18

Тия подбудители

преди 1 час

Към лъжесвидетестване да си седят в канторите! Адвокати не трябва да има във ВСС. Съдии и прокурори има ли в Адвокатския съвет? Кой не може да е в съдебната система, се вписва като адвокат! Кюраво и сакато и те ще ми правят демонстрации. Не че по принцип не са прави, но не им е това работа!

17

Поборници за "с

преди 2 часа

Като са толкова загрижени за справедливо правосъдие и държат за усещанията за справедливост, защо не гласуваха срещу машинното гласуване, което е с нулево доверие!

16

Наско ментата

преди 3 часа

Една шепа платени и зависими от едни или от други грантове организация ,протестира срещу друга платена и зависима от грантове организация и призовава гражданите да ги подкрепят на това му се вика шизофрения .Никой вече не вярва нито на адвокати нито на съдебна система нито на главен прокурор .

15

Анонимен

преди 3 часа

По същия начин е цялото "управление"-на тъз *** "държава" - се такива "управляват и решават"- "избор" от един- прегрупирването завършва след изборите с поставянето на поредните калинки и калинчовци - за подпис и печат - на телефон разстояние - за "решение"

14

Анонимен

преди 3 часа

ПЪЛНО УНИЖЕНИЕ ЗА МУТРИТЕ В ПРАВОСЪДИЕТО

13

анонимен

преди 3 часа

Лицето Боби Сарафов,НЯМА моралното право да бъде редови прокурор,след публикацийте снимките с братски отношения със ПЕПИ ЕВРОТО,който сега се издирва с Европейска заповед/като преди това му "изплатиха"за "вярна"служба 20 заплати,същия този Сарафов публично заявява,че НЯМА да се кадитира за Главен а сега прави точно ОБРАТНТО,АБЕ ти НЯМЪШ ли елементорно ДОСТОЙНСТВО,за МОРАЛ,демонстративно показваш че нямаш ТЪКЪВ

12

Анонимен

преди 4 часа

В Софийска адвокатска колегия членуваме около 6000 души. Не виждам силно присъствие. Не защото Сарафов е стока, а защото съдебната система е независима. От прокуратурата не са ни се бъркали кой да е и кой да не е председател на ВАС и на САК нали? Да не говорим, че Хаджигенов примерно е политик и адвокат едновременно и като обърка тези си качества, като какъв се бърка в кадровата работа на съдебната власт?

11

Анонимен

преди 4 часа

Поредна PR акция на умнокрасивите. Ако могат малко да вдигнат процента в недела. Ама надали ще им се върже вече някой на инфантилните изпълнения.

10

Анонимен

преди 4 часа

кЪДЕ Е шУШИ НЕЩО БИЛ ЗАЧЕЗНАЛ ЗАД ГРАНИЦА ХАХАХА, шУШО, щУШЪК, НА КОЙ ОСТАВЯШ СЪБРАЛИЯ СЕ ЕЛЕКТОРАТ ОКОЛО КЕША ТИ ХАХАХАХАХА

9

ДВОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 4 часа

МАФИОТСКАТА СТАБИЛНОСТ Я ЗНАЕМЕ НЕ НИ ТРЯБВА ПРАВИТЕЛСТВО. ТРЯБВА НИ ПОСТЕПЕННО МАЛКИТЕ ПАРТИИ ДА НАБЕРАТ СИЛА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА ПОРАСТАТ И ДА ИЗМЕТАТ ОЛИГАРСИТЕ ОТТАМ. хРИСТАНОВ, ВЕЛИЧИЕ, МЕЧ, А НЕ пп - ПРОКОПИЕВЦИТЕ ПРОСТИИПрочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2024/10/25/ekzakta-71-ne-viarvat-che-e-vyzmojno-stabilno-upravlenie-sled-izborite.624614#comment-newest

8

Анонимен

преди 4 часа

Че то може ли тъй? Адвокатите да казват кой ще става прокурор или съдия. Ами тогава прокурорите и съдиите да правят протест пред Висшия адвокатски съвет. И да казват кой става за адвокат и кой не.

7

гражданин

преди 4 часа

ВСС трябва да е осъден общо на 1300 г. затвор !Та те не защитават държавата и народа ,а само мафиотите които я управляват , и които ги направиха мултимилионери !!

6

За Бизюрев!

преди 4 часа

Тези протести са измислени, не ни трябват. По-соро да гледаме реалните проблеми. Нека съда да оправдае Бизюрката, той няма вина.

5

Анонимен

преди 4 часа

Я ВЪРВЕТЕ ДА СИ РАБОТИТЕ ВАШИТЕ ДЕЛА БЕЗДЕЛНИЦИИИИИ

4

Анонимен

преди 4 часа

Какво се вижда :Протестиращите на Доган , с/у властващите , на Пеевски !ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА / ако има и държава , де /!

3

Анонимен

преди 4 часа

На прасето Цацаров и неговите прасета във ВСС и Сарафов трябва всеки ден да се прави граждански арест. Тези престъпници са "работили" за Борисов и Пеевски, а не за България. Това че още не са по килиите им дава време да прочетат как си отиде другаря Газдов, един убиец като тях

2

Анонимен

преди 4 часа

Бг-гражданин !Нямам доверие на НИКОЙ , тези протестиращи , да не са пък на А. ДОГАН , с/у тези на Пеевски ? Резултатите от ''ТЕЗИ'' и ''ОНЕЗИ'' ги виждаме :За убийство , неАкви си ---3 години затвор , ама останалЕ 1.5 г. , а след ОБЖАЛВАНЕ ---УСЛОВНО !За това , и ТЕЗИ И ОНЕЗИ , са еднакви в Бг-СЪД. СИСТЕМА ... ВСИЧКИ ---ВЪН !

1

Анонимен

преди 4 часа

А шuшu разреши ли