17

Кръчматъ

преди 2 часа

Българинъ е неизлечим Д ::::::: Л, туй е истината мойту момче, всичко друго е оправдание и словоблудие!!!

16

Гражданин

преди 3 часа

До РУ. Това ли е основният проблем на България бе, глу.пчо - кой е главният прокурор? Нали махнаха оня, дето ревяхте, че като не е той ще цъфнем и вържем? Е?

15

Анонимен

преди 3 часа

Програмите са приказки и лъжи. Действията си ги показаха. Само глуппак ще им чете пак лъжите из сайтовете.

14

Ганьо

преди 3 часа

Ами значи какъв е изводът? Че тази държава с това племе няма бъдеще. И след хиляда години ще сме същите.

13

Анонимен

преди 3 часа

Програмите им са ясни. ГЕРБ - сигурна мизерия и излишък от пари за Обръчите от фирми. Дянков и Влади Магнитски - икономика и бюджет. Десният либертарианец Славчо от ИТН - Ники Василев - либертарианска икономика на мизерията и свобода за олигархията да ограбва държавата. Замразени доходи. Пепетата и Дебетатата - Плана за разрушаване на индустрията, поскъпване на тока, либерализации на тока, зелени фантазии и парите, свързани с тях. Пореден опит да заменят едни мафиоти с други, техни мафиоти.

12

Анонимен

преди 3 часа

Айде още един, дето светът му е крив! Рационални или нерационални доводи, всичко е субективно и това е положението! Ако не му харесва, да ходи на психолог!

11

Анонимен

преди 3 часа

Който не гласува, е *** и ще гладува!

10

Анонимен

преди 3 часа

Българите са психически болна нация :(!Всеки си мисли, че е готин и голям тарикат, а гласува за престъпници и лъжци! За съжаление :(!

9

Анонимен

преди 4 часа

Качественният живот е в подредена европейска държа. Германия-/ без Източната част/, Швейцария, Люксенбург, Испания. и др . На там са и много българи от турско самосъзнание , арменци , роме, гагаузи, помохамеданчени българи. Русофилити не ходат на Запад . Най много да са участници на протести подкрепящи AfD в шзточната част на Гелмания. По липса на професия и жгромен мързел се прибират в страната. Чух за ЕДНА арменка худ Гимнастика избрала Русия. Да си живее.

8

РУ

преди 4 часа

Докато Главният прокурор е политически назначен и не се премахне имунитета по принцип...няма управия!

7

В казармата

преди 4 часа

имахме един старшина македонски влах - цинцарин. Винаги ни учеше : ергенувай с мерак, жени се с акъл! Като гледах после в живота - българите масово се женеха с ирационални доводи. Ами на фона на този кардинален избор - какъв да е за изборите?!?

6

Анонимен

преди 4 часа

До3. Не си наясно ккакви хора пътуват в ЕС. По статистика над 3 милиона българи за 35 год. са пътевали в ЕС. Основно за работа малкия процент е туризъм . Цали села се изнесоха в ЕС. Постройха си къщи и пак обратно . В Нидерландия , Белгия, Германия , Гърция и др. Най са зле тия от Даниа . Съжаляват , че са си губили времето.

5

Анонимен

преди 4 часа

До баба мара Човече, ти български език знаеш ли?

4

Анонимен

преди 4 часа

До баба мара Нищо не е съсипано, ами вие сте от "плитката държава". Сега в България се, или поне може да се, живее най-добре за последните 80 години.

3

дo 1

преди 4 часа

Значи нищо не си осъзнал. Ти да не гласуваш за Господ Бог? Гласуваме за хора като нас. Каквито сме ние, такива са политиците. Няма откъде да дойдат други.

2

баба мара

преди 4 часа

35 години се нагледахме кои какво може българия е съсипана тотално единственотоклише че като член на ес пътуваме свободно и колко хора излизат едни и същи за по3 месеца неуки и неквалифицирани ядем вносно караме стари коли купуваме жилищена наи мръсното и шумно място в градовете идва безводие и вместо мерки повечебетон да нямаме въздух и светлина до края на живота си алчни строит акули

1

Анонимен

преди 4 часа

"Когато обясняваш на един човек, че каквото и да направи, то няма да има смисъл, как да очакваме хората да излязат и да гласуват?"...................А когато отидеш да гласуваш и накрая все пак осъзнаеш, че не е имало смисъл?