102

ТЪРСИ СЕ ПУТИН

преди 1 час

Правилно.. Владимир Владимирович с псевдоним "Путин" ГО НЯМА.Има писмена заповед да се намери жив и ли МЪРТЪВ.нА форуми вкл в Китай,Азербайджан, КАзан на последните имитации на избори в РОССИЯ ДВОЙНИЦИ С МАСКИ ОТ ЛАТЕСК "Путин2022".. експерти да огледат филми за маскиран артис с маска "Висоцки" лично бях измамен от приликата с Висоцки..

101

Анонимен

преди 1 час

Да поиска още малко и другия път ще ходи с тротинетката до МКС да си прибира астронафтите некадърника ***. То една площадка за ракети няма, но иначе се репчи с ентусиазмът на провинциален дребен чиновник.

100

Анонимен

преди 1 час

А защо не поиска Мъск да пляска с уши? Джендърията им е изпила мозъците на тези ***. Вместо да си търси пола по дупките и да се занимава с глупости ако си гледаше работата, НАСА нямаше да е в това унизително състояние някакъв частник да им извива ръцете.

99

Анонимен

преди 1 час

Мъск дава луди милярди на гн Путин за избори и за въоражяване.

98

Анонимен

преди 2 часа

8.5 милиона гледания за 9 часа на Дончо при Джо Роуган... демократите газ пикааят, а от козяк не могат да смогнат на пааампееерси хихихихи

97

Анонимен

преди 2 часа

В САЩ е демокрация. Богаташи , журналисти , баскетболисти имат право да разговарят с Путин . Но учени, номенклатера , журналисти , спортисти от Русия нямат право да разговарят с Байдан без да питат власта. Знаят , че ще им се случи нещо. Като жулналистката Политковска

96

Христо Христов

преди 2 часа

Евроатлантизмът е тор за некадърници и про'с'таци. Факт.

95

Христо Христов

преди 2 часа

Вместо администраторът Бил Нелсън да си гледа разпадащата се под неговото некадърно ръководство организация, взел да гледа в купичката на доказано кадърните, умни и работещи хора, вместо да се учи и взема пример от тях. Не е случайно, че и у нас некадърните и мързеливи про'с'таци гласуват за същите тези евроатлантически ценности. Факт.

94

Анонимен

преди 2 часа

Вече забраняват на хората и да говорят на езика си, да комуникират помежду си, но надали ще успеят да ги спрат, има достатъчно медии, частни канали и Тубата! На хората от бившите руски републики, също им забраняваха и гледах преди време, как в Прибалтийските, нахлуваха в домовете на хората, вързаха едно семейство заедно с децата и ги изхвърлиха в Русия, говорили на руски, ами на какъв да говорят, след като това е техния език и мнозинството там са руснаци, но крият произхода си от страх от терор

93

Анонимен

преди 2 часа

Психично болните от русофобия само "Путин, Русия, Путин, Путин, Путин ....... " им е в устата и главата, а не си поглеждат собствените градове, села, държави и население на какво са заприличали и все с Путин им е виновен за всичко! Престанете да си измивате ръцете и да търсите оправдания за престъпленията си с името на Путин!

92

Барон Мюнхаузен

преди 3 часа

Мечтата на Мъск е да превърне Америка в Съветски американски щати и той да стане Йосиф Сталин а Тръмп да му стане мармозетката !!!

91

Акция

преди 3 часа

За манипулиране на без мозъчните . Както и писанията срещу Тръмп

90

Барон Мюнхаузен

преди 3 часа

Мъск се оказа комунист,който иска да властва Света!Само че мечтите му,ще идат в кошчето за отпадъци,тъй като е на губещата страна и скоро ще стане просяк...

89

Анонимен

преди 3 часа

До 86Да бе Америка е страната на свободата, просто не може всеки да говори с всеки//Напротив може, но Мъск да не го крие и да се представя за подръжник на Украйна.

88

Анонимен

преди 4 часа

И кво голема работа, Путягин го е питал колко ще му вземе да го извози до Марс. там никой нема да го търси.

87

Обзалагам се

преди 4 часа

че тази драсканица с този наратив и епитети е измътена от бесарабския фронт.Няма иначе как да се обясни махленскияезик.

86

Анонимен

преди 4 часа

Да бе Америка е страната на свободата, просто не може всеки да говори с всеки

85

Абе по

преди 4 часа

Ква причина "русофилите" у нас са за Тръмп, другите за Хамала? Тръмп вече беше президент, нищо страшно не стана, освен че нямаше войни. Байдън/Камала започнаха 2 - в Европа и в Газа . Всеки нормален човек би трябвало да е за Тръмп. Другото е бошлаф

84

Щото

преди 4 часа

Подържа Тръмп.. Бандата на левите либерали е . безскрупулна явно има от кво да се притесняват

83

Анонимен

преди 4 часа

Гледах видео на преподавател в техен университет. Казва, че някои момчета смятат, че жена не може да бъде президент, че са против Харис. Тия момчета според него, трябва да бъдат обесени. До там я докараха, за призиви за убийства ако не се гласува за Харис.