8

Анонимен

преди 2 часа

До мен - Аз съм бил задържан в ареста, защото приличах на заподозрян, който е пребил друг човек. Държаха ме 20 часа, преди да съберат свидетелски показания, *** бе съм бил на мястото на инцидента и свидетел на самия побой, да каже, че не съм бил аз. Ако ме бяха задържали в петък или събота, щяха да ме държат до понеделник. И какво? Аь нямам право на глас, въпреки, че нямам доказана вина в тежко престъпление?!?

7

Бaй Kypтu

преди 2 часа

Цъцъцъцъ, eeeйй, oт koл u въжe ru cъбupaт, caмo u caмo ga ca нa влacт...

6

Мен

преди 2 часа

Страшна работа страшна новина.Няма никакъв смисъл от нея,толкова малко хора са без значение.нищо че това им право трябваше да се премахне щом са в панделата,другото поняажно и интересно е за тези 1400 затворника колко хрантутника има на хранилката от държавата.там е интересното и там са гласоподавателите,ще кажете ли бройка сайта да знаем колко шапки и администрация има които се грижат за 1400 разбойника?

5

Предлагам

преди 2 часа

Осъден за престъпление с предвидено максимално наказание над 5 години - не гласуваш до живот. Осъден повече от един път - също. В САЩ имат много сериозни закони за ограничаване правата на осъдените. Кой не вярва да провери.

4

Анонимен

преди 3 часа

Страхотна новина, тези с по 15 висящи дела щели да могат да гласуват, няма що. Само никой не пише, че няма политици. Тези които се само предлагат не стават за нищо.

3

Анонимен

преди 3 часа

Стреснах се, помислих, че обявяват бройките на кромидболните.

2

видинчанин

преди 3 часа

Във Видин нито един кандидат депутат не му стискаше да се покаже пред народа видински!Заспали са зимен сън отдавна.Отсега е ясно кои ще са и че *** за трици не става от тях!Само като им чуя обещанията и ме напушва смях. Като тунела под Петрохан например.В София сигурно са обещали пристанище или космодрум!

1

Размисли и Страсти

преди 3 часа

Може ли и статистика, колко римляни имат право на глас, и защо го имат, след като не знаят даже, за какво гласуват?