93

ЗАПОМНЕТЕ!

преди 44 минути

Поредицата от купени избори във феодална България ще бъде спряна от Камала Харис.

92

LK

преди 50 минути

До Реалист - 35% избиратена активност..

91

Анонимен

преди 1 час

Възраждане стои на място!Другите отиват назад!Цепят се......

90

Реалист

преди 1 час

"Възраждане" излизат напред и това не е щото българите поумняват, а понеже почва да ги е страх от дж ен де рс ко то безумие и мислимантовското нашествие.Всъщост като цяло хората стават все no-rлynaви - 25% за Тиkвой!?

89

ИАСХАР ИАНКо

преди 1 час

ИАСГАР ИАНКО. СХА БА4кам У БНА МИАКА ТИИ УМРЕЛАТА.. ОПУ,.. КААА. ЗИГГ ХАИЛЛЛ

88

IllITERATE SHITS

преди 1 час

ИАСХАРСКИТЕ СИ ГАНИ СХА БЪДАт ЕКЕЗЕКУТИРАНИ... ШНУСИ,, ДЕЦА... ВСи4ко у ТРАПИ... ЗИГ ХАИЛ

87

Анонимен

преди 1 час

"Възраждане" ако станат втори, Костадинов ще се надуе от гордост. Ще каже на всеки избори прогресираме. На миналите бяхме трети, сега сме втори, а догодина ще сме първи. Сигурен съм, че това ще каже тоя, ако излязат на второ място.

86

Радослав

преди 2 часа

До 82: при положение, че предлаганата стока е същата като последните 6 пъти да не си очаквал различен резултат? С едни и същи тикви за продан, един и същ резултат. Няма като с магия изведнъж 75% от народа да заобичат нещо от което са отвратени, че резултата да е различен. Да предложат нещо ново на пазара, че да се очаква някакво раздвижване.

85

Чибурашка

преди 2 часа

Какво стана с ***, стана ли първа? Муахахаха! Балъци как сте, добре ли сте? Муахахаха!

84

СТАЛИн Е ПЕДЕРАСт

преди 2 часа

СмЪРт ЗА БАНКАИСНКИТЕ ЕШНУСИ И ДъРТИА СИ ГАНИН.. ИОАСХАР... СММЪРТТТТТТТТТТТТ

83

KA UN

преди 2 часа

GOoVEDDODO SHA GIi SHiBHAm V GLAFAFATATA.. EWNUSITETET....m SHAH TE EE EbYYy U .. GLAFFATA.. KA UNNJN

82

До Радо

преди 2 часа

Ето чистото доказателство, защи сме на избори през три месеца! Няма проблем, българинът е мазохист по - принцип!Догодина пак сме на избори, пък тогава да видим, кой кого за 1367 път!

81

IllITERATE SHITS

преди 2 часа

сха ти намериа ешнуситете говедодододо.. СХА ИМ ИЗКАРАМАМА КАРАн РТИТИТТЕТЕТ ПРЕЗЗ ГА ЗООО ИАСГХАРСКИИ,, САМоо ГЕЛИИИ.. СЛАВА УКРАИНЕ

80

СТАЛИн Е ПЕДЕРАСт

преди 2 часа

говедододо сха ти изкормиа ешнуситетте.. знам ги каде саа... СХА *** УМРЕЛИ.... ЗИГ ХАИл

79

Радослав

преди 2 часа

До 78: на мач на който те са купили съдията (служебно правителство, МВР) и на който яко саботираха машините и пак с клизма 8% събират. Това ли ти е великата победа на ГЕРБ? Че депутат влиза с по малко подкрепа от селски кмет? Че парламента е толкова фрагментиран? Че първия с клизма събира 1/4 от жалката подкрепа която има за това НС? Че то има концерти на който се събират повече фенове отколкото събира първата политическа сила!

78

Анонимен

преди 2 часа

Бат Бойко за пореден път ви обясни, *** просто няма алтернатива!!! Факт!Колкото и да го плюете и да хленчите в момента ГЕРБ просто няма конкуренция! Видяхме ИТН, видяхме ПП, видяхме БСП, другите партии не ги коментирам, защото са едни еднодневки! Всички трябва да се съобразят с победителя, защото колкото и да не ви се вярва, след два, три, пет месеца и има пак избори, ГЕРБ ще е първи с още по-голяма разлика! Факт!

77

Ангелина

преди 2 часа

Мафията - "брои " за последно и затова вкарват МЕЧ ,които са поредният проект ,но последният на т. н "задкулисието" . На Величие реалните резултати са второ място и следващия път през пролетта ,това ще е видно .

76

Californication

преди 2 часа

Нищо ли???? Да ти напомня ли бе Тошко африкански, че ПП са единствената партия дръзнала да изхвърли рузките агенти и убийци?????

75

Анонимен

преди 3 часа

Тез Галъп само ни пробутват Меч.

74

Абе

преди 3 часа

"ПП пак ли ще сядат в скута на Бацо и Шишо?" нямат друг изход, или при евроатлантиците или пре популистите