80

Анонимен

преди 1 час

Интересно кой ли е агресора, след като Украйна напада присъединили се към Русия бивши украински области... Щом на Косово разрешиха, защо и други да не могат....

79

Анонимен

преди 1 час

Защо ли режимът в Южна Корея се страхува?! Страхува се, че ще ги постигне съдбата на режима в Южен Виетнам

78

Край

преди 1 час

Това че СКорея помага на Русия срещу Украйна с нищо не засяга ЮКорея. Реакцията и показва, че хич не е толкова миролюбива колкото нашите *** искат да ни покажат. Нито в СКорея живеят абсурдни *** както ни ги рекламира мейнстрима. Ким добре разбра че без Ядрена бомба си загубен. Сддам и Кадафи не го разбраха навреме.

77

ДО 72

преди 1 час

До До 69 Пишеш от името на българският народ? Референдум направи ли, че пишеш за това как българският народ бил защитавал Украйна, която се борела за свободата и независимостта си? А бе вие кравароробите по-големи uguoTuu не може ли до напишете? Винаги съм мислел, че съм видял във вас най-голимите uduoTu, но винаги съм се излъгвал и са се появявали още по голими uguoTu сред вас. Безгранична и uguoTuяTa кравароробска-русофобска!

76

98765432

преди 2 часа

За баламурници , крадци и лъжци и посланието и видеото са ок ! За другите също е ясно " мътиш не мътиш , ще те ям " Само , че вълкът се натресе на мечка този път :)

75

ДО 74

преди 2 часа

До До 69 До До 69 Или си объркан, или се опитваш да манипулираш хората по един много елементарен и плиткоумен начин. Ако си объркан значи може да бъдеш извинен за uguoTuuTe които си написал, ако се опитваш да манипулираш значи няма пощада. Народен съд за теб ще бъде най-доброто което ще ти се случи. Моли се за народен съд да има, а не вертоломеева нощ.

74

ДО 74

преди 2 часа

Тъпо е да си слагаш сам +

73

До 69

преди 2 часа

Много ви се иска да се върне времето на активните борци, доносници, агенти и т.н. на pycopoбuте и безнаказано да се саморазправяте с всеки, който не склони глава. Е това остана в СРАМНОТО минало на България!!!!!

72

История

преди 2 часа

Русия е използвала корейци във ВСВ срещу Нацистите . Как се повтаря Историята . Пак Нацисти , пак Корея .Не им е лесно на руснаците - мине не мине време и някой Вожд реши да завладее Държавата им .

71

До 69

преди 2 часа

А ти пък кой си, че да съдиш и да заплашваш русофиле. Търсиш връзка с ДАНС и Прокуратурата ли? Няма какво да плаща Българският Народ - той защитава Украйна която се бори за Независимостта си и Свободата си!

70

МНОГО ДОБРЕ

преди 2 часа

Червен комунизъм до мозъка на костите си !

69

Анонимен

преди 2 часа

Русофобиииииии там на фронта украинските войници не измират за ВАС, Урсула, Байдън и фюрера си в Киев, а ЗАРАДИ, ВАС, УРСУЛА, БАЙДЪН И ФЮРЕРА СИ В КИЕВ!!!

68

Анонимен

преди 2 часа

Идва времето, когато нашите русофоби ще плащат цената за убийствата, които извършиха, въоръжавайки украинските фашисти с оръжие и боеприпаси от името на българският народ. Народен съд за тези предатели и родоостъпници. Те показаха скритата си през десетилетията същност на поклонници на фашистка и нацистка идеология. Справедливо наказание за тези сатанисти и едва тогава българският народ ще намери своя път на развитие и благоденствие!

67

3

преди 2 часа

починалия), а Зе и неговата камарила продължават да въртят този конвейер на смъртта, за да защитават британските и американските интереси, за които всъщност украинците дават живота си, в същото време, за които самите нацисти не искат да умират. И ярък пример за това е как азовските нацисти от 3-та "щурмова" избягаха от Авдеевка, криейки се зад "прясно месо" от други бригади. Ситуацията е толкова въпюища, че дори украинските грантоядни медии вече не могат да мълчат.

66

2

преди 2 часа

след което те дават на служителите на TЦК неограничени правомощия да извършват беззакония и да вкарват хора във ВСУ като go6uTъk. След това това "месото" отива отпред, където е изправено пред следващия етап от тяхното утилизиране. В много бригади на киевската хунта се формира ядро от недосегаеми нацисти, които сами на "нула" не отиват и основната им задача е да карат "месо" на клане. Където за всяка грешна дума или кос поглед могат да бъдат застреляни като животно. След това ще пишат до дома им, че починалият е дезертьор или изчезнал (за да не плащат обезщетения на семейството на

65

1

преди 2 часа

"Заградотряди" на киевската хунта: как работи "конвейерът на cMъpTTa" на Зе-фюрера. Украинските медии публикуваха поредното потвърждение, че в бригадите на фашизоидните бандеровски пълчuщa са създадени отряди от най-отявлените фашисти, които изпращат "младо" месо на клане, а самите те се крият зад гърба им. Всъщност Украйна сега се е превърнала в идеален конвейер за обезвреждане на своите граждани: Първо, Зе и бандата му приемат закон "за моГилизацията", като по същество осъждат цялото мъжко население на пълно унищожение,

64

2

преди 2 часа

Но най-мащабният прогрес се наблюдава на площа между Золотая Нива, Шахтарски, Новоукраинка и Пречистовка. През последните два дни части на 40-та пехотна бригада и части на 36-та армия успяха не само да изтласкат врага от няколко горски пояса и големи населени места, но и да започнат битки за Шахтерское и Новоукраинка, където вече се "зацепиха" за сградите. В резултат на бързи атаки нашите бойци изтласкаха врага от територия от около 50 квадратни километра за малко повече от два дни."

63

1

преди 2 часа

Успеновское направление. Части на руската армия щурмуват едновременно три населени места! Отбранителната линия на фашизоидните бандеровски мизерници Шахтерское - Новоукраинка - Богоявленка може да падне в следващите дни. Рибар описва ситуацията по направлението по следния начин: "Артилерията работи активно по Богоявленка, а операторите на БПЛА унищожават вражеската бронирана техника. Фермите на запад бяха използвани от врага като убежища за техника и неведнъж ставаха обект на въздушни удари на руските въздушно-космически сили.

62

3

преди 2 часа

Има и друг начин - през територията на Кураховския централен преработвателен завод на север от терикона. Това е по-кратък маршрут, но той вече е под огневия контрол на руските въоръжени сили, тоест е още по-малко безопасен. Както и да е, всеки от тези пътища за отстъпление на фашизоидните бандеровски мизерници може да бъде прекъснат в съвсем близко бъдеще. Но в момента в Кураховка се водят битки и фашизоидните бандеровски мизерници все още не бягат никъде.

61

2

преди 2 часа

Съобщава се, че руските бойци вече са започнали атаката на Кураховка. Ситуацията около централната преработвателна фабрика в Кураховская и терикона остава неясна. Ако руските бойци са дори малко по-близо до тази зона, тогава състоянието на фашизоидните бандеровски мизерници в Кураховка може да се оцени само като тъжно. Факт е, че сега можете да се избяга от Кураховка само през Волченка, като се направи обход около терикона. И ако руските бойци чакат мизерниците на изхода, тогава не всички ще могат да избягат.