59

хи хи хи

преди 1 час

Б.М.Х. В неделя имаме избори, мисирките ни занимават с простотии

58

Фитока

преди 2 часа

Дори вече официално никой не разчита на рухването на икономиката на Русия Поне с тези глупости спряха Най-,после проумяха,че пазарната икономика е друг вид пазарна в Русия и не се движи по тяхните правила.В РФ държавата определя цените на храните,а военната и индустрия си има и учените и ресурсите и затова произвеждат в пъти по-евтино от Запада,при 155 ММ снаряди по признание от Запада 4 пъти по-евтино и три пъти повече,а половината им заводи под планини са още консервирани.Сметки без кръчмаря.

57

Фитока

преди 2 часа

И какво Зависи от САЩ?Абсолютно нищо.САЩ няма да рискуват да станат на руини заради Украйна.Колкото повече помагат с оръжие,толкова повече украински войници ще загинат без да успеят да променят намеренията на Русия.Русия дори е по-боеспособна отпреди СВО,в която както каза командващият на янките в Европа най-опасните и части не са засегнати щото не участват Там се бият основно бившите сепаратисти,днес част от РФ.

56

Кравар Евроатлантик

преди 3 часа

Руската централна банка вдигна референтния лихвен процент до рекордните 21%, а междувременно ЕЦБ, Фед че и дори Украйна намаляват РЛП. Тази информация най-вероятно нищо не говори на русофилите и руските ботове, но за запознатите ситуацията е ясна.

55

Смешни матрьошки

преди 4 часа

Какви сте послушни роботчета на Вовата. Програмират ви да хвалите кретенясалия Тръмп - готово. Програмират ви да хвалите севернокорейските зомбита в униформи - готово. А кога ще ви програмират да оплюете Лукашенко, който много неочаквано се озъби на руските шовинисти заламтели за бързото присъединяване на Беларус? Получихте ли вече указанията?

54

агент Мъдлър ЦРУ

преди 4 часа

Тъй като гледам мишената е САЩ.

53

Анонимен

преди 4 часа

Тръмп не си дава сметка че на Русия и господ вече не може да и помогне. Русия влезе в спиралата на хипер инфлацията. Днес централната банка обяви 21% лихва което ще доведе до 25% лихва по заемите на руснаците

52

Анонимен

преди 4 часа

Е щом го е казало швейцарското издание, нема начин.

51

Анонимен

преди 4 часа

Всички медии в САЩ предричат загуба на Тръмп, което автоматично води до загуба на Путин

50

zero-sum game

преди 4 часа

Конфликтът между запада и Изтока в лицето на Русия е конфликт с нулева сума. Западът не може да съществува в свят в който всички са равноправни, ако не господства западната система просто ще умре. Изходът от конфликта ще бъде пълното поражение на една от страните.

49

Анонимен

преди 5 часа

Знаете ли какво?На митинга в подкрепа на Камилата онзи Обама рапираше,че бомби щял да мята.Кога успяха да откачат чак толкова там е загадка.

48

Анонимен

преди 5 часа

Вече си върнаха Домбас и Крим, сега Укрия е на крачка да превземе Москва и Санкт Петърбург. Зеленски е къс със няколко милиарда, ако му ги дадем Москва пада.

47

Анонимен

преди 5 часа

Тръмп ЩЕ бъде избран заради скорощния гаф на Камила Харис, че ако стане президент спира подкрепата за Израел заради убийствата на евреите там. Журналистите беха толкова шокирани от това изказване на Харис, че не посмяха да го излъчат, разбира се тези които ги интересува го чуха и няма да позволят тя да стане президент. От своя страна ако Тръмп спечели, на него му трябва незабавно прекратяване в Украйна, за да помогне на Израел и да помогне срещу Иран. Израел и САЩ ще воюват срещу Иран при Тръмп

46

Хи хи до 36 василев

преди 5 часа

урките като искат нато, който е заплаха за Русия ще ядат боя, и то много бой докато се откажат. Друг път няма ! А как и кво искали урките е без значение !!

45

да

преди 5 часа

историята се повтаря....както САЩ трепеха американските индианци, така и Русия трепе украинските индианци!

44

Анонимен

преди 5 часа

През 1992 г. Г-7 представляваше 45,5% от световния БВП. През същата година страните, които по-късно се присъединиха към БРИКС - 16,7%. През 2023 г. страните от БРИКС вече притежават 37,4% от световния БВП, а Г-7 само 29,3%.

43

Хи хи

преди 5 часа

Тръмп като дойде първо резва парите на урките. След тва пита, ще преговаряте ли? Със сигурност зеленото жуже ще иска да преговаря, въпреки, че не е легитимно.

42

Анонимен

преди 5 часа

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

41

Анонимен

преди 5 часа

Създава се многополюсен свят-Тръмпутизъм!

40

Фитока

преди 5 часа

И какъв различен път да поеме Тръмп.Все повече взе да става като с мигрантите,доскоро тема табу,а днес Урсула издигна глас за настаняване в трети страни.То НАТО,ако Русия бе лесна плячка щеше да е там,но Русия е хищник и както каза днес командващият американските войски в Европа въпреки загубите и най-опасните и части са недокоснати от войната и е запазила военния си потенциал.Без мир просто ще избият милиони украински войници.Тези не отстъпват от плановете си никога.