50

WWE

преди 3 часа

Само ИТН, БСП и Възраждане могат да оправят България

49

Анонимна

преди 4 часа

Ако съм спечелила проект, трябва да ме уведомят по имейла, за да си открия банкова сметка :) Благодаря, че ми напомни да ви напомня :)

48

Ангелина

преди 6 часа

Вие ,от ИТН ,влязохте в политика ,за да покажете нагледно ,че наистина "Няма такава държава" и дейно се включихте в това ,че може и повече от същото ,а не да докажете обратното на това ,което пеете .Явно ,сте писали и пеели за себе си и прототипи на лирическите герои на песента сте и ВИЕ самите.

47

Chalgarus uchindolus

преди 6 часа

Не е съвсем точно. Искал е да каже, че вече няма да има такава партия. Така че грешката е вярна...

46

Анонимен

преди 6 часа

И да ни пука, какво? Никога демокрацията не е била толкова животозастрашаваща, а свободата на словото толкова отвращаваща! Има рима, айде напиши песен! Не можеш, нали? Защото имаш преки заслуги за това положение.

45

Анонимен

преди 6 часа

Тоя много се е фирмирал. Държава ще има и утре. Причината хората да не гласуват трябва да се търси в партиите. Пък Слави и съпартийците му тъпчат на едно място от край време.

44

Ужас!

преди 6 часа

Чалгапитеци, мафиоти, мутри и рашки лобисти...

43

Гласувайте, братя бъ

преди 7 часа

Гласувайте, защото ще ви управляват магнитски крадци и измамници!!!!

42

Мдааа

преди 7 часа

Този е голям проооостак!

41

Мнение

преди 7 часа

Чалгапитека пак си въобразява, че казва нещо "умно".

40

Анонимен

преди 7 часа

Ицо Хазарта е в Брюксел представлява България Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

39

Анонимен

преди 7 часа

Абе,стига сте го упреквали,че е избягал от отговорност,не виждате ли,че за нищо не става?

38

Анонимен

преди 7 часа

Точно пък ти, дето беше първа партия, а и втора преди това в класация на предишни избори, но се уплаши като мишка да управляваш, най-малко имаш право да говориш. Ако има справедливост твоята партия въобще не трябва да е в парламента - измами надеждите на стотици хиляди, които ти гласуваха доверие тогава.

37

ей руски боклук

преди 7 часа

за да не гласваме, значи има причина и това не е случайно ! това не е току-така !.за 35 години, имаше ли една партийка , който да поиска премахване на позорният, уницителен за една държава, чужд, имп ерски окупационен кон, от пиедистала му прад парламента ??.имаше ли ? това значи че за 35 години няма реална геополитичска промяна и бкп продължава да държи българите в пълно психологическо, политическо и икономическо подчине на ненавижданите бля*дове !.следователно - няма как да има гласуване

36

Дон Кикот

преди 7 часа

Утре ще пеем - Няма я вече на Слави партията - малкото ДПС.

35

00-11

преди 7 часа

А, ся си помислете: Що за народ шъ прати у Паламентъ таквоз недоразумение на природата като Учиндолското жираф??? Мъъ не е смешну, ве!!!

34

Анонимен

преди 7 часа

Аз що не пия едно вино и да отида да гласувам. Време е!

33

За 30

преди 7 часа

За съжаление обаче, утре ще се събудим с нова чалгия - "ЕС трябва да се промени", "ЕС се променя, реформира ..." /ама чекай-чекай малко и така натъ.... Това ще слушаме, защото тези всичките, трябва да оцелеят, няма как. Ще има още избори, а тези са най-важните, така да се каже "елитът", който подосигурява демокрацията, ХДС, ЕНП, ЕС, НАТО и прочие.

32

Анонимен

преди 7 часа

Не.щастник! Колко бели направихте вие!

31

Анонимен

преди 7 часа

до 29 Хм, звучи интригуващо Краси с жена му. Записвам си последния епизод. Благодаря за инфото.