101

Аз искам

преди 1 час

Таван на цените на имотите и, ниски цени. Не искам Тиква

100

Анонимен

преди 1 час

Ей стари муцуни хората не ви искат вече и им писна от избори и лъжи,на вас не ви пука за нас ,това е истината

99

Анонимен

преди 2 часа

Мутрата да не ми казва какво искам. Еднокнижна охранка.

98

THE BEST

преди 2 часа

Ако Бойко го казва - хората - в смисъл неговите избиратели - ДА искат стабилност и сигурност.... НО ако го казва от името на всички имащи право на глас - далеч е от истината..... НЕ може да говориш от името на всички, при положение , че гласуват 30% има - няма...... Другите по- скоро са се примирили , че положението ще е такова - харесват ли го или не ...... Дано НЕгласуващите съзнават, че като изберат да не избират - ТЕ ПАК СА НАПРАВИЛИ ИЗБОР.... Въпроса е какви са последствията от този избор.

97

Анонимен

преди 3 часа

До sid 89Дъжавния бюджет и дълговете на страната не само за "обкръжението" на ББ. Вкара ни и в "чакалнята" за еврото. Инвеститори идваха. Българските инвеститори отваряха нови заводи и канеха Румен Радев. Сега дълговете са тройни. Инфлация. Затваряне на заводи. Спрени строежи и поддръжка на инфраструктура. Къде са тези митични 8 милиарди дето ГЕРБ ги крадяха годишно? 5 моста на Дунав, успоредни магистрали? Къде са?

96

Анонимен

преди 3 часа

теб те искаме в затвора, а държавата не искаме да е американско гето и да ни крадат.

95

Анонимен

преди 3 часа

До Анонимен 94Първо ти кажи колко книги е "Винету" и после си покажи бележниците. Само да не млъкнеш завиниги, ако ги сравним с тези на ББ. Явно четенето на "Винету"е достатъчно да си отличник от горе до долу, че и научна степен да имаш. И то не за трудове за сапуни или украински униформи.

94

Анонимен

преди 3 часа

Искаме да покажеш кои книги си прочел от прочитането Винету

93

Анонимен

преди 3 часа

Румен Пашата за кого ще гласува?

92

Един там

преди 4 часа

Крадец и лъжец... Това си ти!

91

Ангеларий

преди 4 часа

А коя е Мата Хари?

90

Анонимен

преди 4 часа

Тиквата премиерПасето главен прокурор Стига с тези подставени лица

89

sid

преди 4 часа

Искат сигурност и стабилност,но искат и честност,но не е и от герб.Дааа многооо години видяхме управлението на герб и имаше стабилност и сигурност само за обкръжението на герб.

88

език мой , враг мой

преди 4 часа

Уважаеми другарю бокич , лично аз очаквам Гунди цял ден да бележе голове и да победи с убедителен резултата , а не със измъчено и съмнително голче в последната секунда !!! Няма ли най-накрая да се научиш какво , кога и как да говориш !

87

Анонимен

преди 4 часа

90,ЕВРАЗИЙЦИ ИБРИКСЧИЙЦИ СТЕ...

86

Анонимен

преди 4 часа

Даже аз го искам в гробището!

85

Анонимен

преди 4 часа

Бойко Борисов е крадецът и трафикант на века. За него няма да има бял ден от България, защото иначе рая,Деса, Екатерина с рокфелерски заплати, а за родителите ви бедност

84

мак

преди 4 часа

До ЕВРОПА ИЛИ ИБРИКС..? И какви са хората пишещи "по долу" според теб? Те пък се питат, кой е тоз "до Европа или ибрикс".

83

Анонимен

преди 4 часа

88,аз пък искам да, е премиер.

82

Анонимен

преди 4 часа

Хората искат Борисов в затвора