11

Ангелина

преди 4 часа

До Ангелина да направя корекция на техническата си греша по- долу в коментара ми - не карали, а крали....,макар ,че е грешката е също вярна "карали да крадат" себеподобните на тях. .

10

Ангелина

преди 4 часа

Илияна Йотова от възпитание и любезност казва това ,което прекрасно знае на този етап,че е повече от илюзия и мираж. Този път - няма да е ,но през следващата година ,внезапно за т. н задкулисие то ще се случи, като те ще бъдат "извън борда" и това ще е най- доброто за тях .По- голямата част ,обаче унищожавали държавата ,нейните граждани,карали и грабили ,обладани от алчността си държавни средства ,изненадващо,ще се озоват с осъдителни присъди и специализирани заведения със строг режим .

9

Анонимен

преди 6 часа

Мистър Кеш да връща всичко дадено на Боташ!!!

8

Анонимен

преди 6 часа

Така е, Радев не трябва да е във властта, защото раздава народни пари на турция и русия

7

?!?

преди 6 часа

Да няма такива правителства като на Радев да подаряват по един милион лева на ден на Турция за празен обем в тръби. И днес Турция харчи милион подарък. ИДйотова заради вас!

6

Анонимен

преди 6 часа

също се надявам, да няма поредното продажно дупедавско правителство което да води България към еврогейския цености.. :))

5

Анонимен

преди 6 часа

Аз се надявам да няма

4

БУЛИЗХОД от ЕС

преди 7 часа

Ами то няма на какво да си надяваш. Булгария, със сигурност, ще има сильно правителство само кога такива прохвостки как Йотова и нейни корупционерни шефове, и прочие нац предатели да са махнат многуу надалече от държавното корито.

3

Таз

преди 7 часа

Днес си свърши работата за 5 години. Обаче се забелязва че добре се хранят на държавната софра.

2

Анонимен

преди 7 часа

С Радев работите точно за обратното, но така се пада на простите хорице които избраха червен президент русофил.

1

Анонимен

преди 7 часа

Дърта комуниска - взела 1 милион пенция от заплати при Урсула :)))