5

Анонимен

преди 2 часа

"когато американците се изнесоха по терлици от Афганистан и оставиха всичкото оръжие в ръцете на талибаните (хората с които уж САЩ воюваха и заради които започнаха войната там), това също беше по желание на Израел. Ако бяха дали оръжията на хората които воюваха рамо до рамо с тях, Израел щяха да бъдат гневни, че Афганистан става модерна държава." - щатите всъщност оставиха оръжията на милицията, но те отказаха да се бият с талибаните и се предадоха за под 2 дни.

4

Анонимен

преди 2 часа

След атаката на Израел над Иран, сега Иран има право да отвърне на атаката.

3

Анонимен

преди 2 часа

Мосад плащат на разни изпаднали хора, наркомани и терористи. То и когато американците се изнесоха по терлици от Афганистан и оставиха всичкото оръжие в ръцете на талибаните (хората с които уж САЩ воюваха и заради които започнаха войната там), това също беше по желание на Израел. Ако бяха дали оръжията на хората които воюваха рамо до рамо с тях, Израел щяха да бъдат гневни, че Афганистан става модерна държава.

2

Анонимен

преди 2 часа

Интересно що ни занимават с такива безинтересни статии. Такива неща там се случват всеки ден, а Иран има 30 милиона мъже минали през казарма и готови за бойни действия всеки ден от годината. Такива убийства единствено могат да мотивират един народ да бъде още по-сплотен.

1

Съгласувано

преди 3 часа

Нападението е извършено малко след като Израел нанесе масирани удари по Иран.