180

Де.ба ПСето и

преди 1 минута

Партия гербАЛА,спечелиха мил ярди а народа изплаща кредита.

179

Банкя

преди 12 минути

Всичко се продаде под натиска! Народ без морал и ценности! Само Рая не го направи. Ех Рая

178

Ще се счупя от смях,

преди 20 минути

другата седмица, когато ще видим съвсем различни резултати на тия прогнози.

177

Анонимен

преди 35 минути

И тия стъкмисти купени !

176

32340

преди 56 минути

След Райчев или от Райчев са данните ...

175

Анонимен

преди 1 час

Човекът, с когото броенката свърши, не участва в по-нататъшното броене и изтеглил жребия - добър или лош човекът, който остане последен. Когато се използва за измерване на време, броене, произнася също бавно и на срички: "Обичам да гласувам за Комунистически Ученички!"

174

Анонимен

преди 1 час

Броенка (наричана също броеница или броилка) е детско стихче, което се използва често като жребий в детските игри в България, за някакъв жребий, като след измерването на определен период от време или просто за отмерване на такт ( при игра на ластик, например) Когато се използва като жребий хората които участват в жребий, като например играчите на криеница, се събеират и един от тях започва да брои броенката, като на всяка нейна сричка отговаря един човек.

173

Доган султан

преди 1 час

От мен зависи всичко

172

Анонимен

преди 1 час

Някой български броенки - броеници за броене на изборите: 48) Падна камък от небето, цапна Гошо по шкембето, тече кръв, тече гной, кой излезе първи? Той? Той? Той? Гощо? Броенка, броеница! Той! На Изборите ще е Първи Той!

171

Анонимен

преди 1 час

Според един русофил по-долу в Германия е пълно с русофили. Е добре де, какво правят в прогнилия Запад, а не са в процъфтяваща Русия? Колко руснака има в прогнилия Запад и колко западняци в процъфтяваща Русия? Русия е много хубава, много евтино, супер се живее, а даже и русофилите не искат да ходят там. Този факт е доста показателен за всеки с поне две мозъчни клетки. Останалите са ясни.

170

Анонимен

преди 1 час

Гласувайте масово,но не за гербавите крадци.Този път те ще ви нулират.Не чувате ли какво говорят?Замразяване на заплати и пенсии,защото много сме били забогатели последните години.

169

Йорданов

преди 1 час

ГЕРБ е клиентелистка партия и за нея гласува държавната и общинската администрация плюс обръчите от фирми. ППДБ доказаха, че са абсолютно неспособни да вземат смислени и полезни решения. А заедно бяха повече за Украйна, отколкото за България. За етнически и купен вот е ясно чии е. Проекти на посолството - няколко. Остана Възраждане.

168

Анонимен

преди 1 час

В ПОНЕДЕЛНИК ЩЕ ИМА ПРИЗЕМЯВАНЕ НА ГЕРБ ПО КОРЕМ

167

Анонимен

преди 1 час

Цяла седмица социолози ни облъчват и внушават категорична победа за ГЕРБ.Има ли някой,който още не е разбрал кой им плаща?

166

Бай Х

преди 1 час

Чета минусите и виждам че ги слагат бюрокрацията която не работи а само гласува за ГЕРБ. Другите са на работа.

165

ВГЗ

преди 1 час

нали Пеевски ще е премиера?

164

Анонимен

преди 1 час

До От Германия "До 153В голяма грешка си отворко. Даже и в Германия е пълно с русофили, за разлика от твоето село, дето сте все върли атлантици" - хахахахах Ще ме уморите от смях. Защо са в Германия, а не са в Русия? Защото в ЕС е лошо, а в Русия е супер ли? Както писах вече най-редкият вид русофили е русофил живеещ в Русия. Ти само доказваш написаното от мен хахахаха хахахахахаха

163

Българин

преди 1 час

САМО ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ ПОСТРОИ НЕЩО ЗА ТИЯ 35 ГОДИНИ!

162

До Социолог

преди 1 час

а минус за двете как?

161

Социолог

преди 1 час

СЛОЖЕТЕ ПЛЮС ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ, СЛОЖЕТЕ МИНУС ЗА ВЕЛИЧИЕ! ДА СЕ ПРЕБРОИМ!