолството :

преди 6 часа

Честита ви нова интимна евроатлантическа сглобка! Колония БългЕрия е много полезна територия за наштЕ нужди,капризи и желания! А местните вождове са винаги готови да поемат дълбоко в себе си юроатлантичните ценности и да оббли33ват до последна капка жълтокафявия шоколад от отходния евроатлантически канал на губернатор КенеFFт Мърршшъв! Така е демократично! И евроатлантическо нек'си... Халал да са ви новите ни стари марионетки!

1

Що да зависи от тях?

преди 6 часа

Има и други партии, които могат да се ползват за по веднъж.