65

До 61

преди 29 минути

Точно обратното каза! Но който има уши и очи, е чул и разбрал. За да усетиш болката на един обречен от режима на Путин човек, трябва сърце. Вие русофилите доказахте, че нямате сърца, а сте безчувствени камъни.

64

емо

преди 1 час

прекалено дълга статия с мъгливи обяснения, позовавания на някакви адвокати, доклади, някой си казал нещо, навални прошепнал, че ще го отровят и тем подобни фантасмагории, целяща единствено да внуши, че е убит от руските власти, като липсват доказателства в това отношение и се фабрикуват от подобни статии - целта е промиване на елементарни, немислещи мозъци.

63

Анонимен

преди 2 часа

Малко му е на предателя Нахални, отдавна трябваше да го ликвидират!

62

Медиен Ционизъм

преди 3 часа

- Защо не публикуват за мъченията и убийствата в нелегалните затвори на САЩ по света? А за нечовешките зверства на израелската армия? - Не е идеологически и политически изгодно за измислената от юдео-ционистите "демокрация"!

61

Анонимен

преди 3 часа

За последно Навални каза ,че е добре има книги телевизор и просторна килия, и се отнасят добре с него

60

Анонимен

преди 4 часа

Да ви напомня, че Сноудън го грози смъртна присъда затова, че разкри как тайните служби на САЩ следят незаконно и масово записват електронната поща и телефонните разговори на всички американци. Разкритията на Сноудън бяха пред британски вестник.

59

Анонимен

преди 4 часа

После като им кажат на кремълските путтлеристи че са фашисти започват да подскачат до тавана.

58

До 54

преди 4 часа

Браво пич, точно така! Имаш си отбор и мислене! Няма да ги слушаш тия ***!

57

Анонимна

преди 4 часа

До Оффф.. Ауу, кажи му да не ми разнася хламидиите :))

56

Анонимен

преди 4 часа

то и на децата е ясно че чибурашките си го убиха. те друг метод за решаване на спор не знаят. азиатска монголоидна пасмина, наследници на изротиите на чингис хан

55

справедлив

преди 4 часа

Нахални продаде страната си и си получи заслуженото.В целия Свят за държавна измяна има само една присъда.Правилно ще бъде и у нас да се осъдят изменниците.Особено тези ,които слугуват на ФАЩ и продават страната ни всеки ден.

54

БГ

преди 4 часа

Аз буквално съм отчаян от простотията и изостаналостта на нашия русоробски народ, който и 35 години да минат си остава комунистически! Това няма да се промени, трябвало е да се махам 90те! Все пак -Само Спартак Варна!

53

що за дебил

преди 4 часа

трябва да си, да искаш да живеев в такъв съюз, където президентката на съюза се изтъпанва пред целия парламент, и обяснява че икономиката на Русия е рухнала, а военните свалят чипове от пералните да ги монтират на ракетите. Някой тук може ли да обясни такава ***?

52

ха-ха

преди 4 часа

До До 43-Дженди ,бегай към психото докато не те е гепила деменцията!Бегай!

51

До 49

преди 4 часа

Ако го напишеш още 10 000 пъти, може и да стане смешно! Айде, развий някаква друга мисъл!

50

Анонимен

преди 4 часа

Нямаше нужда от тази дълга статия, знаем че Навални беше прав, знаем че е бил измъчван и убит именно, защото беше прав и знаем какво представлява руzката кочччина. Същото беше и тук при комунистите.

49

Оффф...

преди 4 часа

Пак ли този Нахални ? И той като онзи Ицо какъв беше, дето се криел..ама никой не го търси. Грозев сетих се. Между другото кажете нашия Ицко с кой ходи(спи)сега ? Ето Жокер. Юлия Навалная ! Да. Точно така. Жената на Навални.

48

Анонимен

преди 4 часа

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

47

Русия

преди 4 часа

е хубава държава, на 100 километра няма жив човек! Това е добре!

46

Бидон с деменция

преди 4 часа

бацетата в някога нормалната страна българия ходят с айфончета 10 на изплащане , карат фиат типо на 300 000 км от пенсионер от италия, ядат радиоактивно украинско жито и се смятат за евро-американци.