48

Антикраварин

преди 23 минути

Всички държави от Близкия Изток трябва да въстанат едновременно, без значение дали са мюсюлмани или християни и като един юмрук стоварят от всички страни огневата си мощ върху земята на Злото .Сега е моментът за изпепеляване на Цион. След време ще е твърде късно.Тогава и краварете (САЩ) малко ще се позамислят какво дирят там.

47

Коко

преди 37 минути

Преди много години така наречените перси често нападали елините(гърците)Накрая гърците много се ядосали и изпратили Александър Македонски който размазал персите за много кратко време.И изглежда ни са си взели поука и сега правят същото с израел

46

Анонимен

преди 1 час

Иран за пореден път за смях... Унизен тотално. Докога, бе, чаршафи, наричащи се Перси??? Нямате нито парите, нито технологиите да си играете с батковците.

45

Анонимен

преди 1 час

А какво стана с 3 дневната москалска операция? Стигнаха ли вече Киев след три години?Ще стигнат,в отвъдното!!!!-:)И живи в Москалия Няма да се върнат Живи!!!

44

Анонимен

преди 1 час

А налазилите Хохли Курска област,не са ли стигнали ОЩЕ до Москва? Ще стигнат,в отвъдното!!!!-:)И живи в Хохлия Няма да се върнат Живи!!!

43

Аятолах Хаменей:

преди 1 час

"Каманити падат,падат от нибету"

42

Анонимен

преди 1 час

Какво става с освобождаването на Курска област от Украйна? Върнаха ли вече Суджа?

41

АМЕРИКАНЕЦ

преди 1 час

Иран по-добре вече да мирува, щото ще го нашляпаме.. Хуймейнито ще го правим на Саддам и на Кадафи и на Милошевич.... ще стане НасралСа и той.

40

Анонимен

преди 1 час

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

39

българин

преди 2 часа

За мен,тази неуважаем г-н,не е анализатор,нито реалин.Той е мюсюлманн,с баща арабин.Следя му "изявите".Изключително пристрастен към мюсюлманската кауза.Не разбирам кой,или кои,го пробутват по телевизиите и радиото.Във всичките му "анализи" се чувствата болката по страданието на мюсюлманите,и омразата към евреите.Този не заслужава да бъде слушан.

38

Анонимен

преди 2 часа

До 33. Че какво " още имаме да подписваме" с УкроФашисткият режим в Киев? С този техен НЕЗАКОНЕН само изтъкнал се като Президент"???????! Нещо му се скъсиха " пътеките" до София,а и Не само!!!-:)))

37

Някой си

преди 2 часа

Значи,Не може 100 Израелски самолета,да са " бомбили" всички само 10 примерно " цели"! Тези евреи са гърмели поголовно из цял Иран!! Мисля че ще има последствия за Израел,и те ще дойдат във времето,макар и Не веднага!! Региона също е под заплаха,да не ескалират нещата там,в неконтролируемото!!! Тепърва мисля всичко Предстои!!!-:(

36

Анонимен

преди 2 часа

Как не го е срам еничерчето да се показва по медиите? Господарите му ни разбиха армията за 20г. То им ли же подметките

35

Анонимен

преди 2 часа

Тоя пък какъв анализатор е? Това е обикновен пропагандатор на хранилка на посолството. Ходи в САЩ на обучения и да му спуснат последните опорки и той обикаля миси рките да освоводи диа рията натрупана от димукратите. Анализатор дрън дрън.

34

Анонимен

преди 3 часа

Интересно, този самодоволен и посредствен лигльоо чак до Вашингтон е стигнал. Голямо бутане падна през последните години, а момченцето-писач е защитник на ИДИЛ.

33

Има голяма новина

преди 3 часа

България и Украйна започнаха първия кръг от преговорите за подписване на споразумение за гаранции за сигурност, съобщават от Офиса на украинския президент. Работни групи на двете страни са начертали ключовите въпроси в документа, допълват още оттам."Много е важно да имаме такъв документ с България, която е наш стратегически партньор в Черноморския регион", подчерта заместникът на началника на офиса на президента на Украйна Ихор Жовква.

32

А истината е

преди 3 часа

Тези удари дадоха възможност България да подпише с Украйна договор за военна подкрепа. Източник: Страницата на Президента на Украйна.

31

луис рубиалес

преди 3 часа

Руслан Трад е българче от сирийски произход. Помня го още преди 10 години, когато беше пълен анонимник. Днес е пълен продажник. Такива са най-удобни, за всяка вярна дума казва 3 лъжи

30

Анонимен

преди 3 часа

Казано е в светото писание -По делата им ще ги познаете,а тук под тази статия ще перефразирам и ще кажа по коментарите им ще ги познаете.Излиза,че всички тук редовни плювачи по Русия,Путин и партия Възраждане са до един еврейски г***листи .

29

МДа

преди 3 часа

Те от САЩ точно това искат. Ако може да има войни навсякъде по света, ама далече от тях