115

до Куку

преди 1 минута

Куку си аслъ, световната история познава много случаи в които велики държави с огромни армии са сключвали договор с варварски племена - авари, хазари, хуни и др. за да отслабят противника. Ама четене се иска за целта, четенееее. И поне малко мозък.

114

до неверника 113

преди 6 минути

ами логиката ти е Джилязна, те и САЩ уж са мощна държава пък опряха до 84 страни да въоръжават и воюват в Украйна за техните интереси. И пак ядат дървото.

113

неверник

преди 14 минути

Аз мислех,че Русия е мощна държава.Ама щом като упря КНДР да им помага.......

112

Анонимен

преди 22 минути

На руснаците не им трябва помощ, западните държави не правят нищо за Украйна, това е достатъчна помощ. Украйна също правят всичко възможно да останат без тежка техника. В Курск вече са отшумяли 176 танка, 93 БМП, 226 оръдия, 26 200 убити и ранени. Така че Украйна тикна напред техниката си за да може руските ланцети да ги виждат по-добре. Украинците много помагат на Путин да утилизира техниката им и личния персонал за територия без стратегическо значение. Руската група в Курск няма да спре.на гра

111

Анонимен

преди 30 минути

На САЩ им втаса целия хляб, вече не могат да пипнат Северна Корея.

110

До Koko

преди 1 час

Не познавам някой който реално да страда от тая война, особено в България. Руснаци и украинци страдат и то много, виновника е Путин. И руснаците са виновни в по-общ план щом се оставят да ги правят на ***.

109

Ада на чебурашките

преди 1 час

Режимът на Ким Чен Ун държи членове от семействата на изпратените в Русия войници като заложници, за да гарантира, че военните няма да дезертират

108

Анонимен

преди 1 час

КНДР в пакт с Раша, това звучи супер смешно, но на Джуджа му остана само това нещо, само дето му се смеят западняците :)))

107

321

преди 1 час

Копейките вярват на всяка дума на Путин все едно е някакъв месия. А той горкия е един застаряващ бивш таксиджия

106

Анонимен

преди 1 час

Провалът на Украйна в конфликта с Русия е неизбежен и ще бъде провалът на колективния Запад. Колапсът на Украйна е крах на целия колективен Запад, защото те се включиха в тази война.

105

Пробивът е невъзможе

преди 1 час

Путин потвърди: Започна операция за ликвидиране на хиляди войници от украинските въоръжени сили в района на Курск.

104

Анонимен

преди 1 час

Руският президент Владимир Путин ясно очерта условията за преговори с Украйна. Няма да има размяна, каза държавният глава.

103

Куку

преди 1 час

Представете си,сбиват се България-САЩ и американците отиват в Бангладеш да се молят за оръжие и войници.Рашка е някаква пародия на държава!

102

Българин

преди 1 час

Путин много ясно заяви че ще се гледат неините интереси Украйна и НАТО не са в позиция да предлагат каквото и да е ситуацията на фронта диктува нещата. Погледнато логично няма да съществува Украйна. Брегзит се зае сащ и НАТО ще платят цялата воина и не само в украйна

101

Велик Путин

преди 1 час

дори Дебелият Ким - му се Поклони!

100

Елементарно Уотсън

преди 1 час

Е то по тази логика и в Украйна могат да влязат чужди войски защото е украинска територия.

99

Курти

преди 1 час

Промениха се много неща , във фирмата дето работя е пълно с украйнки . Яко се думкат , даже дават и отзад ама не е лошо още да дойдат , тия са толко дашни ,че взеха да омръзват.

98

Вижте сега

преди 2 часа

По принцип севернокорейците имат право да се включат в района на Курск , понеже е руска територия , но ако навлязат в Украйна , става много лошо !

97

Koko

преди 2 часа

Нови висини на Путин във външната политика- вече решава заедно с лидера на най-голямата дупка на Земята. Явно никой друг не сяда на маса с него. Аутсайдер като дете, младеж и тинейджър, аутсайдер и като дърт. Не знам психолозите ще кажат защо заради тези комплектси на джуджето страдаме всички.

96

123

преди 2 часа

Този е най-големия позор за бялата раса. Докара азиатци в Европа да избиват европейци.Питам се нашите копейки проумяват ли какво зло е това за света?