16

Да

преди 1 час

И малко по-долу има новина "Мъж получи 20г.затвор за опит за убийство на полицай"... А, де

15

Иван

преди 2 часа

Тези имат физиономии на серийни убийци. Жалко е, че ще им се размине убийството. Жалко за момчето. Справедливост - никаква.

14

бай Ставри

преди 2 часа

много малка присъда ! но колкото и да е ше станат известни в затвора като близначките

13

ДА СЕ ВНИМАВА

преди 2 часа

ПРеди месеци познат на улицата бе обсебен с терористична музика през личен смарфон..Ругаеше яко.. Поздравих и се отдалечих. След 10 минути се срещнахме отново.. ТОй включи смартфона и отново попадна в ОЗверяващо обемно обсебващо поле. Веднага почна да ругае. БЯх на два метра от телефона и АЗ ЗАПОЧНАХ ДА РУГАЯ..Справихме се с отдалечаване бързо. Познатия не носи смартфон от тогава.Облъчването е убииствено опасно..В ЦАЛАПИЦА се вижда обсебена от масов убиец жена..

12

ДА се проучат убиици

преди 2 часа

Последните години засякохме проникващи масови убиици в БЪлгария. Обикновенно обсебват жени . Жените почват да крещят и да набеждават вкл най близки мъже. Веднага трябва да се бяга надалеч от обсебените. НЯколко пъти оставах близо до обсебена близка жена .. ПОмага само РУГАЕНЕ жестоко срещу полувидимия насилник.В БЪлгария, Сърбия,МАкедония мъжете РУгаят яко вкл .. За секунди убииците оставят обсебените..

11

ДА СЕ ПРОучи

преди 2 часа

NOT GUILTY !!!Експерти да направят внимателни проучвания.. Данните са че не са виновни.. Да се провери за обсебване от активиран проникващ масов убиец.. Винаги при домашно насилие вкл с побой. Да се проверява за активирани масови убиици.. ПОСледните години се активират от включени смартфони, телевизори, с черно терористично режещо облъчване. Обсебените започват да крещят срещу полувидим дух на масов убиец който ги обсебва. в активраното терористично поле около убиеца се озверяват и други.

10

ГРАЖДАНИН

преди 2 часа

УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

9

Анонимен

преди 2 часа

УУУУУ иска 5г. УУУУУУУ голямата присъда. За убийство трябва смъртна присъда.

8

Крас

преди 2 часа

Ако съм на майката на убития ,си намирам оръжие и ги гръмвам тия младежи. Ще ги излежа 3 год. Колко време са.

7

Анонимен

преди 3 часа

Дори и максимално 5 да дадат, подигравка е. В щатите където ценят живота повече биха взели по 20 години. Разбира се, ако бяхме от страна на подсъдимите нямаше да ни хареса и всеки би искал милост. Но, демокрация. Преди нямаше страх от Господа, но имаше закони. Сега нито има страх от Господа, нито закони. Но който слуша Бог, опазва себе си от мн неприятности.

6

Здравеняк с макаров

преди 3 часа

Като го гледам този близнак с каква ехидна усмивка се явява в българския съд си мисля, че никоя държава не би допуснала такава гавра за съучастие в убийство. Три години хотел с ядене и пиене и след това спокоен живот.Трябва да има вендета, като в Албания-живот за живот или доживотна присъда с тежък физически труд, като в Сибир.....

5

Анонимен

преди 3 часа

Близнаците не са "укриватели", а "съучастници". Те са заровили Митко, вместо да помогнат, като го закарат в болница. Той се е задушил след удар в лицето от единия близнак. Съучастниците трябва да получат присъда за умишлено убийство, заедно с главния обвинен. Срам, за българското правосъдие, с тази присъда!!

4

Анонимен

преди 3 часа

Три години наказание за хора участвали в убийство е абсурд. Освен това той не е умрял веднага, което значи, че са го заровили още жив ( най-вероятно). Има нещо сбъркано в законите и хората, които раздават правосъдието.

3

Анонимен

преди 4 часа

Копелата гадни,трябваше по десет години за всеки от вас.Отнет е човешки живот на млад българин.Парите днес са следавател,прокурор,съдия и т.н.

2

Анонимен

преди 4 часа

В съда, съдени за убийство и по анцунГи!!! Само за тва трябва да им даде 3 години. А за останалото още 10+

1

Опа

преди 4 часа

Пази боже! 3 години за убийство! Аз ако съм ще им откъсна ръцете поне да са инвалиди цял живот. Горе долу да има някакво правосъдие!