158

Анонимен

преди 1 час

Не познавам човек който да е гласувал за ПП, има такива които ми признават, че преди са гласували за тях. Те са деструктивна партия с инфантилно поведение което е присъщо за малките деца и бавно развиващите!

157

Стойне от Чукурово

преди 1 час

Сите банда мошеници и далавераджии !!! Айде на бас, че докато има и един от тия "бояджии" и васали -продажници, България че се оправи на кукуво лято....

156

До Боби

преди 2 часа

Срещана делюзия е да се съди по собствен опит или тесен кръг и да се приема за вярно. Оосбено ако сте от София - само , че на тези избори не се смята общ брой хора а се смята по области всяка област сама за себе си. И ако не познавате никой който да гласува за ГЕРБ аз пък познавам много - те принципно гласуват главно политически вече активните , рандъм хората рядко се разхождат до урната.

155

Бай Чеп

преди 2 часа

Снимката направо "кърти". В ляво - бюлетините: "Пременил се Илия....", ама си е пак в тия. В дясно - народът отново гледа "като теле-железница".

154

Боби

преди 3 часа

До анонимен ***. С платени *** на ГЕРБ не споря.

153

анонимен келеш

преди 3 часа

Боби ами те твоите приятели като са само копейки как някой да гласува за ГЕРБ?:):):)

152

ПрограмистОтКазанлък

преди 3 часа

Аз гласувах за ПП щото са нежни и по ми харесват. Бойко е някъв грубиян.

151

Боби

преди 3 часа

И как така печелят, като нямам нито един познат, който да е гласувал за ГЕРБ??? Как стана този номер? Те нямат електорат. Един ден истината ще лъсне.

150

Анонимен

преди 3 часа

С 21 процента по лихвите Русия е на 12-то място в света. Генерал-полковник Сергей В.Чемезов, Председатель Союза машиностроителей России, член бюро Высшего совета Единной России, настоя за намаляване на лихвените проценти, предупреди за опасност от индустриален колапс. С растежа на инфлацията цените на храните се покачват и има криза на потребителските цени. Държавният дълг остава непогасен, а бюджетът страда от нарастващите субсидии за ипотечни кредити и увеличените акцизи върху горивата.

149

Анонимен

преди 3 часа

136 САЩ са наши съюзници по линия на НАТО, ако си забравил. Русия е заплаха за националната сигурност и за мира в света. Гласувано в ЕП и в българския такъв. Русия обяви България за вражеска страна.

148

Анонимен

преди 3 часа

145 Кой е критерият за умни и образовани? В София има и ромска махала, където Кирил Петков е чест гост, особено пред избори. Видяхме хора в ПП,ДБ, които са уж, образовани, но тъпии не могат да управляват. Могат нагло да лъжат, фалшифицират, да обиждат, да бъдат сексисти, прелюбодейци, леви прахосници, да се продават, да клеветят България по света.

147

Анонимен

преди 3 часа

Мразим възраждане щото сте гнусни копейки.

146

Анонимен

преди 3 часа

Щом е прихванат случай за опит, за прехвърляне на гласове с хартия към гласуване с машини, значи, машините се манипулират и посолството иска това. Иска продажнине им послушници ПП,ДБ да са във.властта, независимо, колко много щети наносят на държавата. Премахването на машинния вот е задължително, ако искаме да няма манипулиран машинен вот.

145

maca

преди 3 часа

Е купените и калинките са си свършили добре работата, както е видно! Само умните и образовани софиянци не се дават, браво на тях. Но още веднъж е очеизвадно доколко надълбоко са се просмукали Граб . Тея ще ни отровят живота хора...

144

Анонимен

преди 3 часа

Продавам мисирешкона буркани

143

ПП + ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 3 часа

НИКОЙ В БЪЛГАРИЯ НЕ ГИ ИСКА... ХОРАТА ЗНАЯТ, ЧЕ СА СЛУГИ И АГЕНТИ НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ И ПОСОЛСТВА... НИТО ЕДНА ОБЛАСТ НЕ СА СПЕЧЕЛИЛИ ЕННИПЕРИТЕ

142

Анонимен

преди 3 часа

Само Пеевски

141

Анонимен

преди 4 часа

Путин ще свърши като кадафи копейките още по зле

140

Сега

преди 4 часа

Отговарям че спекулата расте когато няма законно правителство и липса на контрол а спекулантите обичат в държавата да има хаус и някой управлявал по същият начин

139

До 128 и 130

преди 4 часа

Виж ся, ако толкова са ти гадни българите и България, свят широк! Слагай си гащите в една чанта и се омитай да те няма.