28

Верно,

преди 2 часа

...този е от последните секретари на комсомола , но ако успее да премахне "аллабалата " с машинките, му се опрощават всички предишни деяния! Ненапразно Кики Лъжата и Превратаджията Радев реват, че изборите можели да не бъдат "честни" ? И едно скромно аллабала не могат да завъртят!

27

Затвор за МИНИСТРИ

преди 3 часа

Ограбват ИЗточват прахосват милиарди месечно през ДОКАЗаНО ПРЕСТЪПНИ МИНИСТЕРСТВА И ВЕДОМСТВА>ЕКсперти да БЛОКИРАТ Всички разходи вкл за заплати и осигуровки на престъпните министерства вкл на ИНОВАциите и растежа/ вижте евронаркомани 2024. и на "Електронното управление" ..До 900 000 години затвор за терористите на власт в София..

26

Паню Баирски

преди 3 часа

Доживяхме и този позор, един смотан комсомолец и недоубит комунист като Росен Карадимов да стане министър!

25

Анонимен

преди 3 часа

голем 4адър се слага тука над некои фигури, неясно защо

24

Анонимен

преди 5 часа

И като гласувате какво? Знаете ли кой на кого е министър и коя партия на кого е прокси? Мислите ли, че някой ще ви каже в прав текст по медиите?

23

Анонимен

преди 5 часа

Този няма да нарежда, той само ще легитимира списъка на депутатите, одобрен от дълбоката държава (мафията).

22

Анонимен

преди 5 часа

Гласуването е безплатен подарък за партиите с купен и зависим вот. Още пари от държавната субсидия няма да им давам.

21

Избирателчо

преди 5 часа

Този мини-стер , Росен Карадимов , през живота си не е полагал труд дори за една стотинка - беше перманентен Секретар на ДКМС , партиен комунистически деец ( чел е само тезиси на комунисти) , седи по събрания на комунистите по цял ден, бърка си в носа и произвежда само сополи ! Кой го направи министър ???? И какво разбира един стар комсолмолец отизбори ? Та комунистите нареждаха кой да изберем 45 г. ! И този ли сега ще ни нарежда ?

20

Един от народа

преди 5 часа

Последният секретар на Комсомола се грижи за честните избори?!!! Боже, Боже?!

19

Бонго Бонго

преди 5 часа

Са само Герб и СДС оле оле оле

18

Бонго Бонго

преди 5 часа

Честито на ГЕРБ и СДС , бравоо!!!

17

Анонимен

преди 5 часа

No kompromis, no shengen.

16

Анонимен

преди 5 часа

Ko tolko pazite ot ohridskite dvama bratia?! ;)) ku ku oh du li du li o?!

15

Анонимен

преди 5 часа

До Пълни Глупости Точно затова всякакви "експерти" и социологически къщи /нарочно пиша къщи/, се изредиха да предсказват изборин резултати. Проверяват кое колко ще изглежда после като най достоверно, правдиво, честно ... А бе поредните "честни" демо -избори.

14

Единствено решение

преди 5 часа

за децимирането на купен и зависим (корпоративен) вот е участието в изборите! Всичко друго е ала бала!

13

анонимен

преди 5 часа

Това,че правите опити е похвално,но е без резултатно,можете само да намалите броя на купуваните гласове,но то ще е минимално.Няма как да забраните на работодателите,как да влияет на работниците,а именно МОЛБАТА на НАЧАЛНИКА е ЗАПОВЕД за подчинения/робите/

12

Анонимен

преди 6 часа

Защо държавата ни будалка с министъра на иновациите? Той няма нищо общо с изборите и очевидно в момента не се занимава с иновациите

11

Пълни Глупости

преди 6 часа

Кой лъжете с тези статии незнам.. Това са толкова купени избори , толкова нагласени и нечисти че няма на каде вече.. Пеевски купува *** махали и помаците като никога до сега.. Бойко е впрегнал всякакви сенчести лица за да му копуват гласове във всички населени места .. Пп-то назначават уволняват впрягат и те всеки зависим от тях само и само да останат на стълбичката на власта.. Толкова сме свикнали със свинщината около нас че чак не я виждаме!

10

Анонимен

преди 6 часа

Няма да се наредя до зависимия и купен вот на партиите. Колкото си купят, толкова ще имат.

9

Анонимен

преди 6 часа

Преди: Гласувайте за нас, а ние ще си помагаме с купен и зависим вот. Сега: Осигурили сме купен и зависим вот, а вие ни помагайте, като гласувате за нас.