183

Анонимен

преди 28 минути

Направо за гласуване за 52-я.

182

Анонимен

преди 35 минути

20 години българина го мързи да ходи да гласува и затова в парламента влизата престъпници

181

Йоско

преди 36 минути

До 150 и отново до 165 Глупаче , малко или голямо , педагог съм и съм лекувал такива, като теб 35 години в бг.училище. Пенсионер съм и накратко нито ме вълнува,нито интересува , нито за кого,кога и как ще гласуваш! По писането-имаш завършен 7-ми клас.Професионално гледане на... грамотността!Поздрави от Йоско!

180

Руди МЕЧа

преди 38 минути

Барайте МЕЧа

179

ЦИРК БеГе

преди 40 минути

180 Незнам колко са в САЩ но Вършат работа и Правят нещо за народа си!За разлика от българските под х уйни депутати.

178

From US with Love

преди 42 минути

В щатското "народно събрание" има 535 членове и членки, от които 100 са сенатори и останалите 435 - конгресмени и "конгресменки". Щатите са с население 345 426 571. България е с население около 6 000 000 човеци и ще има 240 всенародни представители. Не са ли "малко" множко. При това положение гласуването е крайно нежелателно. Напред, България! Да не думам, че генералите в Пентагона са 1/3 по-малко от тези в нашите Министерства на Отбраната - МО, МО-2 и Ген. Щаба на Мин. Отбраната. Жестоко, нали?

177

Марихуан4о

преди 42 минути

177 Точно така ко п еле мързи ме да пращам престъпници в парламента!

176

Има

преди 45 минути

Качествен матерял в България но НЕ качествения матерял на връзкари комунисти ченгета мутри и политици му пречи много усилено с всички средства и усилия и ако може се опитва да го изгони от България защото им пречи.Да си краднат и да си живеят на широко и охолно на ДС м1ршите.И евентуално ако може да го ползват за роб да им върши работата срещу някакви къси пари също ги устройва от па дЪ ците в Бъргария.Но живота е гаден за всички!Свърши тая!Аванта на никой!

175

Анонимен

преди 47 минути

Българите не гласуват от мързел

174

ЗАТВОР ЗА ПОЛИТИЦИТЕ

преди 48 минути

Провеждащи поредната нагло престъпна диверсия "ИЗбори 2024 ползват отработени методи за ПСИ БЛОКИРАНЕ НА МИЛИОНИ НЕУДОБНИ ЗА ТЕРОРИСТИТЕ НА ВЛАСТ.НАд 770 000 са пси блокирани в София с цел да не гласуват. Експерти да огледат поразени вкл говорителката на ЦИК , Атанас Атанасов и говорители от телевизиите неудобни на престъпниците виждат се ясни увреждания на главен мозък. Ползват терор през лични карти ,смартфони..

173

Иисусееее Иисусеее

преди 51 минути

Най ме отръщават у *** които агитират да гласуваме за престъпници.Нивото в България е ниско.Плашещо е това положение на държава с население 90% де б или.

172

Анонимен

преди 52 минути

Оакахте се, ама много се оакахте- ха се спрете, че и братята роми не ви вярват- защото и те работят за по висок доход в ЕС а не в БРИКС- нали?!

171

Затвор за политиците

преди 52 минути

Експерти да огледат как включват на АКТИВНО ПРЕЦАКВАЩО ПРОСЛЕдяване ЖЕРТВИ ИЗМАМЕНИ да ГЛАСУВАТ. Активират терористични оръжия в лична карта .. След пипане на екрана на машината се записва кой за кого е гласувал включват на активно проследяване вкл доказано опасни лидери Ахмед Доган и свитата около него, БОРИСОВ, АТАнАС АТаНаСОВ, Главчев се следи като ИМИТАТОР НА УПРАВЛЕНИЕ.. да се тества за зараза в кръвта. ДА СЕ ПРОВЕРИ ЗА ВИДЕО ТЕРОРИСТИЧНИ КАМЕРИ забранени са от КОнституцията.

170

Историк

преди 54 минути

Доказано е на практика, че България не може да се самоуправлява, поради дефицит на качествен матрял. По тези причини Европа е наложила на нецивилизованите булгаря Европейско управление и Цар. Учете история и мислете малко повече, ако можете. Иначе, дали ще гласувата или НЕ, на гаулайтерите в БеГе нагласили изборите им е през дедовият, но вие бяхте, сте, и ще бъдете само за парлама и цирк. Напред към изборните урни! Едеоти от пенинсулата има и в САЩ и на Острова и във Франция, редящи се по опашки

169

Анонимен

преди 55 минути

Не ми е ясно как с гласували под 50% от имащите право, тези пак се нацуцат в парламента. Хората в един вход за да е легитимно нещо е нужно да са гласували 51%, а тук за управление на държавата няма значение. Така са си нагласили всичко, че да седят там до живот. Силно сбъркано е всичко. Да не говорим, че 240 изедника са ужасно много за малка България.

168

Затвор за политиците

преди 57 минути

Инфо от София за последните 10 часа. ПРовежда се поредна нагло престъпна диверсия ! РЕгистрирани са само нарочно създадени псевдо"партии" от организирани престъпни групи кл 100%.Около 3 часа сутринта се включи система за откриване на уреди за взривяване дистанционно над 772 000 уреди вкл смартфони, електрически автомобили. В момент а следят като годни за взривяване всички уреди в коли на МВР< НСО и други . особенно опасни са таблети с черно канцерогенни вижте в МВР автомобили.

167

Днес отивам за гъби

преди 58 минути

Всички партии,от началото на демонокрацията,поради ниска избирателна активност са нелегитимни,също така и законите им.В момента в който затвърдите активността,то тогава ще затвърдите и законите им.

166

Гъбаря

преди 59 минути

Отивам за халюциногенни гъби

165

Varg

преди 1 час

Само Възраждане

164

СМ1РТ НА КОМУНИЗМА!

преди 1 час

НЕ ГЛАСУВАЙ!НЕ ЛЕГИТИМИРАЙ ПРЕСТЪПНИЦИ!