12

абе

преди 23 минути

то туй като гледам някакъв хамбар, какви три етажа...

11

Руси

преди 30 минути

Не бих се чудил ,ако е инсценировка. Хората на Кличко искат да свалят режима на Зеленски. Натрупва се напрежение и хората вече им писна да бъдат използвани като щит за чужди каузи. Който е загубил близки знае какво е ,Америка жертва Украйна за да си прави игрите. Кличко вероятно ще поеме нещата скоро след като войната приключи и съм сигурен че Украйна ще бъде прекрасна държава отново.С толкова ресурси и грамотни хора ,макар и много избягаха или вече са избити заради болни амбиции на Англия и САЩ

10

Христо Христов

преди 2 часа

Дано е утрепал много натовци!

9

хи хи хи

преди 2 часа

Пу диба и нащо ниточно ПВО

8

Анонимен

преди 2 часа

Ние да не станахме част от Украйна, че ни заливате тук със сводките за Зеленски всеки ден? Ако ще и 5 сгради да са ударени. НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА!

7

Анонимен

преди 2 часа

Чудесна новина! Дано всички хохли-съкооператори да са изпукали!

6

Анонимен

преди 4 часа

това е постановка на укрофашистите!

5

Точен

преди 4 часа

Хохлите от украйна искаха в ЕС - ето го. Горещ и безпощаден, защото каквото сам си направиш, никой не може да ти го нахлузи.

4

Анонимен

преди 4 часа

"Умните" уpkи пак са стреляли по руските дронове докато прелитат над граждански обекти. Случайнос? Не вярвам! Споко, севернокорейците ще ги излекуват от мъките и без дронове. Прочетете какво са им направили на южнокорейците по време на корейската война. Сега ще го сторят и на ykponume!

3

Фродо

преди 4 часа

МОРДОР ЩЕ ИЗГОРИ ЗАДРУГАТА ЩЕ ПОБЕДИ

2

Анонимен

преди 4 часа

Тия укрите са толкоз зле, че дори дроновете си не могат да насочат правилно.

1

Анонимен

преди 4 часа

Хубаво е че няма пострадали хора