86

Анонимна

преди 1 час

На Киро като му конветирам CAD в USD и му лъсват всичките лъжи :))

85

Анонимен

преди 1 час

Да не са играли ръченица..

84

Анонимен

преди 2 часа

@k.76Шиши е вИлик: Много е велик Шиши-Делян Пеевски: Неговата партия с многобройни привърженици -роми ще има в НС 25 депутати , а дИрибеите на Доган - 24 депутати. В чужбина Доган има 2,3 пъти повече гласове от Намагнитения Шиши. Язък за повечето медии, чиито журналисти извиваха трели като славеи в подкрепа на юриста от ПИФ към ЮЗУ-Благоевград.

83

Анонимен

преди 2 часа

69 Хмм, някои искат да скарат Пеевски ДПС НН и Борисов ГЕРБ-СДС, единствените евроатлантици и на дело, в България, към този момент, но няма да успеят. Защото бъдещето е тяхно.

82

Анонимен

преди 2 часа

Иска ти се, все още никой не е надиграл ГЕРБ-СДС.

81

Анонимен

преди 2 часа

Отвратителни,грозни мутри,продължават да тровят съзнанието на простолюдието ни.

80

Анонимен

преди 2 часа

Руските олигарси и приятели на Путин- Абрамович,Ротенберг,Милер,Авен, Мордашов,Чорни, Дерипаска ,Микелсон ,Фридман и Викселберг са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!

79

Анонимен

преди 2 часа

Шарлатани искали да спрат кражбите на ГЕРБ СТИГА С ТЕЗИ БЕЗПАМЕТНИ ЛЪЖИ ШАРЛАТАНИТЕ ЛАНСИРАНИ ОТ ЮРУК С АЛА БАЛА С ПРЕЗИДЕНТА С НАШЕ МВР С ПЛАТЕНИТЕ БОЖКОВИ ПРОТЕСТИ ОВЛАДЯХА БЪЛГАРИЯ И СЕ ЗАПОЧНА САБОТАЖИ ГРАБЕЖИ ЛЪЖИ СТАНИ ДА СЕДНА ОТВСЯКЪДЕ НИ ЗАЛИВАХА С ПЛАТЕНИ ЛЪЖИ ПОУСРУЖЛИВИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ ПО САЙТОВЕ ИНТЕРНЕТ ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ АЛЧНИ ЗА ЛЕСНИ ПАРИ ВИЖТЕ СЕГА БЪЛГАРИЯ КАК Е НАНИКЪДЕ Е ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ШАРЛАТАНИТЕ ОМРАЗА НАСАЖДАНА ПОСТОЯННО ОТ ЕДНИ ДЕЖУРНИ

78

Жиката

преди 3 часа

Много мигган купил Делянчо.Българите да му мислят ,колко мързела ще хранят

77

Анонимен

преди 3 часа

До вгз - всъщност Пъ-Пъ са нещо като ***. Това са 5-6 души, впили се и смучещи тялото на остатъците от СДС, по-специално ДСБ! Дали не са едно кремълско прокси!

76

АМИ, ДА....

преди 3 часа

ШИШИ---- Е "СПАРТАК" ЗА БЪЛГАРИЯ!!

75

ШИШИ Е ВИЛИК, БЕ....

преди 3 часа

Видяхте ли как и с къв финт изкара Доган от сараите като варен *** и му гушна партийката- балансьор....ХАХАХАААА ...ИСТИНСКИ ТРАКИЕЦ !!!

74

Анонимен

преди 3 часа

мафията си има държава, това виждам от резултатите

73

ШИШИ Е ВИЛИК, БЕ....

преди 3 часа

....АД И УЖАС ЗА. СОЦ-ВЪШКАРИТЕ И ***....ХАХАХАААА.....

72

НАЙ , МЕ КЕФИ....

преди 3 часа

...ЧЕ ДПС--НН, ВЛЯЗАХА ЯКО В ПАРЛАМЕНТА, И ОТ НАПРОЛЕТ ТЕ ЩЕ РАЗДАВАТ КАРТИНКИТЕ....ХАХАХА .....БЪДЕТЕ, ПОВЕЧЕ ОТ СИГУРНИ....!!!!

71

Чугунолеяр

преди 3 часа

Подценяването на политически опонент е по-опасно от подценяването на враг. Това че има хора с нелицеприятна външност не означава, че същите - макар и необразовани - нямат вроден интелект, съчетан с хитрост, коварство и комбинаторика. За пример, спомнете си Тодор Христов Живков - ***, необразован, но хитър и коварен. Да, Пеевски ги надцака всичките, защото те не познават уроците на историята в политиката или политическата история на България.

70

Анонимен

преди 3 часа

Психологически има два типа поведение: некрофилно и жизнеутвърждаващо(по Фройд).Некрофилите(това по Ерих Фром, който е гениален еврейски психолог) обичат машините и не ценят живота. Дори чалгата е по-жизнеутвърждаващо от порасналите момчета, които са "убивали" виртуално в електронните игри и днес с джойстика убиват реално някъде по бункерите в ясно кои държави.

69

вгз

преди 3 часа

Това, което казва Диана Дамянова, не е вяно. ППДБ са големи мошенници. Народа трябва да ги изхвърли от изборите с камъни и дървье. Не вярвайте какво са написали.

68

Анонимен

преди 3 часа

След като се разправи с Доган и хората му, през 2025 г ще се разправи и с Боко и ще стане едноличен собственик на държавата - България ЕООД

67

Догодина

преди 3 часа

Радев ще направи партия и ще вкара 100-110 депутати и ИТН ще си управляват