49

Анонимен

преди 24 минути

Надявам се някой да влезе и да развърти торба с тежко паве из парламента и който падне все ще е полза. Особено ако са Възраждане, Шиши и Бойко. Всички знаят, че Бойко уби Петров и си траят

48

?!?!?!

преди 4 часа

Те пък едни партийни агитации бяха ... една седмица преди изботите се сетиха - да потънат в мизерия и глад политиците ни!!!

47

Тежка мъка за

преди 4 часа

телевизиите и досадните водещи на сутрешните блокове.Вместо да се правят на велики,като спират,прекъсват,провокират"гостите си"(току виж някой се изпуснал за нещо),менторстват по въпроси,които не разбират,те започнаха с изтърканите си злободневки.Няма една ТВ,която да ми е полезна,да ми даде интересуваща ме информация.Стари реклами,опротивели от употреба.Не стават,жалки са,пускам ги само за да се уверя,че нямат промени в схемите и се прехвърлям на дискавъри.Те също въртят старо,но интересно.

46

Боби

преди 5 часа

Нищо нянма да се промени, сами повишете жизнения си стандарт. Онези не знаят къде се намират.

45

09

преди 5 часа

Смешно и жалко,До днес ако не си решил дали ще ходиш да гласуваш,както и за кого добре е да не мислиш.А за социологическите агенции-те ни надуха главите с това кой печели.Е,плащат им добре за агитацията.

44

Анонимен

преди 5 часа

Mahlata da mu misli...tam sa sichkoto mislitel na meshereto...

43

Представете си

преди 5 часа

Че сте откраднали много пари от народа но съда ви е наложил забрана за напускане на България и живеете в една голяма ромска махала в това ще се превърне България.В едно Факултето +Maкседа+Христо Ботев.И дори богати ще трябва да живеете в гнусна мизерия и ще дишате същия мръсен въздух като Ранго Джери.

42

Анонимен

преди 5 часа

И "понеже не се допуска агитация" , сутринта Георги Любеов настръхна, когато поканената от него професорка по икономика започна да му обяснява кой и защо е получил таз година Нобелова награда за икономика, а именно за борбата с бедността и за това, че траен, не врменен, напредъл не може да има без унищожаване на бедността, без кардинална промяна на икономическите закони и обществен ред. Култът към богаташите е пагубен за обществото.

41

Анонимен

преди 5 часа

До 69 не знаех че ю туба е собственост на България! Те там всички канали си работят тях не ги интересува че има избори в България .А гледам че и из европейските канали на Тв също никой не споменава това велико събитие Изборите в България.хахаха Спрете света в България ще гласуват,че и един час повече им даваме да мислят.

40

НаеменУбиец

преди 5 часа

Е утре съм на робота немога да гласувам

39

Кам агитиращите!

преди 6 часа

Днес е ден за Размисъл! Агитациите са Забранени!!!

38

Анонимен

преди 6 часа

Да размислих,няма да гласувам за *** и тлъсти тюфлеци които на наш гръб си пълнят джобовете,няма да гласувам за предатели и мразещи своя народ гадове

37

ароматния пръч

преди 6 часа

Нали сме членка на ЕС,защо само у нас мислим толкова дълго?

36

Анонимен

преди 6 часа

Ама то трябва и да се мисли ли?

35

Анонимен

преди 6 часа

Ден за размисъл? Кофти! От всичко на света най-мразя да мисля. Щото не мога. Но от всичко на света най-обичам да мразя. Виж, това го мога.

34

Анонимен

преди 6 часа

Колкото и да се размишлява извода си остава - няма за кой да се гласува. Точка. Край.

33

Анонимен

преди 6 часа

Дано ни спестят простотиите им вече, то се излагаха и плюха.

32

Анонимен

преди 6 часа

Българина обикновено мисли след изборите.

31

от народа

преди 7 часа

Приличат на баби подредени на пейката. Казват нещо като - тоя направи това и това а другата отговаря - а ти да видиш тоя пък направи еди какво си. Няма политики , няма аргументи , няма смислен разговор за България.

30

не

преди 7 часа

мисля,тъй като и за мен никой не мисли-бройте от сега-НЕ ГЛАСУВАЛ