41

Анонимен

преди 5 часа

Предвидена е за по-късен етап и някаква обща валута, наречена в представянето единица, която играе ролята на първата фаза на еврото, разчетна единица като екютонавремето.

40

Анонимен

преди 5 часа

Не разбрали какво стана на срещата, а коментират -- пусната бе нова разплащателна система, независима от суифт, където всеки може да плаща в собствената си валута, превалутирането става автоматично. Никой няма възможност да налага запори по транзакциите. Системата е базирана на блокчейн технология и не се контролира централно.

39

Дядката

преди 6 часа

Ленчето с кремчето ги разбира тия работи !За нея пълна подкрепа е да те опънат яко права!

38

Анонимен

преди 6 часа

Много сте смешни. Русия не търси подкрепа от БРИКС. Това е икономически, а не военен съюз и Русия няма нужда от помощ.

37

Анонимен

преди 6 часа

Брикс е платформа с отворен код, еманация на свободния Свят! Преди 40 години и Европейската Общност беше така.

36

Анонимен

преди 6 часа

Брикс категорично отказа да играе по свиpkaта на сащ и ес ,е по подходящото заглавие

35

Анонимен

преди 6 часа

Азиатският пазар за енергийни суровини е премиален, когато ес се отказа от руски газ Русия го напусна и отиде на по-изгодно място на азиатския пазар. Т.е. т ъ п о у м н а т а гинеколожка направи услуга на Русия да отиде на по-доходно място.

34

Анонимен

преди 6 часа

Путин им каза че сво е работа на Русия, т.е. не задължава членове на брикс да подкрепят Русия.

33

Анонимен

преди 7 часа

брикс не е длъжен да дава някакво изрично заявление че подкрепя сво в украйна, тези страни са там за да работят за своите си интереси, защото са ощетявани от сащ също както и Русия.

32

Анонимен

преди 7 часа

не знаехме че тази крадла е вицепрезидент, такова е нивото на този клуб.

31

Анонимен

преди 7 часа

Обясни на българското стадо колко е дългът на сащ към България -- всяко гласуване на българските пионки в оон в полза на сащ (техните геополитически интереси, които не съответстват на българските интереси) -- струва милиони.

30

Някой

преди 7 часа

За разлика от Русия, повечето от останлите страни от БРИКС имат и други търговски алтернативи и по-висок БВП от Русия. Едва ли ще се съгласят да търгуват в рубли. Руската ЦБ пък не иска рупии. Индия е и член на Британската общност. Курса на юана изцяло зависи от инвестиционните планове на запада. Ако юе строят нещо в Китай, търсенето на юана нараства, както и цената му. И обратното.

29

Анонимен

преди 7 часа

Всъщност освен САЩ и ЕС, почти никой няма за кауза войната в Украйна и БРИКС го показа съвсем ясно. Ако Тръмп спечели, най-вероятно и САЩ излиза от това недоразумение и ЕС остава сам.

28

Тя

преди 7 часа

Защо лъжливото Ленче ще ми дава коментар ?!

27

Анонимен

преди 7 часа

ПопКремчева да си гледа кремчетата.

26

анонимен

преди 7 часа

БРИКС е голямо нищо. Нито е финансов, нито е търговски съюз. Русия мечтаеше да управлява съюза, рублата да стане световна валута, но разбраха че Русия не я зачитат за сила. Джудже пред Китай, Индия и Саудитска арабия.

25

Анонимен

преди 8 часа

Ха ха ха тая ле бе ха ха ха днес.бг излагате се.

24

Брикс

преди 8 часа

Възраждане-ИБРИК

23

Анонимен

преди 8 часа

"Срещата на върха в БРИКС не е довела до изрично солидализиране на членовете с Русия относно войната в Украйна." Точно така! Дори почти всички участници, къде директно, къде с половин уста, са призовали кремъският господар да прекрати това безумие. Т.е. както винаги при Путин - каква я мислехме, каква стана тя.

22

Км

преди 8 часа

Тази като разбира от кремове,си мисли,че разбира и от политика.