60

интересно

преди 4 часа

Ако парашутист скочи от кула за скокове и не си отвори парашута собственикат на кулата ли отговаря ? Защо търсят под вола теле за това че някой решил да изпита адреналин .или търсачът на адреналин е нечие протеже? Ако делтапланерист излети от витоша и катастрофира .Собственикат на парк Витоша жална му майка

59

Да допълня...

преди 5 часа

До Алекс 54 Не е имало никаква мъгла. Не гледа ли клиповете ? Парашутистите умишлено са отворили късно парашутите, за повече адреналин.Никой друг не е виновен.

58

Анонимен

преди 5 часа

Все куп нередности !?Ами държавата да следи за всичко незаконно ,което се случва.Като стане белята тогава се намесва .Късно е вече ,починалите никой не може да ги върне .

57

Така е ..

преди 5 часа

Ака балона е имал регистрация и лиценз, парашутистите щяха ли да бъдат здрави ? Едното няма нищо общо с другото.

56

Анонимен

преди 6 часа

Процедурите са много тромави, да. Съден си за какво ли не, ама още не си в затвора. Сгааан.

55

Анонимен

преди 7 часа

Пилота и да е коректен към парщутистите . Паршутиста трабва да си знае височината , екипировката, здравното си състояние , кога и как да си отвори парашута. От тримата един починал . Другите оцелели при нелицензирания балон.

54

Алекс

преди 7 часа

В случая балонът няма вина за инцидента.Всеки парашутист трябва да е оборудван с висотомер при положение,че скача от балон..Освен това в мъгла не се скача.

53

Анонимен

преди 7 часа

НАП не го мисла . Той си има много богати клиенти . От Министерствата на Енергетикота, Земеделието, Транспорта. НАП да проверява Топлофикация. едно пар а з и тно старо социалистическо предприятие не преватизирано . Наречено дружество не проверява, а е необходимо. Та мен и да провери какво ще спечели.

52

Анонимен

преди 7 часа

В Овча Купел 2 се изграждат , приемат и продават СТОТИЦИ малки апартавенти от фирми без лиценз. Външно имат фасада . Но по съдържание на инсталациите ; водоп., елект. отоп., газ. вент. са недовършени. Измамата към потребителите е огромна.

51

До 50

преди 7 часа

А към НАП?

50

Анонимен

преди 7 часа

Що хора съм трансортирал до морето и от морето до София . Без да имам лицинз за taxi. Всички клиенти доволни. И коректно си плащат. Никой не ме е питал за лиценз. Но и аз винаги съм точен и изряден към Закона за Движенше по Пътищата.

49

Анонимен

преди 8 часа

До Анонимен 47, при парашутните скокове пилота дава сигнал за скок, дава информация за височина на летателното средство и местоположение т.н., ако не подаде коректно информация като нищо ще се разпльокат, отделно за самостоятелни скокове също има правоспособност и тя се проверява при организиране на такива мероприятия, отделен въпрос е и наличието на мъгла, това е недопустимо просто което е направил, ама като му прочетш присъдите ти става ясно, че е за пари праим всички:)))

48

Анонимен

преди 8 часа

До Анонимен 44, защото е рецидивист бре, рецидивист е, 2 пъти за наркотици или викаш дай на всеки наркопласьор да регистрираме по едно лететелно средство да си връткат трафика а:)

47

Анонимен

преди 8 часа

Ами прав си е.Ако беше паднал балона носи цялата отговорност.Това,че са имали проблеми с парашутите не го прави отговорен.Не ги е сгъвал той.

46

Анонимен

преди 8 часа

До Анонимен, при парашутните скокове е забранена употребата на алкохол и наркотични средства, аероклубовете на много места проверяват дори преди полет, даже някои мерат и кръвно налягане, тоя си е абсолютен нелегал видимо по обясненията му че няма никаква компетенция за подобна дейност, за криминалното минало даже не ми се говори

45

Анонимен

преди 8 часа

Скъсаха ме на първия изпита за водач на автомобил. До дотога навъртях близо 500 км. без документ 1973г.- не дадох подкуп и нямах впъзки . Н а втория път изкара пак без да дам подкуп. И кано взех книжка почнах да ставам редовен клиент на актове.

44

Анонимен

преди 8 часа

До Анонимен "ми нема да ти дадът бре, то е трябвало да търкаш наровете" --------------- и защо да не ти дадат? Защото не си член на комсомола ли? Примерно заради това, че си счупил носа на някой много отворен и не трябва да ти дадат книжка? Некво комунистическо ми е.. пардон - афропейско ми е!

43

Анонимен

преди 8 часа

До Анонимен, развлекателното въздухоплаване както и полетите с цел парашутни скокове са вид транспортна услуга, ТОВА Е!, колкото и да извърташ нещата това е вид транспортна услуга, дали се прави с цел развлечение или с друга цел, няма никакво знаечение, трябва да има правоспособност, трябва да има регистрирано лететелно средство и трябва същото да подлежи на технически контрол, ТОВА Е!

42

Анонимен

преди 8 часа

До Анонимен "До Българин, а не се знае, ако преди скока им е сервирал да шмръкнат по една магистралка за кураж:)" ------------ ако ще и 10 магистрали да им е разчертал, да не би той да ги е заставил да пудрят?

41

Анонимен

преди 8 часа

До Българин, а не се знае, ако преди скока им е сервирал да шмръкнат по една магистралка за кураж:)