16

Анонимен

преди 1 час

И какво ще спечелят гражданите? Нищо! Ще оправят ли разбитите улици? Не! Ще санират ли блоковете, които са пред разпад? Не! Ще източат ли водите от язовирите, за да правят ток, който да им пълни джобовете, а хората да стоят на горещото време с месеци без вода? Дааааа!!

15

русиЯ сера ти в руш

преди 4 часа

ката уста!!!

14

Анонимен

преди 4 часа

Англосаксите винаги ще са добре, а ЕС .....:))

13

Руси

преди 4 часа

Да иска за да легитимира заплатата си . Народа кучета го яли как се казва ! Ако беше супер Великобритания нямаше да излезе ! Те разбраха ,че там имат господари в Брюксел и загиваха !

12

Анонимен

преди 5 часа

Стив Ханке: старши икономист при президента на САЩ Роналд Рейгън, бил е съветник и на пет чуждестранни държавни глави.През 2018 година е обявен за един от 25-те най-влиятелни хора в света от World Trade Magazine. А така, той казва че Бг не бива да влиза в еврозоната, а ако иска др валута, по добре долар, от евро. Казва и че еврото ще има много проблеми. Е защо Георгиева иска Бг да влезе в еврозоната и да си създаде още проблеми, като в момента левът е много по стабилен от еврото.

11

Анонимен

преди 5 часа

Проблема не е инфлацията а ликвидацията на държавата и на лева. С евро също ще има инфлация ако не е и по-висока. Нито един проблем не се решава с евро а се трупат други. Ако еврото фалира или другите държави натрупат дългове, бг също ще фалира. А сега с лев има спасение.

10

Анонимен

преди 5 часа

Професор Стив Ханке, американец: <Според него влизането на България в еврозоната би било пълна катастрофа.> Е на Кристалина или Стив Ханке да се вярва.:))

9

Таня

преди 5 часа

Съмнява ме Европа така лесно да ни допусне до еврото.

8

Щирлиц

преди 5 часа

Къш зад океана.

7

Анонимен

преди 5 часа

Иска да ни набута сирийци.

6

Анонимен

преди 5 часа

М ъ р ша

5

вет.д-р Г.Заров

преди 5 часа

Другарката Cmaлuнka стои , стои , па току изтърси някоя отвлечена небивалица , за каквото всъщност й плащат ! А парите трябва да се оправдаят , не само с изкуствена усмивка ...

4

Реджо

преди 6 часа

Пак ли сме готови!Пак ли ще ни приемат?Къде ще влизаме?

3

hey

преди 6 часа

доц. сарийски разясни че не сме готови. Как ще влезем - като вдигнем данъците ли? Яжте го

2

Кирпич Хорозанов

преди 6 часа

Дилма бие Кристалинка по всички параметри.

1

Марш грозна

преди 6 часа

селска лельо!