29

Хм

преди 2 часа

Ако беше пяла в Плевен нямаше да й се случи, но в Плевен хонорарите са други. Да върви на майната си.

28

Анонимен

преди 3 часа

Хубав руски град

27

Иванов

преди 4 часа

Тая пък какво прави във страна която е във война,не се наядоха с пари,голямата патриотка

26

Анонимен

преди 4 часа

Една нископланинска перуанска ОвцоКоза впечатли Одеса с МонаЛизната си глава от племето СливенскаПревъзнодна. А де дано е помогнала на "Страи вещи копуъъъм" да зберът некой вагон железария

25

Анонимен

преди 4 часа

Дрогираните бандеровци бяха изгорили живи няколко българи в дома на профсъюзите на Одеса. Също бяха плиснали синя боя в цялото лице на директора на българския център там. Също така много български училища бяха забранени, а на българите там им подменят имената на украински. Защо за тези неща не се пише никъде?

24

Заека

преди 4 часа

На хохли или на руснаци е пяла.Зелето ли е платил хонорара за концерта и колко.Имало ли е сбиване между хора на Путин и хора на Зелето.

23

Анонимен

преди 5 часа

Защо не се сещаха за тези хора преди войната или за тези в Северна Македония, няма как да им ръкопляскаме.

22

До Троян:

преди 5 часа

Кажи къде точно работят тези украинци и къде живеят тези вежливи украинци в Троян, ако обичаш? Аз живея в Троян, зная много добре града и хората там, и имам много роднини в Троян и околностите.

21

Кирчо

преди 5 часа

Близо 300 000 Българи има там , много ясно ,че ще иде ! Евала на Деси ! Тия хора насила мъжете и децата им са пратени на фронта !!!!!!!! Няма какво друго да ги успокои освен връзката с корените!

20

Анонимен

преди 5 часа

Кой плаща за концерти на нашта Деса поетеса у Одеса :)))

19

Троян

преди 5 часа

Под апартамента ми има цяло семейство. Учтиви и доброжелателни хора са. За разлика от другите ми съседи. Нас злобата ще ни затрие.

18

Офф ,да се омитат

преди 5 часа

Тази скимтяща твар какво търси в Одеса?Дългия старик ,който подведе хиляди като мен ,защо отново иска да *** от политическата баница?Време му е отново да продава мартеници в подлеза.Оказа се поредната патерица на крадливия пожарникар.

17

До 18:

преди 6 часа

Къде точно в Троян е имало украинка?

16

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 6 часа

Някой знае ли други освен двама откачалника, които отидоха да се бият в Украйна. Единият Глиги беше готвач няколко месеца, а някакъв друг от агитката на един столичен клуб буквално бе убит 2 (ДВА) часа след като го натириха към фронта на Бахмут и сега върши полезна работа като наторява украинската земя.

15

Анонимен

преди 6 часа

Aлчната некадърна певачка е готова на всичко да заработи някой лев. Неин концерт в ивицата Газа сигурно е следваща стъпка в кариерата и

14

Троян

преди 6 часа

Преди малко ходих да си купя цигари. На касата стоеше " украинка" съъс съвсем лек диалект. Говорее Български.

13

Руси

преди 6 часа

Тая пък коя е ? Някаква нова миска ли?

12

Анонимен

преди 6 часа

Скоро ще се окаже че е пяла в Русия

11

Българин

преди 6 часа

Деси Добрева е герой..Всички българи подкрепяме Украйна .

10

Анонимен

преди 6 часа

Голяма мазня и нагаждачка е. Преди години дойде в Ню Йорк с голямата кошница, но като не й провървя в музиката стана агент недв. имоти и никой в офиса не я траеше.