53

само да кажа

преди 15 минути

от всички сайтове за ХИБРИДНИ НОВИНИ И "ИНФОРМАЦИЯ"...ТОЗИ Е НАЙ ХИБРИДНИЯ!!!!!!наивници ако си мислите че някой мисли за вашето здраве и как да сте живеели по добре и да бъдете с по високи доходи...ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕТЕ!!!в този карикатурно-хибриден сайт днес ви пуснат статия че няма нужда от работници утре ви надраскат хибридна статия че "много имали нужда от работници"...класически пример за дезинформация и контрол на съзнанието ако знаехте какви безкруполни маХиоти са се загрижили за вас...

52

Анонимен

преди 22 минути

До нн ,,Чудесна европейска държава ....,,Дрън -дрън !... С *** ,навои ,салматарки , с магарета и волове .....

51

До 50

преди 31 минути

Според теб 300 хиляди човека работещи доста добре платена работа от вкъщи или от всяка точка на света, която си пожелаят, ще захвърлят лаптопа и ще вземат таблата и ще поемат 14 часови смени, за да слугуват срещу бакшиш? Я се провери да нямаш висока температура. Не познавам хора над 25 годишна възраст, които искат да имат слугинска работа и с тях да се отнасят като с ***.

50

Анонимен

преди 1 час

Минираме границите и не може да припари и един ислямист. Моментално ставаме изключително вървежна дестинация за туризъм. Махаме стимулите за туристическия бранш, в това число ускорените визи за узбеки и всякакви други. Имаме повече туристи и по-голямо количество желаещи да работят по обекти българи. Оказваме се голямо изключение в цяла Европа, въпреки целия бетон. Ставаме атрактивна дестинация. Само че Алибегов няма да е фактор повече, няма да го викат по телевизии, и няма да има личен фризьор,

49

Анонимен

преди 2 часа

Нищо ново под камбаните. Търговците в храма не са вчерашни и добре знаят как от хилядолетия с дрънкане на молитви и камбани, най - успешно се "лови риба в мътна вода".

48

Анонимен

преди 2 часа

А кой е виновен за миграцията?Политиците!И пак ни готвят затягане на коланите,затова ще има още миграция.А за смъртта от болести и мръсен въздух дори не говорим,но и там сме на първо място.

47

Анонимен

преди 2 часа

Вчера аз - Българина ходя по улицата на София и гледам няколко деца си приказват на някакъв чужд за мен език. Питам ги: От къде сте и на какъв език говорите? А те радостни всичките в хор отговарят: - Ние говорим на Чист Български секретен Език!

46

Анонимен

преди 2 часа

Ами че България през последните 30 години е неглижирала и прогонила в чужбина точно най- качествените си и интелигентни хора. Тук останаха само селяни с комунистически убеждения и малцинствата, които вече станаха мнозинство. Това е геноцид на предходните правителства, но нито едно от тях не е осъдено!

45

нн

преди 2 часа

Българинът не е работна ръка, а горд наследник на хора като цар Борис, Самуил и други. Било руснаци, било европейци да имат това в предвид. Западът ни продаде на руснаците след 2СВ, факт. Преди това сме били чудесна европейска държава с чудесни заплати (вероятно не всички). Тогава са се раждали деца.

44

материята

преди 2 часа

ще обгърне хората както колите обгръщат хората и ще трябва да робуваме на материята

43

Анонимен

преди 3 часа

Ми те най - голямото количество "Чужденци" по българската земя са именно развъдените по времето на Бай Тошо "Цингурелченца" - те си плямпат чужд на българите език и за нас са чужденци!

42

Анонимен

преди 3 часа

Комуниста с ТКЗСтата, те бяха създадени с отнемането на земята от имотни селяни. Моите пра-родители бяха ограбени със стотици декари земя 3та и 4та категория, плодородна и на хубаво място. След този грабеж са ходили да се молят за храна и са загубили малко дете от недохранване и хубавия ви социализъм. Бедни и грабливи комунягииии. Това сте. Ако имате нещо е, защото сте го краднали от тези, които са си го изработили. В кръвта ви е. Сега вас ще ви крадат братчедите, дето прибрахте и развъдихте

41

Анонимен

преди 3 часа

Въпросът е: как така при бай Тошо над 9 милиона, при демокрацията под 6 милиона. А колко от тях са българи, в големите градове е фраш с всякакви чужденци.:))

40

180хил.евро

преди 3 часа

Спешно продавам чисти 68кв.м. двустаен апартамент. Нужда от лек ремонт (стара дограма, криви каси на две врати, стар паркет в спалнята). Само сериозни запитвания. Вече трима гледаха днес и най-вероятно утре ще в продаден.

39

ЕвроАтлатизъмът

преди 3 часа

Изисква Жертви!

38

Анонимен

преди 3 часа

Вярно ли че, по нов закон грима свидетели, че някой друг се е грижел за имота ви и този друг ще получи нотариален акт за вашия имот, и то абсолютно законно.:))

37

Анонимен

преди 3 часа

На всяка раждащаЦиганка трябва да и се спре производство на яйцеклетки. ВсекиЕдинЦиганин трябва да бъде кастриран. Толкоз! Българите да си останеме некстрирани и колкото се рамножаваме, рамножаваме... Тая Българска земя, колкото и малка да е останалка е притежание на българите и тя земята си спомня, че е била Райска Земя, и как сме я отглеждали за да бъде продуктивна! Само че как да си върнем днес изкупените ТКЗС и Курортите по Черноморието от Московските Вандали?

36

Работещ самонает

преди 3 часа

До този с пенсионираните родители на 42 и 44 години, и 2та безплатни апартамента от армията. Моят баща почина на 64 години. Тъкмо се пенсионира и до там. А майййка ми на 65 години. Те са плащали и за пенсиите и за апартаментите на твоите родители да си клатят краката 40+ години и не, не търсим социализъма. Аз се изнесох от България преди 22 години с 1500 евро в джоба. Сега имам 15 имота в 3 държави, всички изплатени. И нямам намерение да издържам теб и родителката ти. Пара ззити сте!!!

35

Един

преди 3 часа

ИТ специалист съм с 8000лв заплата и мога да издържам 2 семейства. И ергенски данък да ми сложите няма как да ме накарате насила да ви правя 2-3 роба в тази ***. Единственият вариант в някоя сгодна готина мадама да ме излъже нещо, но те и на жените не им се правят деца , кифлее им се. Така че България да се приготви да си внася хора от Азия и Африка, друг вариант няма, след като българите не раждат. Пусто тук няма да остане, не се притеснявайте ;)

34

Глобалист

преди 3 часа

Всичко е вярно, населението на Земята трябва да се контролира и ние сме съвременници на този исторически период