58

Анонимен

преди 31 минути

На иястото на Блинкен бих веднага уволнил US посланика в пасолството в Тбилиси. Не си върши работата, не го слушат. Я вижте у нас - няма хър-мър, всички му козируваме, даже повече отколкото навремето на съветския.

57

Анонимен

преди 34 минути

Те американците, цели президенти избират с мъртви души, тръгнали да разследват грузинците. Съвременна Грузия е обединение, пряк наследник на три древни народа - Колхида, Иберия и Албания (няма нищо общо с днешните подобни наименования). Тези хора от зиляди години си живеят там и умират някой безроден да ги учи на правила.

56

мак

преди 1 час

Нерде сащ и ес, нерде Грузия. Много знаят как протичат изборите и дали резултатите не са фалшифицирани, в Грузия или някъде другаде. Сега целият демократичен и евроатлантическипунтамара свят да призове за разследване на избори в сащ, на избора на фоннещо, за нато и тн.

55

Тя

преди 1 час

Газ пикаят,че грузинците не гласуваха както им заповяда посолствоТО! Сега пак ще говорат за "руска намеса",призовава предателката за протести,готват им. майдан като в Киев!

54

Анонимен

преди 1 час

Когато дойде западното мини диктаторче, изборите стават излишни. Ето го Зеленски.

53

Христо Христов

преди 1 час

До 51 "И това го твърди държавата сключила пакт за подялба на европа с Хилерчо " - туй Великобритания или Франция имаш в предвид?

52

ГербЕрана

преди 2 часа

Икскюзми,сър! А Грузия не беше ли суверена държава???

51

Пешо

преди 2 часа

До БАНко "Независима"?!?! От кого и кога е била. В момента, в който се опита сама да взема решения за бъдещето си и беше нападната, тъй като била нацистка-напрай сметка:) И това го твърди държавата сключила пакт за подялба на европа с Хилерчо и държала в плен 45години половин европа!

50

Анонимен

преди 2 часа

Варианта без избори също някак работи. Ето, в Украйна одавна няма такива..

49

Анонимен

преди 2 часа

Тези дето си мислят, че ако се затрие Русия, ще им се оправили нещата, пак да помислят. Затриването на Русия е много по-трудно от затриването на която и да е държава наоколо. Трябва по три пъти на ден да ходят на църква и свещи да палят, че я има Русия и им осмисля деня.

48

Европеерасията

преди 2 часа

Ми писна

47

Чичо

преди 2 часа

А избори в Украйна кога? Или га резултата не ни кефи не било легитимно. Вън шорошките нпота от всекаде

46

БАНко

преди 2 часа

НАТООВЦЕ , ГОТВИТЕ ЛИ МАЙДАН И ЗА ГРУЗИЯ ??? НЕ ВИ ЛИ СТИГА , ЧЕ ЗАТРИХТЕ ЕДНА НЕЗАВИСИМА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ???

45

Анонимен

преди 2 часа

В Беларус са най-честните избори. Всички гласуват за Лукашенко без да знаят.

44

Оня

преди 2 часа

Значи ФАЩ вече и резулати от избори не признават, но що чичко Владимир бомбил Украйната???? Ми иска - бомби (не искате да признавате избори - не признавате) - е па същото е.

43

Български офицер

преди 2 часа

Докато Руската *** не бъде унищожена завинаги няма да има Мир в Европа и Света....!

42

Анонимен

преди 2 часа

ЕС и САЩ директно да заявят, че не признават никакви избори ако победители не са евроатлантически партии. А както снощи един социолог каза, че трябва да се създаде "евроамериканско" правителство, Какво значи евроаталнтическо, като под атлантическо се разбира НАТО, а НАТО е САЩ. Та право куме в очи, трябвало да се направи евроамериканско правителство. Честито аборигени. Укрофашистите са към края, така че вие сте на ред да се биете за краварските интереси с Русия.

41

Анонимен

преди 2 часа

Що не разследват и изборите в България? Ромските секции масово гласуваха за Пеевски.

40

Анонимен

преди 2 часа

Грузия и сега е прозападна и казва, че няма да възстанови дипломатическите отношеня с Русия, просто не иска чужди агенти и ЛГБТ...какво неясно има? Явно най-висшата прозападна ценност се оказва ЛГБТ и медийната пропаганда...

39

Анонимен

преди 2 часа

А това не е ли намеса във вътрешните работи на суверенна държава..