12

Сата НАТО

преди 33 минути

След като рано или късно всеки щял да пострада, защо да не си кажем мнението? Вие щом защитавате скачането отвисоко, защо не го практикувате редовно? За всеки нормален човек това е безумие. "Усъвършенствал се в скачане отвисоко"... самият този израз е безумен.

11

Ован

преди 1 час

Бог да го прости и да даде сили на близките.Младо момче е загинало, докато прави това което обича. Една майка изплаква болката си. И шепа нещастници дават остроумничат, злорадстват и ехидничат. Не мислите ли че рано или късно всекиму идва часът ? По-добър ли ви стана животецът след като се погаврихте ?

10

Анонимен

преди 1 час

Отвратителни коментари на бедни душици, скрити зад клавиатурите. Бог да прости момчето. Бог да ви прости и за злобата

9

Тя

преди 1 час

Жалко за погубения млад живот!

8

Анонимен

преди 2 часа

Много жалко. Бог да прости момчето и да подкрепя близките му.

7

Анонимен

преди 2 часа

Животът се явява илюзия.Всичко за което се борим е безсмислено и утопично.Едиственото, което може да направим е да помогнем на някого в нужда.Всичко останало - амбиция, борба, кариера, учение- всичко е суета на суетите.

6

Анонимен

преди 3 часа

Бог да го прости, но факт е че си е рискувал живота непрекъснато.Баща ми е бил военен летец и се е разбил със самолета като съм бил на 5 години. Помня като дете се ядосвах защо е правил това, вместо да има някаква нормална работа и да си гледа семейството. Но негов избор.Та така и с това момче - риска при парашутистите е огромен.

5

Анонимен

преди 3 часа

"Хората не могат да летят. Могат да плуват, но не да летят. А може някой ден и да се научат и да летят." ........плуването е като ходенето. Обратното на летенето е гмуркането

4

Анонимен

преди 3 часа

Един път стомна за вода, втори път стомна за вода...

3

Анонимен

преди 3 часа

Извода: Не бързай в посока Земята при влошена видимост!

2

Анонимен

преди 3 часа

Бог да прости момчето! И понеже не разбирам, да питам, в случая каква е вината на балона, той има връзка с отварянето на парашута ли или по-скоро момчето не е съумяло да направи нещо след скока?

1

Анонимен

преди 3 часа

Бог да го прости